Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

van`da atv taslandi

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

"Her ne kadar Van'da olsa da acımız büyük"

Su herhangi bir Turk vatandasinin dusuncesi aslinda. Kadin dusunmeden konusmus ama TV ekraninda yapinca buyuk tepki almis haliyle. Normal bir vatandasin soylemesi herhangi bir tepki cekmezdi, aksina helal olsun bile denirdi.

Kadina dava acilmasi abarti olmus bu bakimdan.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadın böyle bi felaketten sonra şu açıklamayı yaparak zaten olayları davet etmiş.

Yalnız ifadesinde Van'a, Van'lılara ya da herhangi bir etnik kökene dair bir laf göremedim ben okuduğum kadarıyla (video'yu izleyemedim, iş yerindeyim), taş atan kişilere söz söylemiş. O bakımdan bir bakıma savunabilir kendini. Ama ne olursa olsun böyle ciddi bir felakette böyle ucu açık ve galeyana getirici sözler söylemeye çalışmak saçmalık.

O diğer "Her ne kadar Van'da bile olsa acımız büyük" diyen esas saçmalık bence. Onu izlemiştim önceden, o direkt ayrımcılığa oynuyor, bir savunması falan da yok, esas tepki ona verilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

kameraman yada orda calisanlarin sucu yok tabiki. ama ananizi babazini kardesinizi kaybedin. evsiz barksiz kalin biri gelip böyle birsey söylesin o öfkeyle olabilecek birsey. o abla daha calismasin o kanalda. ki atv kadinin eline yazi verip okutdurdugunu sanmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Su herhangi bir Turk vatandasinin dusuncesi aslinda. Kadin dusunmeden konusmus ama TV ekraninda yapinca buyuk tepki almis haliyle. Normal bir vatandasin soylemesi herhangi bir tepki cekmezdi, aksina helal olsun bile denirdi.

bu müge anlı'nın dediği değil habertürk spikeri o. müge anlı daha kötü.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

kameraman yada orda calisanlarin sucu yok tabiki. ama ananizi babazini kardesinizi kaybedin. evsiz barksiz kalin biri gelip böyle birsey söylesin o öfkeyle olabilecek birsey. o abla daha calismasin o kanalda. ki atv kadinin eline yazi verip okutdurdugunu sanmiyorum.

Abi ayni mantikla, "kadinin da terorden cani yandi heralde" diye empati yapmak lazim o zaman ?

Benzer her tartismada diyorum ya, Kurtler kendini bir siyirabilse PKK illetinden, devlet buna gore duzgun adimlar atabilse o kadar guzel olur o kadar netlesir ki. Halk boyle birbirine girmez hic.
Sosyal ağlarda paylaş

barnacle said:

di said:

bu müge anlı'nın dediği değil habertürk spikeri o. müge anlı daha kötü.

Dogru abi haklisin, karistirmisim. Diger kadinin soyledigi de su;

"Herkes haddini bilecek. Yeri geldi mi taş atacaksın, Mehmetçik'i kuş avlar gibi avlayacaksın sonra zor günlerde canım cicim deyip, yardım isteyeceksin. O polisler hemen yardımına koştu oradakilerin. O taş atanların eli kırılsın. Askerlerimize polislere zeval vermesin"

Herkes haddini bilecek cok gereksiz olmus. Esas tepkiyi ceken orasidir heralde lakin gerisi yalan degil. Kurt halkinin cogunlugu da boyle. Bizim devletimiz de pek farkli sayilmaz gerci ama yalan yok.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlis birsey demiyorda gelip gelip bu olayin üstünemi söylenir ki kadin programda deprem bölgesinden haber veriyor kayiplari felan sayiyor. elle tutlacak hic bir yani yok. mahalledeki naciye teyzeyi oraya sunucu yapsan böyle sey demez. sözde bunlar egitimli üni görmüs insanlar.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

Eheehe
Depremde madur olan herkes kus avlar gibi askeri avliyodu evet.
AHAHAHAHA
Of destekleyenide cikti tamamdir.

Abi arkani donerek kullanma su bilgisayari. Bambaska anliyorsun haliyle.

Su medyayla, su olanlarla, BDP'nin dogudan aldigi oy orani ve tavriyla dogudaki herkes = PKK yanilgisi cok anormal degil bence. Onu anlatmak istedim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...