Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 tinu said: yalnız yine alex attı ya, bıraksa futboluda kurtulsak lan 88 dk da serbest vuruş sırasında bu ne lan baraj nerde diye bağırıyordu benim etrafımdakiler, yan da teknik direktör olarak duran arkadaş neden müdahale etmedi olaya ki, abi orada olay tamamen baroni'nin beklenmeyen vuruşuydu aslında, cenk barajı alex'e göre kurdurdu ki konumu ve baroni'nin şutuna verdiği tepkiyi göz önüne alırsak olası bir alex şutunu rahatlıkla çıkarabilirdi. Alex'ın frikikleri daha hantal oluyor ve o mesafeden Cenk çok rahat alabilirdi kaleye çekilen bir şutu, orada baroni'nin böyle bir şut atmasını kimse beklemiyordu. Tamam var bu sezon yine benzer golü de 40 yılda bir olur diyordu millet sdfsad ha ama şu var. dakika 88 olmuş 2-1 öndesin. Rakip haftaladır yenilmeyen Fenerbahçe ve alacağın olası galibiyet olağanüstü bir hava katacak sana, ne olur ne olmaz abi, 2 kişilik baraj yerine 3-4 kişilik barajı kur ne olacak? Gol çok beklenmedik ve olağanüstüydü ama yine biraz Cenk özgüveni yüzünden yedik golü diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 tecrübesizlik direk işte. yine de maçın kahramanlarından biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 cenk barajı tamamen alex ortasına göre yaptı. defansta ona göre pozisyon aldı. kimse baroninin yada alex'in vurmasını beklemiyodu. alex ortası bekliodu herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Esh said: boyle sikko adamların gol atmasına tahammul edemiyorum ysa. selçuk, baroni falan. ilkokulda beslenme çantasında muz olmayan adamlar bunlar. ironi mi yaptın bilmiyorum ama ekram dağ,koray 40 metreden takarken iyiydi,biz atınca mı 'sikko' oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 o zaten bariz takip etmiyor baroniyi falan. Adam 1 kere 2 kere atmış olsa tamam diyeceğim de kariyeri boyunca o şekilde bolca gol atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 sert ve düzgün giden şuttan başka da bir özelliği yok yani doğruya doğru, bugün maçı kurtaran vuruşu yapmasa günah keçisi ilan edilecek adamların başında geliyordu baroni, maç boyunca pek olumlu bir hareketi yoktu. Gerçi durdu durdu en önemli yerde patladı ama sadfdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 oha fener taraftarı ne pis çıktı be. Yorumları okudum da son 5dakika da 5 yemişiz fener'den. :( Maç bitmeseymiş hatrickli röveşatalı goller gelecekmiş ama bitmiş. neyse seneye 3 yeriz inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 çok güzel bir maçtı yaaa büyük zevk aldım fenerlileride tebrik ederim bu sebeplen.. cenk'i de eleştirmeden geçemicem kulakların bol bol çınlasın o baraj yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 tinu said: yalnız yine alex attı ya, bıraksa futboluda kurtulsak lan 88 dk da serbest vuruş sırasında bu ne lan baraj nerde diye bağırıyordu benim etrafımdakiler, yan da teknik direktör olarak duran arkadaş neden müdahale etmedi olaya ki, teknik adam sesini duyuramamış öyle dedi maç sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 O pozisyonda bütün hata cenkte degil o barajı oyle kurmakta aslında o kadar buyuk sorun degıl mesafe ortada o kadar mesafeye 3-5 adam koyup fenerbahçenin diger oyuncularını bırakmakta saçma 2 tane yeterli baroni oralardan abanacakta tam kalenın o köşesine denk gelecek ohoo dıye dusunmelerini anlıyabılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ibb ye aynı şekilde gol atılmış ona göre önlem alınmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 mokoko said: cenk barajı tamamen alex ortasına göre yaptı. defansta ona göre pozisyon aldı. kimse baroninin yada alex'in vurmasını beklemiyodu. alex ortası bekliodu herkes. olay bu zaten. cenk, baroni'nin öyle tam köşeye vurabileceğine inanmamıştır. ama yani o dakika da o riske girmek de fazla özveri. şu an bu takımda kimi kaleye koyarsan diye sorarsan gene cenk derim o ayrı. geldiği günden beri favori kalecim. aynı ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 o golde bütün hata cenkte ama baraj ile ilgisi yok. ben tv başından bağırdım ama duymadı tabi. cenkin 1 adım önde olması gerekiyordu. bununda 2 nedeni var. yediğimiz gol gibi köşeye bir şut gelebilirse çikartabilsin diye ve alex, selçuk, tello gibi oyuncuların çoğu zaman kestikleri kaleci ile vuracak oyuncuların arasında kesilen ortaları çıkıp alabilesin yada yumruklayabilesin diye. cenk kale cizgisinde duruyordu ve hata buydu. o tarz serbest vuruşlarda kalecinin 1 adım önde durması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 O frikikin olmasına neden olan olay akışlarının başındaki herif en suçlu olan bence. dk olmuş 88 2-1 yeniyosun fener'i ama ceza sahasının dibinde mal mal paslaşmalar yapıyosun hangi akla mantığa sığar bu? kaptırdılar sonra da geldi gerisi zaten. cenk bir ton pozisyon kurtardı ayrıca. Yedek bir kaleciye göre baya iyi kurtarışlar değil miydi onlar? çömez bir kaleci olsa 2-3 tane daha yenilebilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 cenk iyi bir kaleci ama çömez rüştü olaydı belki cenkin kurtardıklarını kurtaramaya bilirdi ama rüştü o frikikten gol yemezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 rüştüye zaten uzaktan şutla gol atamazsın adam açısını filan çok iyi ayarlıyor rüştü bitek yan toplardan bide karşı karşıyayken kaleyi geç terk ettiğinden yer golü bide bazen ceza sahası içinde dolanıyor top filan arıyor bulamayınca gol yior ama uzaktan da yemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 işte rüştünün tam tersi cenk.. cenk işte bu sene oynuyarak tecrube kazanıyor. rüştü bıraktığında kaleyi bırakmaz artık cenk başkasına iyi oluyor bi yandan bi yandanda olan uefaya vede 3 puana oldu gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 bende aynı fikirdeyim ama nası tam tersi olabiliyorlar onu anlamıyorum hadi rüştü bu saatten sonra cenkten yan top almayı öğrenemezde bari cenke şu baraj işlerini firikikleri kalede duracağı yeri öğretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 caner ve topuzun cıkmasını anlamadım fırat aydunus cok iyi yönetti maçı şu şartlar altında beraberlik hakkıydı maçın lakin topuz ve caner oyunda kalsaydı herşey çok daha farklı olcaktı,o konuda bir şüphem yok umarım aykuta ders olmuştur. ayrıca kıristiyan golu dışındada iyi bir maç çıkardı,kritik anlarda hatalı paslar attı,ama o sırada tüm takım bi beyin kötürümlüğü halindeydi. memet topuz bugün heralde sakatlıgın etkisiyle yavaştı,hücumlara cok destek olamadı,lakin cok kritik bjk ataklarını kesti gökhan'da keza sakatlıgın etkilerini üzerinde taşıyordu önde mehmet arkada gökhan ikiside formsuzdu,bunun acısınıda cektik. bekir zaten yetenekleri sınırlı bir adam,ama defansta bir otorite boşlugumuz var bu cok cok belli böle asan kesen kelle uçuran bi defans liderimiz olmalı,oglum sen sunu tut sen geri gel sen bas fln diye futbol zekasını oyuna yansıtabilen. savunmada yaşadıgımız sorunların cogunu bu tür bir adamın eksikliğinden cektik bence. serdar kısa sürede iyileşir umarım,aradıgım özellikleri taşımıyor olsada bekirden daha yüksek bir standart neyseki. bu maçı kazanabilrdi fenerbahçe,özerle yada özersiz özere bu kadar yüklenenlerde o son dakkalarda boş kaleye yolladıgı voleyi gole cevirebilirse sus pus duruyorlardı şimdi. aynı nedenden dolayı aygut hocayıda cok eleştirmek yersiz. beraberlik zaten cokj olagandısı bir skor olmadıgıından,meeh diyip geçmek lazım hiç bir sıkıntıyada girmiyorum,cünkü bu futbolla şampiyonlugun en büyük adayık fenerbahce. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 88de gelen fener gollerine meeh diyoruz genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 tamam bundan sora maclar 87'de bitsin o zaman bide geç gelenh gollere laf etceksek bjk-bursa maçını napcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk&seekTime=27-10-2011+23%3A18 abi ahahahahahahahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ahahahahahahhaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ASDASDFDSFGDDASFASDSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 gökmen heyecan yapti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar