Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S. Lig 8. Hafta | Beşiktaş JK - Fenerbahçe | 27 Ekim - 20.30

Llama

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

yalnız yine alex attı ya,
bıraksa futboluda kurtulsak lan

88 dk da serbest vuruş sırasında bu ne lan baraj nerde diye bağırıyordu benim etrafımdakiler, yan da teknik direktör olarak duran arkadaş neden müdahale etmedi olaya ki,

abi orada olay tamamen baroni'nin beklenmeyen vuruşuydu aslında,

cenk barajı alex'e göre kurdurdu ki konumu ve baroni'nin şutuna verdiği tepkiyi göz önüne alırsak olası bir alex şutunu rahatlıkla çıkarabilirdi. Alex'ın frikikleri daha hantal oluyor ve o mesafeden Cenk çok rahat alabilirdi kaleye çekilen bir şutu,

orada baroni'nin böyle bir şut atmasını kimse beklemiyordu. Tamam var bu sezon yine benzer golü de 40 yılda bir olur diyordu millet sdfsad

ha ama şu var. dakika 88 olmuş 2-1 öndesin. Rakip haftaladır yenilmeyen Fenerbahçe ve alacağın olası galibiyet olağanüstü bir hava katacak sana, ne olur ne olmaz abi, 2 kişilik baraj yerine 3-4 kişilik barajı kur ne olacak?

Gol çok beklenmedik ve olağanüstüydü ama yine biraz Cenk özgüveni yüzünden yedik golü diyebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

boyle sikko adamların gol atmasına tahammul edemiyorum ysa.

selçuk, baroni falan.

ilkokulda beslenme çantasında muz olmayan adamlar bunlar.

ironi mi yaptın bilmiyorum ama ekram dağ,koray 40 metreden takarken iyiydi,biz atınca mı 'sikko' oldu
Sosyal ağlarda paylaş

tinu said:

yalnız yine alex attı ya,
bıraksa futboluda kurtulsak lan

88 dk da serbest vuruş sırasında bu ne lan baraj nerde diye bağırıyordu benim etrafımdakiler, yan da teknik direktör olarak duran arkadaş neden müdahale etmedi olaya ki,

teknik adam sesini duyuramamış öyle dedi maç sonu
Sosyal ağlarda paylaş

O pozisyonda bütün hata cenkte degil o barajı oyle kurmakta aslında o kadar buyuk sorun degıl mesafe ortada o kadar mesafeye 3-5 adam koyup fenerbahçenin diger oyuncularını bırakmakta saçma 2 tane yeterli baroni oralardan abanacakta tam kalenın o köşesine denk gelecek ohoo dıye dusunmelerini anlıyabılıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

cenk barajı tamamen alex ortasına göre yaptı. defansta ona göre pozisyon aldı. kimse baroninin yada alex'in vurmasını beklemiyodu. alex ortası bekliodu herkes.

olay bu zaten. cenk, baroni'nin öyle tam köşeye vurabileceğine inanmamıştır. ama yani o dakika da o riske girmek de fazla özveri. şu an bu takımda kimi kaleye koyarsan diye sorarsan gene cenk derim o ayrı. geldiği günden beri favori kalecim.
aynı ben.
Sosyal ağlarda paylaş

o golde bütün hata cenkte ama baraj ile ilgisi yok. ben tv başından bağırdım ama duymadı tabi. cenkin 1 adım önde olması gerekiyordu. bununda 2 nedeni var. yediğimiz gol gibi köşeye bir şut gelebilirse çikartabilsin diye ve alex, selçuk, tello gibi oyuncuların çoğu zaman kestikleri kaleci ile vuracak oyuncuların arasında kesilen ortaları çıkıp alabilesin yada yumruklayabilesin diye. cenk kale cizgisinde duruyordu ve hata buydu. o tarz serbest vuruşlarda kalecinin 1 adım önde durması gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

O frikikin olmasına neden olan olay akışlarının başındaki herif en suçlu olan bence.

dk olmuş 88 2-1 yeniyosun fener'i ama ceza sahasının dibinde mal mal paslaşmalar yapıyosun hangi akla mantığa sığar bu? kaptırdılar sonra da geldi gerisi zaten.

cenk bir ton pozisyon kurtardı ayrıca. Yedek bir kaleciye göre baya iyi kurtarışlar değil miydi onlar? çömez bir kaleci olsa 2-3 tane daha yenilebilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

rüştüye zaten uzaktan şutla gol atamazsın adam açısını filan çok iyi ayarlıyor rüştü bitek yan toplardan bide karşı karşıyayken kaleyi geç terk ettiğinden yer golü bide bazen ceza sahası içinde dolanıyor top filan arıyor bulamayınca gol yior ama uzaktan da yemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

caner ve topuzun cıkmasını anlamadım

fırat aydunus cok iyi yönetti maçı

şu şartlar altında beraberlik hakkıydı maçın

lakin topuz ve caner oyunda kalsaydı herşey çok daha farklı olcaktı,o konuda bir şüphem yok

umarım aykuta ders olmuştur.

ayrıca

kıristiyan golu dışındada iyi bir maç çıkardı,kritik anlarda hatalı paslar attı,ama o sırada tüm takım bi beyin kötürümlüğü halindeydi.

memet topuz bugün heralde sakatlıgın etkisiyle yavaştı,hücumlara cok destek olamadı,lakin cok kritik bjk ataklarını kesti

gökhan'da keza sakatlıgın etkilerini üzerinde taşıyordu

önde mehmet arkada gökhan ikiside formsuzdu,bunun acısınıda cektik.

bekir zaten yetenekleri sınırlı bir adam,ama defansta bir otorite boşlugumuz var bu cok cok belli
böle asan kesen kelle uçuran bi defans liderimiz olmalı,oglum sen sunu tut sen geri gel sen bas fln diye futbol zekasını oyuna yansıtabilen.
savunmada yaşadıgımız sorunların cogunu bu tür bir adamın eksikliğinden cektik bence.
serdar kısa sürede iyileşir umarım,aradıgım özellikleri taşımıyor olsada bekirden daha yüksek bir standart neyseki.

bu maçı kazanabilrdi fenerbahçe,özerle yada özersiz

özere bu kadar yüklenenlerde o son dakkalarda boş kaleye yolladıgı voleyi gole cevirebilirse sus pus duruyorlardı şimdi.

aynı nedenden dolayı aygut hocayıda cok eleştirmek yersiz.

beraberlik zaten cokj olagandısı bir skor olmadıgıından,meeh diyip geçmek lazım

hiç bir sıkıntıyada girmiyorum,cünkü bu futbolla şampiyonlugun en büyük adayık fenerbahce.

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...