Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

angara angara

senko

Öne çıkan mesajlar

Bone said:

ilginç olan, istanbul'dan hiç bir farkı yok ankara'nın.
ankara sıkıcı diyenler, yıllar boyunca istanbul'da yaşayıp her gün arkadaşlarıyla dolaşırken, ankara'da o arkadaşları olmadığı için bi de şehri bilmediği için sıkılan tipler oluyor.

hani tanıdık kimse yoksa ve şehirde neyin nerde olduğunu bilmiyorsan dünyada hangi şehre gidersen git sıkılırsın.

yoksa istanbul'da yola çıktığında insanlar elinden tutup "hadi dansedelim bebek, eğlenelim çılgınca" felan demiyorlar...

istanbul'dan hiç bi farkı yok diyemem ama gayet güzel eğlenebileceğin bi şehir ankara, bakma sen burdaki izmir ve istanbul burjuvalarına (:P)

ankarada olsaydım gezdirirdim valla her gün her gece başka mekan, bar pavyon telekız vs vs dsfds
Sosyal ağlarda paylaş

@bone

ankarada askerliğimi yaptım, ve yaklaşık 2 ay felan çalıştım. Güzel şehir, özellikle kışın seviorm bir sürü de anım var.

İzmirle kıyaslanmaz, izmirde büyümüş bi adam olarak, izmir "meh" bi şehir. Hani bursadayım şimdi ve bursa katlar rahat rahat izmiri.

Ama istanbul,
abi arkadaşın olmasın, kimsen olmasın, cebinde 5 kuruş paran olmasın şehrin havası o ambiansı yetior bana.
Tabi bu öznel bir duygu ama, herhangi x şehrinde kral gibi yaşayacağıma istanbulda sıradan yaşamayı tercih ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...