Bone Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kermit said: BoneC ile avm gezin sıkılmazsınız oyunları falan konuşursunuz buluşup böyle bi ankara kime sıkıcı gelebilirki ? benle buluşup avm niye gezelim lan bu bir ikincisi ankarada değilim artık üç de ben senle buluşmadım ki ankarada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 karavan al sıhhıye köprüsüne çek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 biride ankara eskisehir hizli tren saatlerini yaziversin pls evet cogusendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 hizli tren olayi var demi o guzel ya baktim sikiliorum ankarada haftasounlari akarim eskisehirime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 daha gelmeden gitme planları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 senko said: abi bide niye herkes ankara icin kotu konusuyor yaf, cok sikici abi fln diyorlar hep. paso avm var baska bisi yok diyorlar, hakketen boyle bi yer mi ankara? milletin abartmasi mi yoksa öyle biyer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 huawei bro, argedesin gezmessin die düşündüm ama velkam tu ciesem o deil de, fena deil ankara ya, 1-2 arkadaş bulabilirsen deişik bi havası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 benjani said: ankara güzeldir, eğlenmesin bilene tabi.bi de parası olana. Arkadaşın dediğinden. Gayet güzel yerler var. Bilkent ve Ümitköy tarafını tavsiye ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Bone said: ilginç olan, istanbul'dan hiç bir farkı yok ankara'nın. ankara sıkıcı diyenler, yıllar boyunca istanbul'da yaşayıp her gün arkadaşlarıyla dolaşırken, ankara'da o arkadaşları olmadığı için bi de şehri bilmediği için sıkılan tipler oluyor. hani tanıdık kimse yoksa ve şehirde neyin nerde olduğunu bilmiyorsan dünyada hangi şehre gidersen git sıkılırsın. yoksa istanbul'da yola çıktığında insanlar elinden tutup "hadi dansedelim bebek, eğlenelim çılgınca" felan demiyorlar... istanbul'dan hiç bi farkı yok diyemem ama gayet güzel eğlenebileceğin bi şehir ankara, bakma sen burdaki izmir ve istanbul burjuvalarına (:P) ankarada olsaydım gezdirirdim valla her gün her gece başka mekan, bar pavyon telekız vs vs dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 bi kere istanbulda pavyon kültürü yok lan. hiç gitmemiş olsam da ankarada pavyon seçeneği olması bile eğlenceli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 gençlik parkı'na git zeki müren'i dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 fede said: bi kere istanbulda pavyon kültürü yok lan. hiç gitmemiş olsam da ankarada pavyon seçeneği olması bile eğlenceli lan özellikle polatlılar baya bi seviyor bu pavyon/gazino olayını. ne kafarlar bunlar acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 kusura bakma ama o konuda sincan>polatlı her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 çubuk kayaş ayaş mamak vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 sincan ayrı bir ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ben de olay sincanda zannediyodum ama değilmiş. ayaş çubuk mamakmış olay sşlfdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 50. yıl parkına git ankaraya tepeden bak. anıtkabire zaten bi git. hatta oraların hikayesini anlatacak eleman bul çok daha güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 @bone ankarada askerliğimi yaptım, ve yaklaşık 2 ay felan çalıştım. Güzel şehir, özellikle kışın seviorm bir sürü de anım var. İzmirle kıyaslanmaz, izmirde büyümüş bi adam olarak, izmir "meh" bi şehir. Hani bursadayım şimdi ve bursa katlar rahat rahat izmiri. Ama istanbul, abi arkadaşın olmasın, kimsen olmasın, cebinde 5 kuruş paran olmasın şehrin havası o ambiansı yetior bana. Tabi bu öznel bir duygu ama, herhangi x şehrinde kral gibi yaşayacağıma istanbulda sıradan yaşamayı tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ankara iyidir la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ankara gibi rahat bi yer var mı ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 ne zaman geliyorsun senko? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 aquila said: var mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Isparta süper hacıtlar benden söylemesi. çok raadolm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 wastyrx said: ne zaman geliyorsun senko? geldim abi an itibari ile eve geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar