uk Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 samsung un en buyuk hatalari onlar zaten, arayuzde adam gibi bir guzellik getirmiyor tasarim eksikligi var hani lcd tv lerinde ki gibi tasarima da kassa iyi olur, hem yazilim hem kasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 zaten sikinti orada, samsungun yapabilecegi fazlaca bir degisiklik yok anca sense ui koyarsin bok pusur yersin, mesele googledan basliyor, hani google bambaska bir kullanici deneyimi yasatsa super olacak, cunku ha s2 almissin, ha motorola ha htc hepsi ayni. hepsinin tipi ayni kasasi benzer ustlerindeki core ayni, birazcik iconlar degisik hafif bir ui suslenmis tamam. biri de ciksin degisik bir sey yapsin bilmem bilirmisiniz ama androidde miui diye bir ROM var yani samsung alsin onu koysun ustune (ama iphone a asiri benzer bir yandan da) sundan daha keyifli olur ortalik. bir grup cikip bir rom uretip bu sekilde guzel seyler cikarirken koskoca samsungun hala bunu yapamamasi ve hala kopyamsi urunler cikarmasi sinir ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 şimdilik stratejik olarak öyle bi ihtiyaç duydukları görünmüyor dışardan bakınca samsunga. yakın zamanda ne olur bilmiyorum ama android'li diğer firmalar tehdit oluşturmadıkça da pek hamle yapcaklarını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Android hırsız mantığıyla gidersen hepsinin kökeninde Palm OS bulurum ben de. O şaçma olmuş biraz. Bu tarz arayüzler Apple'ın uydurması değil, Palm OS zamanlarından beri gelişimde, daha önce de bir kökeni varsa ben bilmiyorum. Smartphone evrimini yok sayıp herşeyi Apple'a yüklemek de hata. Apple'ın en önemli aşama olduğu doğru ama her şeyi Apple yaptı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 2 markanin da kalbimdeki yeri ayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 degistirdim be yahu ne takildiniz bir kelimeye. hersey cozuldumu simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bu arada Samsung Cyanogen'i yapan adamı transfer etmiş =) Onlar da farkında gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 transfer ettide ben bu cyanogen modu yuklem pek bir numara goremedim s2 de. hatta hic begenmedim o kadar rom arasinda denediklerim icinde sonlara falan kalir. numarasi nedir cozebilmis de degilim. kirpilmis android gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Bir sürü ek özelliği ve sistem ayarı olan Android. Ama yüklü geldiği şeyler bakımından kırpılmış. Kendi widgetleri, launcherlarını yükleyip istediğin şekle sokacaksın. Eğer geldiği gibi güzel, bir sürü widgeti programı olsun olsun dyorsan Sony ile HTC iyi yapıyor o işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 yok ya sifir widget bende hic bir ise yaradiklarini dusunmuyorum widgetlerin acikcasi, yok saat widgeti e zaten status barda var veya lock screen de, yok weather e zaten weather programini acmak 1 saniye oyle kocaman ortada duruyor. bi google search widgeti var ki oda widget degil gibi. widget bos is benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Kanuni said: hani google bambaska bir kullanici deneyimi yasatsa super olacak, cunku ha s2 almissin, ha motorola ha htc hepsi ayni. o durumun google da farkındaydı. Zaten google'ın motorolayı almasının 2 temel sebebi var 1.si iphone gibi komple birşeyler üretmek. İkincisi ise şu patent davalarında motorolanın gücünü elinde tutmaktı. Yeni dönemde güzel bişeyler bekliyorum açıkcası. Bu sırada kimse ios'un ne kadar cici olduğundan bahsetmesin. Berbat bir dil objective c, ve illa ama illa mac ürününde yazman gerekiyor. Eğer apple ciddi anlamda teknolojiyi destekleyen bir firma olsaydı google gibi her ortama koyardı sdksını. Bu sırada Mum_Chamber sadece iphone yön vermedi dizayn olarak bu sektöre lütfen. Samsung dizayna önem vermeye sonradan başladı. Verdiğin resimdekilerinde fiyat aralığı iphone çok altında ve ayrıca android değil symbian. Kaç tane dokunmatik synbian telefon biliyorsun nokia'nın çetrefilli döneminde çıkardığı 1-2 modelden başka? Android full dokunmatik ekranlı cep telefonlarının yaygınlaşmasını sağladı. Samsung'un dizaynlarının değişmesi iyi bir işletim sistemi bulmasından kaynaklanıyor. http://codewordhank.com/wp-content/uploads/2010/02/ip11liev.jpg Evde mac mini var daha yeni... Güzel alet feci sessiz, feci kötü sc2 oynatıyor... Ve anasını sattığımın aletini vga monitore bağlayamıyorsun abi... Hadi bunda gene hdmi çıkış var. Eskisinde mini display falan vardı o dönemler ölümdür herhalde. Apple cult gibi bişey ama insanlar için, inanılmaz derecede sadıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 bu resimdeki tablet pc yahu. laptopun ekrani geriye dogru donuyor ve dokunmatik. tablet diye koymadin sanirim. millet sadik olur tabii kullanici birakamiyor ki o derece memnun kaliyorsun, sonucta kimse koru korune mal gibi (tek beyni olan, dusunen, bir seyi alip kendince kullanip karar verebilen varliklar bu forumda degil :) -- bir aleti sevip sadece o firmanin urunlerine odaklanmaz, bir seyler buluyorlar ki devam ediyorlar. millet basitlik ariyor ya.. basit kullanilabilir, gorunusuyle kullanimi ile basitlik, sadelik, serilik, dusundugunu aninda yapabilme vs. not: klayvyesi ayriliyormus, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 SenariouS said: Bu sırada kimse ios'un ne kadar cici olduğundan bahsetmesin. Berbat bir dil objective c, ve illa ama illa mac ürününde yazman gerekiyor. Eğer apple ciddi anlamda teknolojiyi destekleyen bir firma olsaydı google gibi her ortama koyardı sdksını. duzeltiyorum: Eğer apple google gibi milletin urunlerini calan cirpan bir firma olysaydi oracle'in haklarina tecavuz eder ve her ortamda gelistirmeye izin verirdi. microsoft urunleri de tek bir isletim sistemine bagli apple'in da ayni sekilde yapmasi normal. sdk'yi portlamak demek bir omur ugrasmak demek. ios ozunde macos'un portu. gelistirme platformu da macos olmasi coook normal. simulatoru filan windowsa portlamak olum olur. o yuzden apple'in bu konuda yaptigi bir hata yok. ayni sekilde microsoft da linux'e portlamakla ugrasmaz. bunlar isletim sistemi satilsin diye degil, yeni versiyon gelistirme isleri cok zorlanacagi icin boyle yapilir. devaminda yazdiklarini anlamadim da, genel olarak bilgi eksikliginden kaynaklanan bir apple'a sinir olma durumu var sende senarious. yanlis anlama, apple'i sev demiyorum, apple'i sevmemek icin besyuz sebep var ama bu saydiklarin onlar arasinda degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ya yok hem tasarım benziyor hem de adam gibi vga falan var... işlemci gücü falan iyi. sırf kvm desteklemediğinden(veya destekledikleri eşşek yükü ile para olduğundan) yeni monitor alcam mac miniye ragelerdeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Mum_Chamber said: duzeltiyorum: Eğer apple google gibi milletin urunlerini calan cirpan bir firma olysaydi oracle'in haklarina tecavuz eder ve her ortamda gelistirmeye izin verirdi. microsoft urunleri de tek bir isletim sistemine bagli apple'in da ayni sekilde yapmasi normal. sdk'yi portlamak demek bir omur ugrasmak demek. ios ozunde macos'un portu. gelistirme platformu da macos olmasi coook normal. simulatoru filan windowsa portlamak olum olur. o yuzden apple'in bu konuda yaptigi bir hata yok. ayni sekilde microsoft da linux'e portlamakla ugrasmaz. bunlar isletim sistemi satilsin diye degil, yeni versiyon gelistirme isleri cok zorlanacagi icin boyle yapilir. devaminda yazdiklarini anlamadim da, genel olarak bilgi eksikliginden kaynaklanan bir apple'a sinir olma durumu var sende senarious. yanlis anlama, apple'i sev demiyorum, apple'i sevmemek icin besyuz sebep var ama bu saydiklarin onlar arasinda degil. düzelteyim. c# için linuxda ve macOsda mono microsoft office zaten mac için var bir süredir. Hadi uzuuunn bir süredir dual boot ile windows yükleyebiliyorsun maclere. ama ios geliştireceksen illa en ucuz olarak mac mini alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 mono'yu novell gelistiriyor. microsot'la alakasi yok, c#'in da her kismi port edilmis degil. office zaten gelistirme platformu degil. 2011'e kadar da cogu ozelligi yoktu. macro vs calismiyordu. microsoft'un ilk programlarindan biri office, 25 yila yakin gecmisi var ama anca 5-6 ay once adam gibi mac versiyonu geldi. hala bir suru bug var. mac'te windows calismasinin windows'la alakasi yok. apple kendi islemcisini uretmedigi ve x86 mimarisine gectigi icin mac'lere windows yuklenebiiliyor. microsoft ozel birsey yaptigi icin degil. ve bunlari da niye soyledigini anlamadim. adamlar gelistirme daha kolay olsun diye yillar verip macos'u windowsa mi portlasinlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 keşke yapsalar, ama salla nasıl olsa mac mini aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar