Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Bu gece saatler 1 saat geri alınacak. Onu unutmayın. Almazsanız 1 saat erken gelirsiniz gerçi, geç kalma durumu olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 İlhan'ın doğumgünüymüş, kutlu olsun burdan. Yeni yaşında rainbow cup gibi yeni zaferler bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 BEN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 cavanagh tolga dracos baki khala scheriff patpoker spidee deno umut wishmaster dreagloth viseroy fde kenshin khelben 16 böle mithat yer açamadık kusra bakma=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kadrolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 sen tek biz hepimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Beyler ayıptır yıne dolmuş biriniz yer verin artık bana :D kaç hafta oldu gelmıyorum yer yok dıyorsunuz hazır tam sahanın dibindeyim bu haftalık biriniz rica ederim yer versin bana sonra bu sömestr daha bi daha adam lazım denmedikçe gelmicem yeter harbiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Kaspar said: İlhan'ın doğumgünüymüş, kutlu olsun burdan. Yeni yaşında rainbow cup gibi yeni zaferler bekliyoruz. kardesim cok sagol burada da yinelemissin ama SUNSHINE cup bu senin mantar cuplara benzemez dikkat et =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ben ve direkler EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 kaç topları direkten döndü bilmiyorum da güzel oynadık gollerime yapabileceğiniz birşey yoktu=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 maçın son dakikalarında geleyim de ben vurayım şu dönen toplara dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar