Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi ntv muhabirini harrasladılar orda bakın bir de bize içeri girin diyordunuz bakın, birileri de arkadan "deprem her ne kadar vanda olsa da acımız büyük" diye yardırdı. anam. canlı yayında oldu bu kesmek zorunda kaldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bence vandaki depremlerde olagan disi bisiler varya az once jeologun tekide aciklama yapti ilk defa bole karakterde deprem ile karsilastik diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 evet israil intikam alıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abii :( bir dershane daha varmış. içeriden sesler geliyor diyordu ki habertürk muhabiri. oraya yönlendiği anda oradaki insanlar tarafından farkedildi. ve koşturdular kameraya doğru bağıra bağıra. bir başka yayın da böylece tarumar oldu. edit: adamlar nerede canlı yayın var orayı spamlıyor lan. yine ntv ye geldiler "ne yoğun çalışması ya" "başbakan dış yardım hede" derken yine yayın yarıda kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 5.6 değildir ya 1 saat sonra aa yanlış oldu 6.4 müş diye değiştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 5.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 yavaş yavaş artıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 off cok kotu ya cidden, insallah enkaz altinda kalan yoktur demek istiyorum da oyle degil sanirsam, umarim olen olmaz diyelim... bir de abi nasil bir enerji birikmis ya o bolgede, bu kacinci 5.5 ustu artci deprem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 50 kisi oldugu soyleniyor otelde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Yikilma ve kayip cok daha fazla olabilir dediler simdi vanla konustum. Baya hasarli bina yikilmis. Guvenli diye calisanlar ailelerini getirmis bugun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi adamlar hakli yardim yok hicbirsey yapilmamis.hani konteynirlar mobil evler vanlilar nedese dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Absolut said: Yikilma ve kayip cok daha fazla olabilir dediler simdi vanla konustum. Baya hasarli bina yikilmis. Guvenli diye calisanlar ailelerini getirmis bugun. haberlerde vardı geçen gün öyle apartmanlara otururlur raporları vermişler ki gösteriyorlardı duvar yok evde duvar.. umarım ölüm olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 bck said: abi adamlar hakli yardim yok hicbirsey yapilmamis.hani konteynirlar mobil evler vanlilar nedese dogru. türkiyede bi 50 yıl daha o evlerden göremezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 http://www.cevresehircilik.gov.tr/turkce/sayfa.php?Sayfa=bakanlikbasin&ID=698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Llama said: Absolut said: Yikilma ve kayip cok daha fazla olabilir dediler simdi vanla konustum. Baya hasarli bina yikilmis. Guvenli diye calisanlar ailelerini getirmis bugun. haberlerde vardı geçen gün öyle apartmanlara otururlur raporları vermişler ki gösteriyorlardı duvar yok evde duvar.. umarım ölüm olmaz. abi en yakın örneği izmit. hala binalar yamuk çatlak. Sadece boya ve sıva yapmışlar millete kakalamışlar. İzmitte deprem olsa aynı bilanço çıkar yine. biz ev alacakken incelettirdiğimiz evlere inanamadık. Ne numaralar yapmış adamlar ve utanmadan hala yapmaya çalışıyor kendi adamını falan getiriyor. Sağlam raporu aldırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 abi otelde 150-200 kisi oldugu soyleniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 2 si otel 18 bina yikilmis otelde yanlis duymadiysam 150 kisi varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 18 bina yikilmis diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 manve said: abi otelde 150-200 kisi oldugu soyleniyor :( sayıda git gide artıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Hala inanamiyorum pazartesi aksami olsa deprem bende o oteldeydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 kader dicem hocam baska aciklamasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 allah kızlarına ailene eşine dostuna bağışlamış abi daha bitmemiş demek alın yazın büyük geçmiş olsun valla şuan anlayamayız hissettiğini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 van insaat muhendis odasi baskani konusuyor tvde tek kelimesini anlamadim bole bi ulkede yasiyoruz ne bekliosunki ordaki insaatlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Masquerade said: http://www.cevresehircilik.gov.tr/turkce/sayfa.php?Sayfa=bakanlikbasin&ID=698 şimdi ağır hasarlı yerleri kastetmedik diye kıvırırlar bunu da bu otelin hasar durumu neydi? çatlaklar vardı diye söylediler canlı yayında. banugüvenin "Van'da Valilik, Belediye'nin oda'dan 70 İnsaat muhendisiyle hasar tespiti teklifini reddetmişti!!! Ne oldu simdi???" diye tweeti var. suçlu belediye gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2011 Van'daki deprem bilançosu artıyor.Yıkılan Bayram Otel'e 50 metre uzaklıktaki Kahraman Otel'de yıkılmış..Enkaz altında 40 kişi var (CNNTURK) 6 minutes ago via web Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar