Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

geçmiş olsun yeahja!!!

che

Öne çıkan mesajlar

yahya bu gün okulda cocuklar gibi kosusurken yanlıslıkla(!) kolunu bizim okulun camına soktu we sonrada aynı hızla cıkardı we tabiki bileği paramparça oldu sonra herkez bunun başına toplandı falan müdüryardımcıları bunu hastaneye götürdü hemen 20 dikiş falan atmıslar sanırım he bu arada cocuğun bileği kesilmis,hala gülüyodu gördüğümde,bileğinden kanlar fışkırıo bu kosmaya dewam ediodu ne kadar sakat ways bu cocuk neyse yahya geçmis olsun kardesim isallah en kısa zamanda aramıza dönersin bu arada yarın yahyaya sevgimizi belli etmek için kolumuzda siyah bantla gidicez okula :D tüm TAL ailesinden yahyayı tanıyanlara duyrulur :-p[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa
Sosyal ağlarda paylaş

:( geçmiş olsun[signature][hline]evet arakçıyım. ama pişmanım bi daa yapmıyca
XaeroFarb, 25 Ocak 2003 18:51 tarihinde demiş ki:
Benim hatunun simsteki erkek arkadaşını katletmiştim havuza soktum sonra havuzun merdivenini sattım eleman boğuldu öldü Sonrada bide saveledim manyak oldu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
canberk_666, 04 Ekim 2004 20:37 tarihinde demiş ki:
... cocuğun bileği kesilmis,hala gülüyodu gördüğümde,bileğinden kanlar fışkırıo bu kosmaya dewam ediodu ne kadar sakat yaws bu cocuk ...

ayrıca geçmi$ olsun.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...