Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC extreme menü fiyatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
lan domuz eti bile yedirmisler daha ne olsun.

ben de eminim topkapi da yedigim koftelerde kedi kope yemisimdir (eski getto halinden bahsediyorum), nohut pilavlarda guvercin eti.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

avrupada da yok zaten tr deki kadar heryerde burger king / mc falan
yemiyor cunku adamlar
le$

Almanya, İsveç, Fransa için konuşayım var, özellikle Almanya'da Mc her yerde. Göttingen gibi Bakırköy kadar şehirde bile 3 tane Mc, 2 tane Burger King var. Dönercisini vesaire geçtim.

Fiyatları da ucuz değil, 6.80-8 euro arası menüler (İsveç'te 10 euroya geliyordu fiyatlar). Schnell Mal Sparen diye bir şey var hatta, hamburger, cheeseburger falan 1 euro. Millet 3er 4er alıp yiyor. 7/24 kalabalık hepsi. Üstüne adamlar McCafe kültürünü oturtmuşlar, Starbucks tadında kalabalık oraları bile. (Starbucks sayısı Türkiye'den az mesela yerel kahveciler ve McCafe yüzünden.)

Amerika ya da Avustralya'yı falan bilmem de, Avrupa'da Mc, Burger vesaire yemek (menü yemek diyim) en pahalı fast food seçenekleri arasında olabilir. (Nordsee'de somon menü 9.50 gibibir şeydi sanırım, ki sandviçleri falan 3 euro civarı)
Mesaj tarihi:
almanyada var baya fistan sallamış hehe

ama yemek kültürü daha gelişmiş olan yerlerde yok. Mesela Triesteyi ele alalım (italyanın kuzeyinde) tam bir yaz tatil şehri marmaris gibi. Genelde böyle yerler burger king, mcdonalds kaynar ama ben sadece 2 tane görebildiğim geldiğimden beri. genelde küçük pizzacılar vs var, fast food olarak en yaygın kuruluşda pizza new diye dilim pizza satan bir yer.

starbucks tabi ki sıfır, cafe nero bile görmedim ki cafe nero italyan bildiğim kadarıyla heh.
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Fistan said:

avrupada da yok zaten tr deki kadar heryerde burger king / mc falan
yemiyor cunku adamlar
le$

Almanya, İsveç, Fransa için konuşayım var, özellikle Almanya'da Mc her yerde. Göttingen gibi Bakırköy kadar şehirde bile 3 tane Mc, 2 tane Burger King var. Dönercisini vesaire geçtim.

Fiyatları da ucuz değil, 6.80-8 euro arası menüler (İsveç'te 10 euroya geliyordu fiyatlar). Schnell Mal Sparen diye bir şey var hatta, hamburger, cheeseburger falan 1 euro. Millet 3er 4er alıp yiyor. 7/24 kalabalık hepsi. Üstüne adamlar McCafe kültürünü oturtmuşlar, Starbucks tadında kalabalık oraları bile. (Starbucks sayısı Türkiye'den az mesela yerel kahveciler ve McCafe yüzünden.)

Amerika ya da Avustralya'yı falan bilmem de, Avrupa'da Mc, Burger vesaire yemek (menü yemek diyim) en pahalı fast food seçenekleri arasında olabilir. (Nordsee'de somon menü 9.50 gibibir şeydi sanırım, ki sandviçleri falan 3 euro civarı)

daha 3 gun once almanyada 4.50ydi yahu mc? tekli hamburger de 1.70di hatta. yedigimden de degil ama arkadaslar ucuz diyince onunden gecerken bi baktim fiyatina.
Mesaj tarihi:
berlinde donerciler mc donalds ları eziyolar fiyat açısından. 4€ ya hayvan gibi döner ayran almıştım. sonra nurnberg e gittim, orada da sonuç aynı, mc donalds lar dolu olabilir ama en ucuz fast food menüsü döner sanırsam.
Mesaj tarihi:
yok demedim olm
öyle iki adıma bir mc yok dedim, eskişehirde bile bi sürü mc var.kıyamet gibi doluyo her gün.
almanyada akıyordur tam bilmiyorum mesela italyada falan yüzüne bakan yok
Mesaj tarihi:
http://www.gazete5.com/haber/doner-etinin-icinde-neler-var-225688.htm

Döner etinden neler çıktı neler!

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/06/20/doner-etinden-neler-cikti-neler
Mesaj tarihi:
@Rewendor, ben iç içeyim abi, şey var 3.79'a mı ne işte mc double menü gibi bir şey. Her yere ilanlarını asmışlar. Öğrenci şehri olunca fast food her yerde.

Ben en son mc İsveç'te yedim, o da gece havalimanına giderken her yer kapalıydı gece boyu yiyecek bir şey lazım olur diye 6 tane cheeseburger aldıydım 60 kronaya (20 liraya yakın sanırım kur farkları vs. derken).

Almanların doyurucu yemek kültürleri yok, mini mini sandviçler var. O yüzden Mc, burger, subway ve özellikle dönerciler para basıyor.

Yoksa İtalya'da normaldir kimsenin yüzüne bakmaması, adamların oturmuş ve lezzetli bir yemek kültürleri var.
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Popeyes nasıl yiyorsunuz ya, çöp gibi bir şey, tatsız tuzsuz, lezzetten tamamen yoksun. Bir kere denedim, bi daha tövbe ettim yanına yaklaşmıyorum.

KFC eskiden çok güzel gelirdi, artık çok yağlı geliyor, nadiren de olsa yiyorum, yağlı da olsa tadı çok iyi. Ama fiyat/performans olarak yerlerde sürünüyor.

aynen. direkt çöp yiyosun, gram tat yok, sanki sünger
Mesaj tarihi:
Dragonutopia said:

Ben fiyat yonunden sikayet ettim 2 kez..ama iplemediler lol..

popeye goturuyor simdilik..fakat yeni kesfimle birlikte burger king steakhouse bile yemiyorum artık..

Friends&burgers

mükemmel..

popeyes ın 2 sandviç+orta patates+cola lık menüsü var 6.5 tlye çogzel
Mesaj tarihi:
ben kfc de her zaman sextreme ciydim..o derece severdim yani..arada kanklarla toplanıp 15-15 kanat but acılı kova söylerdik akardık..

simdi popeye da kova genelde..

ama dedigim gibi %25 popeye %25 arby's %50 friends&burgers su an ki oranım
  • Yeni Oluştur...