nedanko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 lan domuz eti bile yedirmisler daha ne olsun. ben de eminim topkapi da yedigim koftelerde kedi kope yemisimdir (eski getto halinden bahsediyorum), nohut pilavlarda guvercin eti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 köpek rusyada falan yüzyıllardır yeniyo bu kadar büyütmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Fistan said: avrupada da yok zaten tr deki kadar heryerde burger king / mc falan yemiyor cunku adamlar le$ Almanya, İsveç, Fransa için konuşayım var, özellikle Almanya'da Mc her yerde. Göttingen gibi Bakırköy kadar şehirde bile 3 tane Mc, 2 tane Burger King var. Dönercisini vesaire geçtim. Fiyatları da ucuz değil, 6.80-8 euro arası menüler (İsveç'te 10 euroya geliyordu fiyatlar). Schnell Mal Sparen diye bir şey var hatta, hamburger, cheeseburger falan 1 euro. Millet 3er 4er alıp yiyor. 7/24 kalabalık hepsi. Üstüne adamlar McCafe kültürünü oturtmuşlar, Starbucks tadında kalabalık oraları bile. (Starbucks sayısı Türkiye'den az mesela yerel kahveciler ve McCafe yüzünden.) Amerika ya da Avustralya'yı falan bilmem de, Avrupa'da Mc, Burger vesaire yemek (menü yemek diyim) en pahalı fast food seçenekleri arasında olabilir. (Nordsee'de somon menü 9.50 gibibir şeydi sanırım, ki sandviçleri falan 3 euro civarı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 almanyada var baya fistan sallamış hehe ama yemek kültürü daha gelişmiş olan yerlerde yok. Mesela Triesteyi ele alalım (italyanın kuzeyinde) tam bir yaz tatil şehri marmaris gibi. Genelde böyle yerler burger king, mcdonalds kaynar ama ben sadece 2 tane görebildiğim geldiğimden beri. genelde küçük pizzacılar vs var, fast food olarak en yaygın kuruluşda pizza new diye dilim pizza satan bir yer. starbucks tabi ki sıfır, cafe nero bile görmedim ki cafe nero italyan bildiğim kadarıyla heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Mal said: subwayin hiç adı geçmemiş. bir inceleme videosu http://www.youtube.com/watch?v=tF6MbnqXI-4 vedat milor terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 deadwoll said: Fistan said: avrupada da yok zaten tr deki kadar heryerde burger king / mc falan yemiyor cunku adamlar le$ Almanya, İsveç, Fransa için konuşayım var, özellikle Almanya'da Mc her yerde. Göttingen gibi Bakırköy kadar şehirde bile 3 tane Mc, 2 tane Burger King var. Dönercisini vesaire geçtim. Fiyatları da ucuz değil, 6.80-8 euro arası menüler (İsveç'te 10 euroya geliyordu fiyatlar). Schnell Mal Sparen diye bir şey var hatta, hamburger, cheeseburger falan 1 euro. Millet 3er 4er alıp yiyor. 7/24 kalabalık hepsi. Üstüne adamlar McCafe kültürünü oturtmuşlar, Starbucks tadında kalabalık oraları bile. (Starbucks sayısı Türkiye'den az mesela yerel kahveciler ve McCafe yüzünden.) Amerika ya da Avustralya'yı falan bilmem de, Avrupa'da Mc, Burger vesaire yemek (menü yemek diyim) en pahalı fast food seçenekleri arasında olabilir. (Nordsee'de somon menü 9.50 gibibir şeydi sanırım, ki sandviçleri falan 3 euro civarı) daha 3 gun once almanyada 4.50ydi yahu mc? tekli hamburger de 1.70di hatta. yedigimden de degil ama arkadaslar ucuz diyince onunden gecerken bi baktim fiyatina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 berlinde donerciler mc donalds ları eziyolar fiyat açısından. 4€ ya hayvan gibi döner ayran almıştım. sonra nurnberg e gittim, orada da sonuç aynı, mc donalds lar dolu olabilir ama en ucuz fast food menüsü döner sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 yok demedim olm öyle iki adıma bir mc yok dedim, eskişehirde bile bi sürü mc var.kıyamet gibi doluyo her gün. almanyada akıyordur tam bilmiyorum mesela italyada falan yüzüne bakan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 http://www.gazete5.com/haber/doner-etinin-icinde-neler-var-225688.htm Döner etinden neler çıktı neler! http://www.sabah.com.tr/Yasam/2012/06/20/doner-etinden-neler-cikti-neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 @Rewendor, ben iç içeyim abi, şey var 3.79'a mı ne işte mc double menü gibi bir şey. Her yere ilanlarını asmışlar. Öğrenci şehri olunca fast food her yerde. Ben en son mc İsveç'te yedim, o da gece havalimanına giderken her yer kapalıydı gece boyu yiyecek bir şey lazım olur diye 6 tane cheeseburger aldıydım 60 kronaya (20 liraya yakın sanırım kur farkları vs. derken). Almanların doyurucu yemek kültürleri yok, mini mini sandviçler var. O yüzden Mc, burger, subway ve özellikle dönerciler para basıyor. Yoksa İtalya'da normaldir kimsenin yüzüne bakmaması, adamların oturmuş ve lezzetli bir yemek kültürleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 O mc deal menu. Royal käse yada mc chicken classic secebiliyosun. 3,79€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Rewendor said: Popeyes nasıl yiyorsunuz ya, çöp gibi bir şey, tatsız tuzsuz, lezzetten tamamen yoksun. Bir kere denedim, bi daha tövbe ettim yanına yaklaşmıyorum. KFC eskiden çok güzel gelirdi, artık çok yağlı geliyor, nadiren de olsa yiyorum, yağlı da olsa tadı çok iyi. Ama fiyat/performans olarak yerlerde sürünüyor. aynen. direkt çöp yiyosun, gram tat yok, sanki sünger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Popeyes'in acılısı çok iyi, KFC'den iyi net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 KFC bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Ben fiyat yonunden sikayet ettim 2 kez..ama iplemediler lol.. popeye goturuyor simdilik..fakat yeni kesfimle birlikte burger king steakhouse bile yemiyorum artık.. Friends&burgers mükemmel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 friends&burgers iyi bak hakketen. izmire gittiğimde ordan yiyiorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Dragonutopia said: Ben fiyat yonunden sikayet ettim 2 kez..ama iplemediler lol.. popeye goturuyor simdilik..fakat yeni kesfimle birlikte burger king steakhouse bile yemiyorum artık.. Friends&burgers mükemmel.. popeyes ın 2 sandviç+orta patates+cola lık menüsü var 6.5 tlye çogzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ben kfc de her zaman sextreme ciydim..o derece severdim yani..arada kanklarla toplanıp 15-15 kanat but acılı kova söylerdik akardık.. simdi popeye da kova genelde.. ama dedigim gibi %25 popeye %25 arby's %50 friends&burgers su an ki oranım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 izmirde popeyes nerede var bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2012 http://www.popeyes.com.tr/subeler/izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar