Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KFC extreme menü fiyatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"xtreme menü fiyatı çok bozdu, daha fazla bozamaz dedik, ama bozdu, 2008 yılında menü 10 liraydı, enflasyon ile hesaplayınca 12.5 lira olması gerekiyordu, 15 çok."

siz de şikayet edin
15 ne abi.
Mesaj tarihi:
Ben ilk çıktığı zmn yiyordum sonra genel olarak fast food dan bi soğudum zaten , arada , akşamdan kalma durumlarında falan steakhouse çakıyorm şimdi :P

Bu Xtreme menü düzenli olarak 50 krş , 1 lira artıyordu ama dikkatimi çekmişti :D
Mesaj tarihi:
şikayeti şu şekilde cevaplarlar muhtemelen; "10 tl tanıdım fiyatıydı. şimdi normal fiyatıne çektik."

ama kfc çok çirkin olduğu için kitliyorum. gidin mcdonalds tan yiyin bari.
Mesaj tarihi:
Kfcnin kovası 36 tl popeye'in kovası 26 tl 10 tl fark var. Bu zamana kadar hep kfc den yedim bi kere şans veriyim popeyes e dedim.
gayette güzeldi kanatlar öneririm. Kendim kfcde çalıştığım için bilirim kfcde tavuklar her zaman aynı lezzeti vermez bi gidersiniz çok güzel dir bi gidersiniz soğuk tavukları verirler tadı rezalet olur. Sanırım bundan sonra popeyes e gidicem.
Mesaj tarihi:
Popeyes'tan ilk yediğimde baya tatsız tutsuz gelmişti. Sonradan yedikçe sevmeye başladım. Maxi ve Maxi XL menüleri fiyat/performans olarak çok iyi.
  • Yeni Oluştur...