GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 crowd funding den 25 $ back ledim gerekirse sonra upgradelerim ben de hadi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Umutlarimi ve çocuğumun geleceğini bu oyuna bağladım. 50 dolar. Dile kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Exodous said: Umutlarimi ve çocuğumun geleceğini bu oyuna bağladım. 50 dolar. Dile kolay. ahha abi çocuğunun rızkı sdfkşljdslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Bu oyun patlarsa çocuğumu keserim laaannn... Ya ne kesecem çocuğumu... Bingil ve Kanuni daha besili. Onları keserim. Yetmezse dreagh var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 ahahha hype cılara dal dsklfdsmlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2014 kanuni sana hayli hayli yeter ex, adam kemiksiz 70kg lik kas yığını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2014 sabırsızlıkla bekliyorum bu oyunu. özellikle 75$ verenler martta betaya başladıklarında nda yok sanırım iyice görülecek herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bir kaç skillden daha bahsetmek istiyorum. oyunda gizlilik içerisinde oynamak mümkün. acrobatics: rogueların ve swashbucklarlar tarzında oynayanların yoğunlukta kullanacağı skillerden birisi. yüksekten düşünce daha az damage almak, yuvarlanmak veya sudayken dibe dalmak gibi özellikle bu skill ile bağlantılı. assasination: bladed weapon skilliyle beraber çalışacak bir skill. stealth olup birisine arkadan yüksek damage vermek için kullanılabiliyor. disguise: adı üstünde kılık değiştirme. yeteneği az olanlar görünüşlerini değiştirebilecek, daha sonra isimlerini değiştirebilecek(geçici olarak) hatta yüksek disguise skilli varsa başka bir faction üyesiymiş gibi bile gösterebileceksiniz. eğer diğer oyuncular şüphelenirse reveal disguise skillini kullanıp, skilli yeterse oyuncuyu ortaya çıkartabiliyor. bu aslında çok kullanışlı bir skill olacak tamamiyle oynayan kişinin yaratıcılığına bağlı. diyelim bir düşman factionın çok iyi şekilde savunulan bir base i var ve bir türlü savaşarak içeriye girilemiyor. disguise, assasination, hacking gibi skilleri olan 10 tane adamın içeri sızdığını bir düşünsenize. hacking ile turretları disable ettikten sonra savaş başladığında eğer sizde şüphelenmezlerse içeride çok büyük karışıklık çıkartılabilir bu şekilde. hatta savunmanın kırılmadığı bölgelere yer mayını yerleştirip hiç beklemedikleri bir şekilde defansları kırılabilir. bu skill aslında grupların birbirlerini çok iyi tanımalarını gerektiriyor. diyelim birbiriyle sosyal olarak devamlı ilgilenen kişiler tanımadıkları birisinin evleri arasında dolaştığını görünce kolayca şüphelenebilirler. ayrıca thievery olduğundan dolayı eğer tanımadığınız ama dost gözüken birisi çevrenizde dolaşıp duruyorsa eşyalarınızı da çalabilir. dirty fighting: herhangi bir silah kısıtlaması yok. çıplak el veya herhangi bir silah ile kullanılabilir ancak bu skillin bazı abilityleri çıplak el gereksinimi duyuyor. çok fazla bilgi verilmemiş ama çeşitli debufflar veriyor. hacking: güvenlik sistemlerini çökertmek, yeni yazılımlar üretmek ve kilitli objeleri açmak için kullanılan skill. yaratılan softwareleri başkalarına da satabilirsiniz, hack kitler üretip satabilirsiniz. intimidation: çeşitli görevlerde kullanılabiliyor ayrıca savaşırken düşmanı(pvp, pve) ürkütüp avantaj elde etmek mümkün bu skill ile. stealth: gizlenme yeteneği. çeşitli hesaplamalara göre görünebilirlik değişiyor. hiç bir zaman tam olarak görünmez olunmuyor, saydam bir görüntü oluşturuyor ancak düşmanın bu saydamlığı ne kadar görüp göremeyeceği stealth sahibi oyuncu ve karşıdaki oyuncuya bağlı. stealthi yüksek birisi eğer karşıdakinde tracking yoksa ve gece vaktiyse neredeyse görünmeze yakın oluyor. stealth düşük ise karşıdakinin tracking ve diğer bağlı skilleri yüksek ise, güneşte yukarda parlıyorsa hiç stealth olmasanız daha iyi çünkü pek fark etmeyecek. survival: ranger ve scout tarzında oynamayı sevenler için bir skill. kamp bölgesi yaratıp buradaki oyuncular için dinlenme alanı oluşturuyor. ayrıca burada entertainer skilleri olan oyuncular kullanabiliyorlar. bu alanda kullanılan su, yemek gibi ihtiyaçlar çeşitli artı imkanlar veriyor. thievery: hırsızlık. npclerden eşya çalmak için kullanılıyor. eğer hardcore serverda oynanıyorsa burada oyunculardan da eşya çalınabiliyor. normal serverda oyunculardan herhangi bir eşya çalınamıyor. çalınan her eşya reputationı olumsuz yönde etkiliyor. şehirde guardlar yakalarsa suçlu ilan ediyorlar. eğer reputation çok fazla düşerse factiondan bile atılma tehlikesi var ve atıldıktan sonra sürgün edilmiş olunuyor yani hiç bir faction üyesi olmayan kişi. peki bu tehlikeyi neden almalı bir kişi? çünkü çok değerli eşyaları, skilli yüksek bir thief çok kolaylıkla çalabilir. örnek vermek gerekirse oyunda çok nadir blueprintler var ve bunlar çalındığında çok yüklü bir para getirir. bu kadar getirisi olduğundan dolayı riski de fazla. tracking: npcleri ve oyuncuları takip etmek için kullanılan skill. eğer bir oyuncunun yakında olduğundan şüpheleniliyorsa kullanılır ve eğer skill yüksek ise mini-map te nerede olduğu görünür hale gelir. stealth olmuş kişilerin ortaya çıkartılmasını sağlar. trap knowledge: bu skillin kullanım amacı çeşitli tuzakları yaratmak, yerleştirmek ve tespit edilen tuzakları kaldırmaktır. oyunda çeşitli tuzaklar kurulabiliyor. bunlardan bir kaçı kapan, patlayıcı veya alarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Burda animal taming var mıydı? Ben geçen sene bu soruyu sormuş muydum lan acaba? Her böyle sandboxımsı oyunda bi taming özlemi geliyor çünkü. Tracking mracking eğlenceli skiller bunlar ya. Combatı dandik olsa bile oynanır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 bunu yazmıştım aslında 6. sayfada. said: oyunda tamer olunabiliyor. genetic engineering skilli kullanılarak genetik mühendislik ile üretilmiş petler kullanılıyor. bunun dışında tamamiyle elektronik olan robotlar üretilip, kullanılabiliyor. animal taming skilli yeterli olanlar doğada buldukları petleri tame edebiliyorlar. ilk tame edildiklerinde yavru oluyorlar ve zaman içerisinde büyüyorlar. eğer veterinary medicine yeteneğiniz yoksa kalıcı olarak ölebiliyorlar. veterinary medicine aynı zamanda petleri cure etmek, heallamak gibi kabiliyetler kazandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 axedice said: Burda animal taming var mıydı? Ben geçen sene bu soruyu sormuş muydum lan acaba? Her böyle sandboxımsı oyunda bi taming özlemi geliyor çünkü. Tracking mracking eğlenceli skiller bunlar ya. Combatı dandik olsa bile oynanır bu swgdeki tamingi nası özlüyorum ya aklın almaz şu oyun akacak işte plebler eso peşinde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 oyunda traveling player vendors olacak. uo'da evin önünde yemeden, içmeden duran vendorların aynı sistemi. içine itemları dolduracaksınız isterseniz istediğiniz bölgelerde gezinecek veya kendi kafasına göre gezecek. bu şekilde ticaret konusunda kafası çalışanlar daha çok kazanacak. en basitinden dünyanın bir ucunda çıkan resourceları vendora depolayıp, gereken factionların şehirlerinin çevresine gönderebilir, orada ticaret yapmasını sağlayabilirsiniz. içeriği daha tam açıklanmamasına rağmen buna benzer bir sistem olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 beta dönemine yetişmesi beklenen sistemlerden birisi arena, turnuva ve kumar sistemi. oyunda iki çeşit arena olacak pve şehirleri içindeki arenalar ve pvp şehirlerindeki oyuncuların kontrol ettiği arenalar. bu arenalarda oyuncuların kendilerinin düzenlediği turnuvalar olacak. bu turnuvalar bir sisteme bağlı olacak. turnuvayı yaratan ödülü ve kaç kişinin katılması gerektiğini, şartlarını belirtecek. şartlara uyan kişileri katılımı tamamlandıktan sonra tarih belirlenecek. bu tarihe kadar o bölgede yaşayan kişiler arenayı ziyaret edip şampiyon olacağını düşündüğü kişiye para yatırabilir. turnuva günü geldiğinde herkes yerini alacak, aynı roma dönemi arenaları gibi izleyiciler için ve gladyatörler için bir bölüm olacak, bu şekilde turnuvaları stadyum içerisinden takip etmek mümkün olacak. ayrıca o bölgelerde barlar olacak böylece entertainerlar da aktif olarak oraları ziyaret edecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 entertainerlar ne yapıyor? Sanal bir dünyada ne yapabilirler ? Bir fayda var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 fir3blad3 said: entertainerlar ne yapıyor? Sanal bir dünyada ne yapabilirler ? Bir fayda var mı? buff image maker varsa creationda olmayan tipler vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 anlattıklarınız ağzımı sulandırdı ama hemen hayallere kapılmak istemiyorum sonu malum olmasında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kombat kötü olmasa basardım 50-60 dolarda, kombat hiç ama hiç hoşuma gitmedi thank to devs, sadece crafter oynayabiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 kötü derken neresini beğenmedin? combatın bu şekilde olmasının benim bildiğim sebebi swg oynayan kitlenin öyle istemiş olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 oyunu sanırım certhasın amcasının oğlu yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 oyuna baktım tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2014 tutmaz derken sandbox zaten, maksimum göreceği rakamlar 15-50k arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Adamlar her ay, düzenli bir şekilde ne yaptıklarına dair rapor yayınlıyorlar. Ben bu oyunu yaklaşık bir sene önce ilk gördüğümde, gerçekten de grafikler ve karakter animasyonları bir felaketti ama şu an oldukça iyi durumda. üstelik gün geçtikçe de düzeliyor. Aşağıdaki linkte, Ocak 2014 raporu var. Merak edenler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Son yayınlanan videoyu da koyayım bari. Valla bu grafiklerin nesi beğenilmiyor bilmiyorum. Animasyonlar çok hoş. [video]https://www.youtube.com/watch?v=XCcxKJtg6iE?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 birilerine guvendik de yatirdik bakalim colugumuzun cocugumuzun parasini bos islere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2014 Aahahaha. Malımız iyi abi, pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar