inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Hepimiz carrier'ız !!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Arbiter Protossları hiç sevmezdim ama şu elemana saygım vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 protoss u direk kaldirsinlar , zaten sc dünyasi terran ile zerg in kapismasindan ibaret geyiklerle dolu. hem 2 irk olursa belki sc2 de balance tutturabilir blizzard . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Protoss'lar ölmez starcraft bölünmez !!! http://www.ayasuluk.com/files/news/thumb/8479c76632.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 zealottaki karizma > zerg race+human race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 said: You're wondering how to counter Shredder? Ninja expand 4 times and turtle. 4 ninja turtles always beats the Shredder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 güzel gelişmeler oluyor beğendim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 engine baya başarılı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 oha yeni fizik motoru oyunu çok eğlenceli hale getirecek. siege tank ile terranlar orgazm olacak gibi ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Memphis said: oyun cok kötü deilde, ortam biraz kötü bu lan olmayısı custom oynıcak adam bulamayıs, insanı bi laddera yönlendirme yani harrisi tanıyanlar adamın ladder oynamıcanı bilir ona cene yapcak oyunlar lazım, e sen adamı diger playerlardan soyutluosun laddera zorluosun.. mesela 10 oyunmu ne atmıstı harris ladder dahada girmedi sanırım e boktan bitane kanal var tr die çapsızlarla dolu, e kimi kazıyıp egosunu tatmin edecek? yok yani balance vs den once bunları düzeltmesi lazımdı blizardın, yoksa imba mimba bi sekilde oynayıp eglenioduk yani ortam olsa ben yine oynarım oyunuda, girip ladder atıp atıp biyerlere gelmeye calısmak benim gibi özel yetenekleri olan birini eglendirmio. onun yerine hon'daki 15 yasındaki bebelerle oynarım hiç deilse bebeler adamı sinir etmeyi iyi biliolar :) İyi tamam iyi oyuncusun özel yeteneklisin gosusun felanda bu senin tr kanalındaki insanları "çapsız" olarak nitelendirmeni gerektirmez.Bu oyun laddercılar ve 1v1 cilerden daha çok custom ve 2v2,3v3 gibi atan insanlarla dolu.Yani istatistiksel bir hesaplama yapılsa bu oyunu en az %80 funına oynuyor zaten.Kimse senin gibi bir yerlere gelmeye çalışmıyor.Ha amaç ego tatmin etmekse onun başka yollarıda var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ahh.. son zamanlarda ilgiyi kaybettim die üzülüorum, bu iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Labahome, tongaya düşmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Memphis said: ahh.. son zamanlarda ilgiyi kaybettim die üzülüorum, bu iyi oldu :):):) abi gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 bu arada dostuma söyle cevap veriyorum; oyunu fun olarak oynuosan çapsız lafıma nie alınıosun belliki high lvl competitive seviyeye cıkamıcak kadar kötüsün veya vaktin yok ayrıyeten balance konusulan yere nie sazıosun sonucda tank 30da vursa yeniliosun 50de vursa yeniliosun ne farkederki ego konusuna gelince söyle tanımlamak daha dogru, ben kendimi biliorum. benim oyuna ayırıcak vaktimde vardı ortamımda vardı acıkcası kendimde bi ışık görmedimde deil fakat kendimi diger high lvl oyuncularla kıyasladım zaman pek bi alakam olmadını gördüm en basit ornegi grandmastera bile giremicek seviyedeydim ama hiç deilse ben basarısızlıgımı oyundaki balance'a baglamadım, ortamın elverissiz olsuna bagladım -.- HADİ BAKALIM SIRA SENDE B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Cevap verme. (zayıf noktası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LaBohome Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Ya memphiz demiyorsunda gm olamıyorum ladderda başladılar tokatlamaya beni o yuzden oyunu bıraktım diye yok ortam kotuymuşte yok kanaldikler çapsız.Senin de seviyen bu kadar kardeşim bu kadar biliyon oyunu. Not:Üst kısmı senin son msgı görmeden yazdım.Gördükten sonra ; Kardeşim ben competitive de kastım middle mastera çıktım 1v1de 2 hafta falan kastım onda da ama funına oynuyorum doğru custom attıgım maçalar daha çoktur. Madem bu oyunda bu kadar iddaalısın bırakmıycaksın o zaman.Ortamdakiler çaplı olunca sen daha mı iyi onuycaksın sanki :)Ladder var işte seviyene göre oyuncuyu dayıyor oynayabiliyorsan oyna.Sen gm olamayacağına inanıp oyunu bırakmışsın.Ha sonra gelip ortam kötü oldugu için bıraktım diyorsun geçecen bu işleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 ne alakası var gmlerine kralına yol verdik sadece flash falan oyuna ısınana kadar onlara biraz zaman tanıyorum thats allll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bence memphisin bırakması iyi oldu. Dünya ikinci bir mvp vakasını kaldıramazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 memphis harbi bi git baska roleplay bul , taklit konusunda da igrencsin. Vulture i koysunlar oyuna ya , sc1 in en dahice uretilmiş unitelerinden biri unutuldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 heart of the swarmla beraber vulturenin kralı geliyo oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Şimdi kafamda şöyle bir soru var.Yeni fizik motoru ile burrow charge ile saldıran ultralisk "ölen" marineleri fırlatabiliyorsa "ölen" tankı da atıyorum böyle fırlatabilecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar