Uliking Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Hocam oyun hakkındaki bilgini sorgulamıyorum zaten Zerg'ün oynanışı multi-tasking'e ve karar vermedeki doğruluğa dayalı temel olarak, diğer mesajda ise hala toss'un bunu tam olarak kullandığını düşünmüyorum özellikle brood'dan önce gelecek timing'lerle zerg çok zor konuma düşebilir. Ama sorun bu değil bence. Demek istediğim Terran'a karşı olan her konuda oyunun balance olduğunu vurguluyorsun. Yani Day(9) overall balance ile ilgili bir yorumu vardı bulabilirsem koyarım ama balance olayının asla %100 olarak olamayacağı tartışmasının bile çok uzun zaman içinde turnuvalardan ve yüksek seviyede oyuncuların oynamaları incelenerek yapılacağıyla ilgili. Fakat bence senin her konuda Terran'ı savunman biraz antipatik geliyor. Yani Terran'a mule cooldown veya Mule'un supply kaplaması veya 1-1-1'in op olup olmaması tabii ki tartışılabilir konular fakat senin her konuda gelip kesin yorumlar atman Sparta gelecek Terran'ı savunacak gibi bir fenomen doğurdu benim gözümde :D (And Sparta never dissappoints :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yildirimokur said: Spartacus terran bakış açısıyla yaklaşıyor her şeye. p-z tartışıyoruz, adam Terran OP deil diye atlıyor ortama. HAHAHAAHA olm geyik yapmıştım ben, daha yeni görüyorum mesajlarınızınızı, istemeden trollemişim kusra bakmayın. Fakat sizin patlayacağınız varmış, gareziniz varmış. Patladınız sonunda. Cong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 yildirimokur said: yildirimokur said: Spartacus terran bakış açısıyla yaklaşıyor her şeye. p-z tartışıyoruz, adam Terran OP deil diye atlıyor ortama. HAHAHAAHA olm geyik yapmıştım ben, daha yeni görüyorum mesajlarınızınızı, istemeden trollemişim kusra bakmayın. Fakat sizin patlayacağınız varmış, gareziniz varmış. Patladınız sonunda. Cong. :) neyse neyse final maçı başlıyor gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 güney korelimi lemn bunlar. çekik gözlü kardeşlerim. bakalım nasıl kombat olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 teamliquidden birisi çevirmiş daha duzgun. Proper smack talk translation MVP: Nestea is the hyung (older brother) so as the (little brother) I went down to the loser brackets and came back up to save the trouble for Nestea. But this time I will win. Nestea: (In response) As all zerg players know the Terran race is a scam race. If I were to play Terran I would have won championships 10 times over. If MVP played Zerg he wouldn't have even gotten to the doorstep of the finals let alone winning a game. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Tyrannus said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 siege mod rush yapan herkes kazandı bugün sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 final dedigin böyle olur http://i55.tinypic.com/2wqx084.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 nestea eziyor be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 MVP'nin bu pozisyondan maçı vereceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 resmen turtle yaparak alacak mvp. vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 yapacak bir şeyi yok nestea'nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 24 broodlord abi sdkfjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 YA ne macti ya NE MACTI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Böyle über late game durumlarında enerji ünitesi fazla olan kazanıyor. MVP bunun farkına varıp ghost'la remaxledi, Nestea yeterine infestor yapmadı. Çok iyi bir final oldu gerçekten, bir maçta 27 brood lord da görmüş olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 nestea sacmaladı ya all-in broodlord kadar salak bi taktik olabilir mi, 10 tane vikingle counterlarsın ki mvpde bi dolu ghost oldugunu biliyo epic bi maç yapalım reklamımız olur diye anlaşmışlar bence onceden, parayı da kırışıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Zerg'ün kazanıcağanı mı zannettiniz hahauhauahaah gülerim size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tarçýn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Quel-Thul said: nestea sacmaladı ya all-in broodlord kadar salak bi taktik olabilir mi, 10 tane vikingle counterlarsın ki mvpde bi dolu ghost oldugunu biliyo epic bi maç yapalım reklamımız olur diye anlaşmışlar bence onceden, parayı da kırışıyolardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 bi halttan da eğlenin lan ruh hastası nerdler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 eglendim abi zaten, ilk iki maç inanılmaz oynadı iki tarafta, nesteanin kazandıgı maç zaten agzım açık kaldı bu adam ne kadar iyi oynuyor diye son oyunda bariz saçma oynadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Taylan reaction klasörümü ne abuseladın arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Viper_ said: teamliquidden birisi çevirmiş daha duzgun. Proper smack talk translation MVP: Nestea is the hyung (older brother) so as the (little brother) I went down to the loser brackets and came back up to save the trouble for Nestea. But this time I will win. Nestea: (In response) As all zerg players know the Terran race is a scam race. If I were to play Terran I would have won championships 10 times over. If MVP played Zerg he wouldn't have even gotten to the doorstep of the finals let alone winning a game. Bunu biz desek tüm türkiye üzerimize çullanır bin tane laf yeriz. Nestea diyince tık yok arkadaş :D . Neyse mc'nin blogundan sonra bunuda gördüm ya. Sadece üzülüyorum. Haklı çıkmanın üzüntüsü. Keşke balanced olsaydı şu oyun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2011 Yürü be Nestea konuş be Nestea ASLANSIN LAAN !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar