Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blizzcon Invitational

tarçýn

Öne çıkan mesajlar

Hocam oyun hakkındaki bilgini sorgulamıyorum zaten Zerg'ün oynanışı multi-tasking'e ve karar vermedeki doğruluğa dayalı temel olarak, diğer mesajda ise hala toss'un bunu tam olarak kullandığını düşünmüyorum özellikle brood'dan önce gelecek timing'lerle zerg çok zor konuma düşebilir. Ama sorun bu değil bence.

Demek istediğim Terran'a karşı olan her konuda oyunun balance olduğunu vurguluyorsun. Yani Day(9) overall balance ile ilgili bir yorumu vardı bulabilirsem koyarım ama balance olayının asla %100 olarak olamayacağı tartışmasının bile çok uzun zaman içinde turnuvalardan ve yüksek seviyede oyuncuların oynamaları incelenerek yapılacağıyla ilgili. Fakat bence senin her konuda Terran'ı savunman biraz antipatik geliyor. Yani Terran'a mule cooldown veya Mule'un supply kaplaması veya 1-1-1'in op olup olmaması tabii ki tartışılabilir konular fakat senin her konuda gelip kesin yorumlar atman Sparta gelecek Terran'ı savunacak gibi bir fenomen doğurdu benim gözümde :D

(And Sparta never dissappoints :P)
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

Spartacus terran bakış açısıyla yaklaşıyor her şeye. p-z tartışıyoruz, adam Terran OP deil diye atlıyor ortama.

HAHAHAAHA olm geyik yapmıştım ben, daha yeni görüyorum mesajlarınızınızı, istemeden trollemişim kusra bakmayın. Fakat sizin patlayacağınız varmış, gareziniz varmış. Patladınız sonunda. Cong.
Sosyal ağlarda paylaş

yildirimokur said:

yildirimokur said:

Spartacus terran bakış açısıyla yaklaşıyor her şeye. p-z tartışıyoruz, adam Terran OP deil diye atlıyor ortama.

HAHAHAAHA olm geyik yapmıştım ben, daha yeni görüyorum mesajlarınızınızı, istemeden trollemişim kusra bakmayın. Fakat sizin patlayacağınız varmış, gareziniz varmış. Patladınız sonunda. Cong.

:) neyse neyse final maçı başlıyor gogo
Sosyal ağlarda paylaş

teamliquidden birisi çevirmiş daha duzgun.

Proper smack talk translation

MVP: Nestea is the hyung (older brother) so as the (little brother) I went down to the loser brackets and came back up to save the trouble for Nestea. But this time I will win.

Nestea: (In response) As all zerg players know the Terran race is a scam race. If I were to play Terran I would have won championships 10 times over. If MVP played Zerg he wouldn't have even gotten to the doorstep of the finals let alone winning a game.
Sosyal ağlarda paylaş

Viper_ said:

teamliquidden birisi çevirmiş daha duzgun.

Proper smack talk translation

MVP: Nestea is the hyung (older brother) so as the (little brother) I went down to the loser brackets and came back up to save the trouble for Nestea. But this time I will win.

Nestea: (In response) As all zerg players know the Terran race is a scam race. If I were to play Terran I would have won championships 10 times over. If MVP played Zerg he wouldn't have even gotten to the doorstep of the finals let alone winning a game.

Bunu biz desek tüm türkiye üzerimize çullanır bin tane laf yeriz. Nestea diyince tık yok arkadaş :D . Neyse mc'nin blogundan sonra bunuda gördüm ya. Sadece üzülüyorum. Haklı çıkmanın üzüntüsü. Keşke balanced olsaydı şu oyun..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...