aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Potansiyel. http://www.youtube.com/watch?v=i-M5Qx57_UU&hd=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 ...the force be with them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Akira live action olmuş bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 aa parenthooddaki cocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 1:06 eleman villain olmuş sonda vaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bu diziden is cıkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Dizi? Film diye biliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 film zaten. http://www.imdb.com/title/tt1706593/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 shamalayan tier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2011 iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 UZAK DURUN SAKIN YAKLAŞMAYIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! İNSANOĞLU BÖYLE BİR İŞKENCE GÖRMEDİ!!!!!!!!!!!!!1 SAKIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 çekimler iyi geriye kalan her şey kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2012 ciddi olamazsiniz ya... ben cok ümitliydim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 ya bu film iyi mi kötü mü? imdb 7.4 diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Gayet iyi film ya, tabi filmi mutlaka karakterlerin elindeki ya da birinin elindeki kısacası film dünyasında var olan bir kamerayla çekicez takıntısı yüzünden kimi yerlerde haldır huldur çekimler ama onun haricinde güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ivanov said: ya bu film iyi mi kötü mü? imdb 7.4 diyor. cuma günü 8.9 diyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 imdb ye o kadar bağlı kalmayın. 70-80k üzerinde oy kullanılduğunda ortaya çıkan puanlar hakkını veriyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Myshkin said: çekimler iyi geriye kalan her şey kötü. +1 Ben böyle bi şey görmedim. Gereksiz gereksiz şeyleri yaymışlar yayabildikleri kadar, hikayeyi hiçbi yerde açmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 fir3blad3 said: imdb ye o kadar bağlı kalmayın. 70-80k üzerinde oy kullanılduğunda ortaya çıkan puanlar hakkını veriyor sadece. imdb sadece bi referans, ölümüne bağlı kalmak doğru değil tabi. ama 7'nin üzerindeki filmler bakılabilinir oluyo en azından 26k oy yeter diye düşünmüştüm, 70-80k imiş ideali. hep onu merak ederdim ben de iyi oldu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 oy sayısı değil de geçen süre önemli. Vizyona girdiğinde ilk gidenler genelde filmi bekleyenler olduğu için yada onların sayısı ağırlıkta olduğu için ilk puanlar biraz değişik olabiliyor. Zamanla yerine oturur. Ayrıca imdbye kesin bağlı kalınmamalı ancak referans alınabilire +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Ivanov said: ya bu film iyi mi kötü mü? imdb 7.4 diyor. internetteki yorumlarda gördüğüm kadarıyla "abi hayat eğlencelidir işte, partilere akalım, ortamlarda coşalım, hayatımız böyle geçsin, bizi sevmeyenlere "fuck you" çekelim" kafasındaki karakterlerden hoşlanıyorsan izlenebilir. günümüzde böyle bir gençliğin eline süpergüç geçtiğinde ne yapacağını ve nasıl kötü adam olacağını anlatan bir filmmiş. mesela örümcek adam, demir adam gibi karakterler hayatının belli bir döneminde "hovardalık" yapmış, ama mesuliyetlerinin bilincine varıp "kahraman" piyasasına atılmış. bu yüzden bazı yorumcular bu filmi "daha gerçekçi" bulmuş. gerçekçi mi bilmem ama anlatılanlardan yola çıkarak bir yandan da günümüz gençliğine karşı eleştiride bulunuyormuş gibi geldi bana. örümcek adam, demir adam gibi "old school" karakterler halen sosyal bağlarını korudukları ve topluma karşı sorumluluk hissettikleri için kahraman olarak kalıyorlar. ama yeni gençlik daha umursamaz, başıboş ve toplumdan bağlarını daha çabuk koparıyor. böyle olunca da filmdeki kötüleşme gerçekleşiyor. filmi izlemedim elbette, ama yorumlardan gözlemlediğim bu, izleyenler çok beğenmiş. benim çok hoşuma gitmedi konusu, sinemada izlemeyi düşünmüyorum, brrip felan çıkarsa belki bakarım. daha ziyade avengers'ı bekliyorum ben, bahsettiğim "old school" karakterleri konu alıyor. bir de şubatta gösterilmişti bu, nisanda daha yeni türkiye'de gösterime girebilmiş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivanov Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bone said: Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?11,5949068,6238149#msg-6238149 Ivanov said: ya bu film iyi mi kötü mü? imdb 7.4 diyor. internetteki yorumlarda gördüğüm kadarıyla "abi hayat eğlencelidir işte, partilere akalım, ortamlarda coşalım, hayatımız böyle geçsin, bizi sevmeyenlere "fuck you" çekelim" kafasındaki karakterlerden hoşlanıyorsan izlenebilir. günümüzde böyle bir gençliğin eline süpergüç geçtiğinde ne yapacağını ve nasıl kötü adam olacağını anlatan bir filmmiş. mesela örümcek adam, demir adam gibi karakterler hayatının belli bir döneminde "hovardalık" yapmış, ama mesuliyetlerinin bilincine varıp "kahraman" piyasasına atılmış. bu yüzden bazı yorumcular bu filmi "daha gerçekçi" bulmuş. gerçekçi mi bilmem ama anlatılanlardan yola çıkarak bir yandan da günümüz gençliğine karşı eleştiride bulunuyormuş gibi geldi bana. örümcek adam, demir adam gibi "old school" karakterler halen sosyal bağlarını korudukları ve topluma karşı sorumluluk hissettikleri için kahraman olarak kalıyorlar. ama yeni gençlik daha umursamaz, başıboş ve toplumdan bağlarını daha çabuk koparıyor. böyle olunca da filmdeki kötüleşme gerçekleşiyor. filmi izlemedim elbette, ama yorumlardan gözlemlediğim bu, izleyenler çok beğenmiş. benim çok hoşuma gitmedi konusu, sinemada izlemeyi düşünmüyorum, brrip felan çıkarsa belki bakarım. daha ziyade avengers'ı bekliyorum ben, bahsettiğim "old school" karakterleri konu alıyor. bir de şubatta gösterilmişti bu, nisanda daha yeni türkiye'de gösterime girebilmiş demek ki. hmmm tamam teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Bone'un anlattığının tam tersi oluyor yalnız filmde. olayı yaratan asosyal olan partylerden kızlardan uzak duran, insanlar tarafından ezilen karakterin eline güç geçmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 nerd değildir ama yine ya, nerd olsa gidip kick-ass gibi bir olaya girişirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 yok nerd değil. nerd olan yalnız olamaz zaten, en kötü hayal dünyası vardır. nerd'lüğün gözünü seveyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar