Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kara harekati basladi

kermit

Öne çıkan mesajlar

Bu "önumuzden gectiler, ustlerimiz izin vermedi" olayi dogru. Benim enistem bascavus, doguda cok görev yapti. Bi ara bingöldelerken teyzemin kuzenlerimin enistemin falan ismi hep listedeymis zamaninda. Enistem cok iyi gecinirdi köylulerle falan, anlatirdi zamaninda, "istihbarati gelirdi gececekleri gidecekleri yere kadar" diye. Netekim hazirlik yapip indirmek uzereyken ustlerden izin gelmezmis, buda telsizi falan kapatip yardirirmis :) Bir suru sorusturma falan gecirdi öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

samaella said:

harbi o karakolun yeri neden öyle "gelin beni kuşatın" gibi biyerdeymiş. Bilmiyorum ama ya özel harekatın yakaladığı adamların üzerinden çıkan görüntünün internette ne işi var. Bukadar üstünü kapatmak istedikleri olayın görüntülerini sızdırmazlar diye düşünüyorum. Hoş çoğu şey provakasyon kokuyor şu günlerde.

Özel hareketten falan çıkma değil bu görüntüler. Aktütünden sonra rojaciwan denilen ne idüğü belirsiz siteye kendileri koymuşlardı.

pkk nin propaganda videosu ayrıca o görüntüler.

Birisi alıp işte yorum yapmış üstüne böyle geliyorlar diye.

videoyu benimle yüzbaşı bir arkadaşım paylaştı.Onunla paylaşan arkadaşı da özel harekatın operasyonu sonucu birinin üzerinden çıkan görüntüler olduğunu söylemiş...Yoksa cdnin propaganda amaçlı kaydedildiği zaten belli.
Sosyal ağlarda paylaş

olabilir.
zaten önemli olan içeriği,ben ne şekilde elde edildiği ile ilgilenmiyorum.
ama zaman zaman bazı görüntüler yayınlanıyor hani polisin,özel harekatın veya askerin elinde olabilecek olan görüntüler...işte o görüntüleri yayanlar vatansever kişiler.her kurumda varlar demek istemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Bu "önumuzden gectiler, ustlerimiz izin vermedi" olayi dogru. Benim enistem bascavus, doguda cok görev yapti. Bi ara bingöldelerken teyzemin kuzenlerimin enistemin falan ismi hep listedeymis zamaninda. Enistem cok iyi gecinirdi köylulerle falan, anlatirdi zamaninda, "istihbarati gelirdi gececekleri gidecekleri yere kadar" diye. Netekim hazirlik yapip indirmek uzereyken ustlerden izin gelmezmis, buda telsizi falan kapatip yardirirmis :) Bir suru sorusturma falan gecirdi öyle.

Tek bişey söylicem şu konuda, sizce o istihbaratlar nerden geliyor, yine sizce o teröristlerin arasında bizim ajanımız,işbirlikçimiz,muhbirimiz yok mu?
Her önüne gelen birliğe,adama,kürde sıkarsan da tehdit gerektirmeyen noktalarda adamları karşı ateşe zorlarsın hem de belki de içerde olan adamını kendi kurşunlarınla öldürürsün...
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

cool story bro (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkari`nin Çukurca ilçesi yakınlarında operasyona giderken PKK`lı teröristlerin çapraz ateşi sonucu şehit olan Halil Kömür`ün babası Ahmet Kömür, cenaze töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a hakaret ettiği gerekçesiyle 11 ay 25 gün hapis cezasına,.
Gaziantep Ulu Camii`nde düzenlenen törende Başbakan`a, `Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türk`üm diyemeyen Başbakan utansın. ….` sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesi`nde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Şehit babası Ahmet Kömür, adliye çıkışında basına yaptığı açıklamada, `Bu konuda birşey konuşmak istemiyorum. Karar ortada.` dedi. Kömür`ün avukatı Mehmet Özdemir ise, `Acı ile söylenmiş birkaç cümle için bir şehit babasının mahkeme koridorlarında süründürülmesi ne kadar doğrudur yüce milletimiz karar versin. Dağda terörist iken sanki gurbetten geliyormuş gibi pişmanlık yasasının adını `Eve Dönüş Yasası` olarak değiştiren hükümetin zihniyeti ortadadır. Yasalar şehit babasını 11 ay 25 gün hapis cezasıyla cezalandırmıştır. Takdir kamuyonuna sunulur` diye konuştu.

dogru mu acep
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

Hakkari`nin Çukurca ilçesi yakınlarında operasyona giderken PKK`lı teröristlerin çapraz ateşi sonucu şehit olan Halil Kömür`ün babası Ahmet Kömür, cenaze töreninde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`a hakaret ettiği gerekçesiyle 11 ay 25 gün hapis cezasına,.
Gaziantep Ulu Camii`nde düzenlenen törende Başbakan`a, `Bize birşey olmaz, Türklüğünden utanan Başbakan utansın. Türk`üm diyemeyen Başbakan utansın. ….` sözlerinden dolayı Gaziantep 3. Sulh Ceza Mahkemesi`nde yargılanan şehit babası Ahmet Kömür, mahkeme başkanı tarafından 11 ay 25 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Şehit babası Ahmet Kömür, adliye çıkışında basına yaptığı açıklamada, `Bu konuda birşey konuşmak istemiyorum. Karar ortada.` dedi. Kömür`ün avukatı Mehmet Özdemir ise, `Acı ile söylenmiş birkaç cümle için bir şehit babasının mahkeme koridorlarında süründürülmesi ne kadar doğrudur yüce milletimiz karar versin. Dağda terörist iken sanki gurbetten geliyormuş gibi pişmanlık yasasının adını `Eve Dönüş Yasası` olarak değiştiren hükümetin zihniyeti ortadadır. Yasalar şehit babasını 11 ay 25 gün hapis cezasıyla cezalandırmıştır. Takdir kamuyonuna sunulur` diye konuştu.

dogru mu acep

olay 2005de yaşanmış bir olaydı tvde falanda çıkmıştı sonra cezası iptal edilmişti.

http://www.hurriyet.com.tr/sondakika/4746209.asp?gid=71
Sosyal ağlarda paylaş

EricCantona said:

Tek bişey söylicem şu konuda, sizce o istihbaratlar nerden geliyor, yine sizce o teröristlerin arasında bizim ajanımız,işbirlikçimiz,muhbirimiz yok mu?
Her önüne gelen birliğe,adama,kürde sıkarsan da tehdit gerektirmeyen noktalarda adamları karşı ateşe zorlarsın hem de belki de içerde olan adamını kendi kurşunlarınla öldürürsün...

Iyide abi adam sanki bilmiyomu kimin ne oldugunu, icerdeki adamlarinin kim oldugunu. Koyluden de korucudanda ustundende istihbarattanda her yerden aliyodur istihbaratini. Her önune gelen kürde bilincsizce saldiriyomus demiyorum zaten, tespit edilen, hali hazirda ne oldugunu bildigi birlikleri diyorum. 10 yil once bana anlattigi sey. Oturup baya bi strateji kastin anlattigim ufacik seye. Demek istedigim sey "evet bu olay dogru, zamaninda engel olundugunu birinci agizdan duydum" idi.

Napolyonn said:

cool story bro (tu)

Cok cool sorma, is guc kalmadi oturup kahramanlik hikayesi sallicaz burda sanki, olan neyse birinci agizdan duydugum seyi anlattim. Memleket kurtarip politika siyaset yardirmiyoruz senin gibi sabah aksam forumda. Kabahat bendeki senin gibi her boka "cool story" diye atlayan dangalaklarin oldugunu unutuyorum bazen.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

EricCantona said:

Iyide abi adam sanki bilmiyomu kimin ne oldugunu, icerdeki adamlarinin kim oldugunu. Koyluden de korucudanda ustundende istihbarattanda her yerden aliyodur istihbaratini. Her önune gelen kürde bilincsizce saldiriyomus demiyorum zaten, tespit edilen, hali hazirda ne oldugunu bildigi birlikleri diyorum. 10 yil once bana anlattigi sey. Oturup baya bi strateji kastin anlattigim ufacik seye. Demek istedigim sey "evet bu olay dogru, zamaninda engel olundugunu birinci agizdan duydum" idi.

Napolyonn said:

cool story bro (tu)

Cok cool sorma, is guc kalmadi oturup kahramanlik hikayesi sallicaz burda sanki, olan neyse birinci agizdan duydugum seyi anlattim. Memleket kurtarip politika siyaset yardirmiyoruz senin gibi sabah aksam forumda. Kabahat bendeki senin gibi her boka "cool story" diye atlayan dangalaklarin oldugunu unutuyorum bazen.

Afedersin de kıçıkırık asker bilirse kimin kim olduğunu teröristler de bilir, muhbirleri ajanları sadece tepe kadrosu bilir onda da belirli bi birim bilir, o yüzden önce yukardan vur emri beklenir...
Sosyal ağlarda paylaş

Kicikirik asker dedigin adam o karakolun komutani, dolayisiyla o bölgenin sorumlusu oluyo. Sen direk derince mevzuya giriyosun. "Ya o gececek ekibin icinde bizim ajanimiz varsa vs" gibisinden.

Bukadar dusunmeye gerek yok, basitce bisey anlattim, nerden nereye geldik yine. Hala isin stratejik kismindasin, mesajimi tekrar bi okusan, neyi ima ettigimi anlasan keske.

Korax said:

Oturup baya bi strateji kastin anlattigim ufacik seye. Demek istedigim sey "evet bu olay dogru, zamaninda engel olundugunu birinci agizdan duydum" idi.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

Napolyonn said:

cool story bro (tu)

amcan sana bişey sallamış sende gelip burda yedirtmeye kasıyosun mevzu bu zaten sana sallama demiyorum. bunu anlayamayacak seviyedeysen otomatik olarak dangalakta sen oluyosun.
Sosyal ağlarda paylaş

endless_night said:

http://tr-tr.facebook.com/p.ozel.harekat?sk=wall

şu sayfanın altlarına doğru inin öldürülen pkk resimlerini boşalan yerlerin resimleri mevcut

Resimlerden birinde de kadın terörist leşi var bi tane, 25 yaşında falandır tahminen. Ulan gerizekalı kız, ne kadar malsın ki bi de kız başına terörist olmuşsun dağa çıkıp.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...