Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 postu atarken de kademe kademe sinirlenmişim bak.
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Tadı güzel ya. Baharat oranını tutturduğun vakit tabi. Bence yeseniz seversiniz taam ma?
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 allaan fransızı börekten ne anlar yea. tarçını fazla kaçırmışsındır muhtemelen sdgsdfg
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Evet tarçını fazla kaçırmışım. 1 buçuk çay kaşığı koydum yine de çok geldi sdfsdgbh
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bi eline sağlık diyen yok yalnız çüş
aquila Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yemedigimiz seye ne eline saglik diyelim, sanki bana yapti boregi.
oldun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 napae said: Kıymalı cevizli falan. Yenibahar, tarçın, karabiber ve pul biber de var içinde. fede said: hamurlu yemek olmuş o
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 pulbiber tarcin falan olmamis bence. ne kadar baharat katarsan o kadar abuk bisi olur, thai food gibi experimental bisi yapmiyosan yani. tarcin yerine = kus üzümü. karabiber, yeni bahar yeterli olar sahsi kanaatimce. enchilada yapicam ben de bir ara.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 vaniLLe said: pulbiber tarcin falan olmamis bence. ne kadar baharat katarsan o kadar abuk bisi olur, thai food gibi experimental bisi yapmiyosan yani. tarcin yerine = kus üzümü. karabiber, yeni bahar yeterli olar sahsi kanaatimce. enchilada yapicam ben de bir ara. ceviz var diye tarçın koymuş belli ki. ama acı + tarçın kötü fikir.
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 o tarif baştan sona kötü fikir zaten. kıymalı kol böreği yapıym ben size.
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Börek yapmayı bilmeyen börek yapmasın arkadaş
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 her şeyin içine tarçın koyan zihniyetten tiksiniyorum. aslında tarçından tiksiniyorum, zihniyete dolaylı olarak gıcığım. ete bari katmayın şu boku :(
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 mesajım gitmemiş hayata küstüm
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 yemek yapmak büyük çile ya, bayramda şekerpare yaptım 3 gün margarin koktu ellerim
0ne Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 ulan tarçın tarçın dediniz, canım boza çekti şimdi, neyse iş çıkışı alayım bari 1 şişe, leblebili tarçınlı boza. hmmpps bide ıspanaklı/pırasalı kol böreği = win. ama böyle en son hamurun üzerine süt ve yumurtayı çırpıp sürücen, böyle yumusacık olucak.. hmmmmpppppsss
Holy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bi de böyle abzürd şeyleri yapmayı öğrenene kadar her türk kızı önce bi karnıyarık yapmayı, pastırmalı kurufasulye yapmayı öğrensin. ilerde kocanıza bak sana tarçınlı cevizli bok püsür yaptım derseniz adam her gün dışardan söyler.
Red Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bi börekte çok özellik aramıyorum.klasik su böreği her zaman iyidir sdfs ha bide paçangadan vazgeçemem
napae Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 vaniLLe said: pulbiber tarcin falan olmamis bence. ne kadar baharat katarsan o kadar abuk bisi olur, thai food gibi experimental bisi yapmiyosan yani. tarcin yerine = kus üzümü. karabiber, yeni bahar yeterli olar sahsi kanaatimce. enchilada yapicam ben de bir ara. Pul biber ve tarçın mis gibi oldu. Kuş üzümü de var içinde. Düşününce garip geliyodur size belki, tadınca farklı düşünebilirsiniz. Kahve içmeye gittiydim kusura kalmayın geç cevap virdim sdf
Öne çıkan mesajlar