Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 64GB+ için tek çözüm var bence, ötekiler ya aşırı pahalı (Cowon var bir zaten) ya da kalitesiz. Clip+ al ve içine şunu tak: http://www.sandisk.com/products/mobile1-memory-products/sandisk-ultra-microsdxc-card Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Birde birşey soracağım hepinizde cep telefonu var. Onların mp3 özelliği yetmiyor mu bir tanede mp3 player almanız gerekiyor? Yani bana haydi haydi yetiyor her türlü muzik işine telefonum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ben sahsen sporda kullandigim icin uzerimde sallanan, dusmeyecek/dusse dahi birsey olmayacak ,veya bi kol bandiyla sikip rahatsiz edecek birsey istemiyorum ustumde. o yuzden 20gr lik, pili uzun giden dayanikli ufak bi player ihtiyacimi karsiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Ses kalitesi önemli benim için, telefonunki iyi değildi eskiden. Yeni telefon ile kullanmaya başladığım ama kaliteli flaclar gibi şeyler dışında arada fark olmamaya başladı ama, artık telefonu kullanıyorum herşey için. Yine de evde kitap okurken filan müzik dinlemek için Clip+ kullanıyorum, ses kalitesi daha iyi. Ama sokakta, otobüste filan, gürültülü ortamlarda telefon daha iyi, hep ıvır-zıvır olmuyor, hem biri aradığında filan rahatça görüşme moduna giriyor, falan filan işte. Mesele anlaşılır. Sessiz, rahat ortamda kalite için Clip, kalan her yerde telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 her yerde sansa clip + Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 En son baktığımda telefonlarda batarya sorunu vardı, yürürken şarj olan bataryalar piyasaya sürüldü mü yoksa ? Herkes artık smartphone kullanıyor, o kadar telefonu sokacak bir cep buluyorsanız clip için her türlü taşıncak bir cep bulunur. Daima clip+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 cep telefonlarin daclari asiri les o yuzden clip+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2011 gelişti teknoloji artık, mp3 dinlerken fark etmiyor firmanın aptallık etmediği zamanlar hariç. ama flac dinlerim diyorsan smartphone olmuyor işte. acaba tüm clip+'ya flac doldurup flac dinleyeceğim zaman mı onu çıkarsam? çantamda durur, minicik bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 http://www.amazon.com/SanDisk-SDMX22-004G-A57B-Sansa-Clip-Blue/dp/B005FVNGS2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1319181208&sr=8-1 bu yeni model mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Evet. Burda incelemesini bulabilirsin. http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=64913 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 bende askere gidicem bana ne önerirsiniz ? Pratik ucuz birşey arıyorum mümkünse radio'lu. Pil'li fln.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Pratik ve ucuz bir şey arıyorsan Clip+ en iyisi. Ama özellikle şarjı uzun gitsin istiyorsan Sony'lere bakmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 sansa nerden bulurum istanbulda agalar ve hep aga kalanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Sansa clip+ denmis hep ama yukarda ki onemli soruya cevap gelmemis :( gittigidiyor da Sansa Clip+ Plus 4 GB 150 tl var. daha uygun elden nerden bulabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 ebay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 tatile gitmeden ebay dan alayım bari aksam 16 gb iyidir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2011 MrLevie said: hadi ben de sorayım hazır yeri gelmişken, yüksek kapasiteli taşınabilir mp3 olarak ne var? 64gb ve üstü kastettiğim. ipodlar hariç. Ipod classic abi. 160 gb alet. Pili BİTMİYOR, audiophile değilsen ses kalitesi açısından da uçurumlardan bahsedemem açıkçası. Ha mükemmel kesinlikle demiyorum. Sadece müzik için 37 saat mi ne pil ömrü vaadediyor ve abartmıyor bunu vaadederken, haftada bir belki şarj ediyorum. Ha doldurmak kolay değil o 160 gb belleği. Harici hdd olarak falan kullanıyorum artık sdf. Her beğendiğim şarkının grubuna bakıp diskografi çeksem dolardı tabi orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar