Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

Suark said:

Sam said:

Suark said:

haklısın ama bi nokta var,
2011 türkiyesinde türküm demek suç
asker polis tü kaka. Bu düşünceyle, asker gidip bi operasyon yapsa, ya da kendi karakolunu savunurken 30 tane terörist öldürse askeri taşlar bizim millet.
Bunun suçlusu kim?

Yok böyle birsey, bu başlığa bakmak yeterli iste bizim milletimiz. On sayfada iki uç kisi orduyu elestirdi ve hemen saldırdı birileri. Yarın bin terörist öldürülse herkes bayram eder, kimse acımaz. (ben de acımam tabi)

yarın ölse acımazsın, artık bu raddeden sonra kimse acımaz.
Ama bundan önce? Hiç şehit vermemiş olsaydık son 6 ayda, Sence insanlar askeri destekler miydi?

Terörün başladığı zamanlarda doğdum, halk orduyu daima destekledi ne yaparsa yapsın. Bu başlık bile sarsılmaz güvenin ve şaşmaz itaatin göstergesi. Sokaktaki vatandaş farklı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

loop said:

Dostlar 1999 dan beri gidipte herhangi bir seçimde oy kullanmayan bir kişi olarak, şu terör olaylarının siyasi partilerle ilgili tartışmaya dönüşmesini hayretle izliyorum. Hükümetteki partinin yerine başka biri gelse, ülkedeki bütün siyasi, insani hakları askıya mı alacak? Askıya alırsa siz faşist devlet diye bağırıp çağırmayacakmısınız ? Nedir isteğiniz?

Hiç bir şeçimde oy kullanmadığın için bu konuda tartışma hakkın bulunmuyor.

Asıl hiçbir seçimde oy kullanmadığı ve bu çarpık düzene boyun eğmediği için en çok tartışma ve hatta çığırma hakkı onda bulunuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

haber alsa nolcak, contested territory de onları korumak için "duruyorsun".

Etrafın dağlarla çevrili, ortaçağdaki gibi bi kalede bişiler yapmaya çalışıyosun kendi çapında.

arkanda ne halk desteği var
ne politik irade

bu ikisi olamdan bi bok yapamazsın
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

goldbären said:

Sam said:

diyecek safsata harici sözün yoksa sükut et. kendini zor duruma düşürme.

heh tipik sam

arada verilen onca cevabı es geçip, aradan bir taneyi seçip eski dilde CEVAB VEREMEDİ ayarında bir şey yaz ve /abandon thread

Yatağımdan ipod'dan yazıyorum, bana yönelik gördüklerime cevap verdim Çin işkencesi gibi olduğu halde. Toggie sacamalamis sadece o mesajında, senin yırtık dondan sataşma harici bir icerigi olan mesajin vardıysa buyur göster.

hahah dediğimi aynen yapmışsın. sonra ben meczubum. zahmet edip cevap yazdığın için teşekkürler. yırtık don edebiyatı da iki sıkıştırınca gerçek yüzünüzün ortaya çıktığını gösteriyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

benim anlamadığım şey niye tartışıyorsunuz, kendinizi paralıyorsunuz? 3 gün sonra unutmayacak mıyız?
elbette ki.
sonra başbakanımız çıkacak terör bitti diyecek, napolyonn da koskoca başbakan yalan mı söyledi terör yok diyecek. sam de tsk olmasa terör olmazdı falan der işte halay çekeriz sonra ne kadar güçlü bi devlet olduğumuzdan bahsederiz falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Suark said:

Sam said:

Suark said:

haklısın ama bi nokta var,
2011 türkiyesinde türküm demek suç
asker polis tü kaka. Bu düşünceyle, asker gidip bi operasyon yapsa, ya da kendi karakolunu savunurken 30 tane terörist öldürse askeri taşlar bizim millet.
Bunun suçlusu kim?

Yok böyle birsey, bu başlığa bakmak yeterli iste bizim milletimiz. On sayfada iki uç kisi orduyu elestirdi ve hemen saldırdı birileri. Yarın bin terörist öldürülse herkes bayram eder, kimse acımaz. (ben de acımam tabi)

yarın ölse acımazsın, artık bu raddeden sonra kimse acımaz.
Ama bundan önce? Hiç şehit vermemiş olsaydık son 6 ayda, Sence insanlar askeri destekler miydi?

Terörün başladığı zamanlarda doğdum, halk orduyu daima destekledi ne yaparsa yapsın. Bu başlık bile sarsılmaz güvenin ve şaşmaz itaatin göstergesi. Sokaktaki vatandaş farklı değil.

Yapma gözünü seveyim, şehit haberleri olmasa bu başlıktakilerin çoğu "ama fiziksel güç kullanılmamalı rereöreö" diyeceklerdi.

Ya bişi olmadan erken davranıcaksın
ya olduktan sonra askerine bok atmayacaksın.

ha tabi biz napıyoruz bunlara karşı, onu düşünmek lazım.
Hiç yapıyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

Fransuxa said:

Napolyonn said:

eğer şehit oranları arttıysa bunun sorumlusu tsk nın dandik haber alma organizasyonu ve saldırı önlemedeki yetersizliğidir.

adammı kaldı tsk da?

gir bak bakalım kaç yüz general aktif görevde?

ADAM mı kaldı dedim tsk da? AKP sempatizanı askercikler demedim. ADAM dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

Suark said:

Napolyonn said:

suark senin gibileri de genel kurmay a getirtmiyolar o yüzden.

senin gibileri getirdikleri için ölüyor bu insanlar zaten.

yazık sana bununda sebebi şu; şehitler umurunda değil tek meselen akp karşıtlığı.

bariz olanı gözüne sokuyorum hepsi bu. AKP taraftarı olmanın anlamı yok. Elde istatistik var, gerçekler var. Hükümet,asker,basın ve biz. Bu konuda herkez suçludur.
Ama iradesizliğin temeli, hükümettir.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

akp kaç yıldır var ordudaki generaller kaç yılında orduya mensup olmuşlar bi gir insanı boş yere konuşturma.

ne farkeder nasolsa bi audiye bakıyor olay.

Zaten adam general olunca bakıo bi, ulen dio halk 2 günde unutup herşeyi beni taşlamaya başlıcak, e zaten bu adamlarda her yeri ele geçirdiler. E benim çolugum cocugum var diyip sindirilio.
Sosyal ağlarda paylaş

mantıklı konuşurlarsa istedikleri kadar konuşurum hoşuma gidiyo ama kaç sayfa yazılmış sanki pkk yı akp kurdu anasını satıyım. 80 darbesinde ordunun yediği haltlar yüzünden kurulan pkk nın cezasını bugün tüm türk halkı çekiyor bizim cumhuriyetçi kitle ise kafasına kuş pislese, akp nin yem ithalatına bağlıycak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...