Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 şehit 18 yaralı HAKKARİ

PZero

Öne çıkan mesajlar

tunch said:

bugün içi cız etmeyen herkesden nefret ediyorum ben.

İşte bunun bir hesaplama cihazı yok be inan. Herkese göre "diğerinin" içi cız etmiyor, herkes kendisi çok vicdanlı, diğeri ise canavar vs.
AKP CHP'yi, CHP AKP'yi, BDP AKPyi, akp bdpyi, chp bdpyi, bdp mhpyi,... sonra herkes bdpyi..
Falan içi cız etmemekle vicdansızlıkla vs. suçluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

rahatsiz said:

dusuncelihayvan said:

iyi güzel tartışıyorsunuz da,

http://webtv.sabah.com.tr/webtv/videoizle/yozgata-ates-dustu-haberi-alan-sehit-annesi-fenalasti

şudur yani. daha ötesi yok.

şunu yayınlamanın mantığı nedir yahu. ne bekleniyordu? izlediniz ne değişti. bir insanın izini olmadan hayal edilemeycek kadar mahrem anına girmenin, oğlunun öldüğü haberini vermeye kamera götürmenin mantığı, açıklaması nedir.

birazcık adam olsak, insan olsak millet olarak şundan bir ders çıkarabiliriz ama ne yazık ki değiliz. Hayvanlaşmış toplumlar arasında önde gidip bayrak sallayanıyız.

Gazelerin yayınlama mantığıda tiraj, reyting gibi kavramlar.
Sosyal ağlarda paylaş

escape said:

@emaleth

insaniyetliğimizi kaybetmezsek terör bitecek?
terör sebeplerini ortadan kaldırırsak, "oraya iş götürün yol yapın fabrika kurun geliştirin", terör ortadan kalkacak?
dsfsd

burda kmsekimseden nefret etmiyor, direk "kürt"lerden de nefret eden olacagını sanmıyorum, pkk ve onun ekmeğine yağ süren akp ve pkk destekçilerinden nefret ediyoruz biz. he eğer "onlardan da nefret etmeyelim escape hep birbirmizi sevelim kardeş olalım" diyosan sorry abla..

burada izi var ya da yok (tüm mesajları okumadım zaten), baktığım her yerde hüküm süren bir sosyal histeri durumu var, ona istinaden yazdım, bir bakış açısı sundum. şahsi duruşum budur, paylaştım. hemen savunmaya geçmeyin "ben yapmadım ki bişey" diye. yaptınız mı dedik?

terör x olursa bitecek de demedim, kendinizi bu histeriden koruyun, kendi vicdanınıza sığının, uzun vadede o kirli zihiniyetlerden herhangi birinin maşası olmamak, ekmeğe yağ sürmemek için elimizde sadece bu var dedim. elele tutuşup halay çekelim demedim, birleşmemiz zor biliyorum, ama sakin olun dedim.

ve evet, insanın gidecek işi, ailesini besleyecek aşı ve can güvenliği olsa dağa çıkmaz.
bu teoride basit ama pratikte neredeyse imkansız bir önerme, bunu bilmek için senin uyarına ihtiyacım yok çok şükür.

şahsi almayın konuları arkadaşlar. ikinci nasihatim de bu olsun, naçizane.
Sosyal ağlarda paylaş

loop said:

toggie said:

loop said:

Dostlar 1999 dan beri gidipte herhangi bir seçimde oy kullanmayan bir kişi olarak, şu terör olaylarının siyasi partilerle ilgili tartışmaya dönüşmesini hayretle izliyorum. Hükümetteki partinin yerine başka biri gelse, ülkedeki bütün siyasi, insani hakları askıya mı alacak? Askıya alırsa siz faşist devlet diye bağırıp çağırmayacakmısınız ? Nedir isteğiniz?

Hiç bir şeçimde oy kullanmadığın için bu konuda tartışma hakkın bulunmuyor.

Bu olayın sorumlusu senin gibi gidip oy kulanan insanlarsa kusura bakma, küfür edip sen alayım hıncımı. Bütün sorumlu senmişsin.

Şehitlere Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim...

23 sayfa okudum ve okurken gerçekten üzülüyorum. Çok kısa yazmaya çalışıcam, "PKK" nedir PKK defalarca isim değiştirmiş kürt terör örgütü, biz haberlerde ne diye anons ederiz "bölücü terör örgütü" yani adamların amacı, en büyük hedefi ney, bizi bölmek...

Bugün buraya bakıyorum, 24 tane şehit vermişiz sadece bugün, yaralılar hatta ağır yaralılar var ve şehit sayımız her an artabilir, yetmedi böyle büyük bi saldırı karşılıksız bırakılamayacağı için muhtemelen sınırı geçerek karşılık vermeye çalışıcaz ve şehit sayımız yine artıcak...

Dönüp bakıyorum bizim genç neslimiz napıyor diye, herkes şehitlere üzülüceğine, fırsat biliyor hükümete,oy verenlere veya orduya saldırmak için,eleştirmek için bahane buluyor olanları. 24 tane şehit verdiğimiz yetmemiş gibi bi de birbirine düşüyor bu ülkenin gençleri hala sağ sol davasına...

Bakıyorum yukarı adam hayatı boyunca oy kullanmamış, bir tane vatandaşlık görevi var kıçını kaldırıp gitmemiş oy kullanmaya ama iş birilerini eleştirmeye saldırmaya gelince yerinde duramıyor şu tablo güzel mi gerçekten...

Şu ülkede nerdeyse sevinenler var şehit sayısı arttı hükümeti eleştiricek bahane bulduk diye, terör örgütü bu, kendi başına ayakta kalamaz dışardan destek buldukça bişeyler yapabilir. Sen ya herkesin kıçını yalayıp kimsenin desteklememesini sağlayacaksın, yada kim destekliyorsa destekleyenlere de sıcak/soğuk savaş ilan edip bedeli neyse karşılayacaksın başka türlü biz her şekilde şehit veririz...

AKP döneminde arttı terör evet ama iç politikadan değil dış politikadan dolayı arttı, biraz güçlenince ayakta durur hale gelince dış politikaya karışmaya başladık,filistine burnumuzu soktuk İsrail düşman oldu, Suriye'ye soktuk Esad'la aramız bozuldu, hadi Libya'da desteklediğimiz taraf başa geldi de bi sıkıntımız yok...
E bu adamlar destekliyor işte teröristleri, gelen teröristlerin Suriye'den geldiği söyleniyor, belki de Amerika bilerek ayarladı bu olayı canımız yansın ki Suriye'ye yapılıcak olan müdahalede etkin rol oynayalım diye bunu bile bilmiyoruz...
Anca işte biz burada birbirimize düşelim,klavye arkasından birbirimize hakaretler savuralım, AKP'Ye oy verenlere küfredelim, haberi yok belki kendi babası/kardeşi/annesi gitti AKP'ye oy verdi...
Neymiş asker güçsüzleştirilmişmiş bilmemneymiş, ulan değil bi balyoz tutuklaması 1000 tane askerin tutuklansa hiçbişeyin değişmemesi lazım Türk Ordusunda, ki tutuklananların yarısı emekli...

Neyse hadi bulduk fırsatı vuralım abalıya, harekat yaparlar ona da bok atalım, e yapmasa zaten anasına bacısına sövücez, kısaca ne yapıldığı önemli değil önemli olan birilerine küfür etmek hakaret etmek...
Sosyal ağlarda paylaş

telefondan giriyorum o yuzden gozumdenkacmis olabilir ancak sanirim mesajim silinmis. "stiv cabs oldu" diye aglayanlar buna niye aglamiyo diye atarlananlara karsi bi mesajim vardi. tekrar ustune basarak soylemek istiyorum, bunlari ayni kategoride degerlendirerek zaten turk askerine en buyuk saygisizligi siz yapiyosunuz bilginiz olsun. "stiv cabs olmus" diyen adamin sehitlere uzulmedigini bi kere nerden biliyorsunuz? ha ben o kesime de karsiyim uhuuu stiv baba uhuuu diye aglamanin manasi yok da bunlari karsilastirip ona yapan buna da yapsin diyenlere daha cok kiziyorum. ne yapip ne yapmadigini bilmiyosun. belki steve jobsu internetten aniyor ama sehitlerin acisini kendi icnde yqsamayi tercih ediyor. bu kadar kolay yaftalamayin insanlari.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ve evet, insanın gidecek işi, ailesini besleyecek aşı ve can güvenliği olsa dağa çıkmaz.
bu teoride basit ama pratikte neredeyse imkansız bir önerme, bunu bilmek için senin uyarına ihtiyacım yok çok şükür.

ben sana "bu böyle he bunu bil" diye uyarıda bulunmadımki. sadece irdelemedim senin söylemeye calıştıgın şeyi..

ben asıl askerin çıkıp ne açıklama yapcağını bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Ulan o çağrıyı sokaktaki çocuk bile yapar bunu yapmaktan kolay ne varki. Alla alla. Hatta al bende yapayım devlet savaşma pkk savaşma. Hah oldu bitti sanki. Resmen hainlik bu BDPnin yaptığı ve yüzümüze güle güle şehitlerimizle alay ediyorlar.

çocuğun yapabileceği çağrıyı bunlar yapmıyordu işte. aponun kıçı rahat etsin diye gemlik'i karıştıran adamlardan ne hayır gelir.

kürtlerin kurtuluşu şu bdp ile pkk'dan kurtulmaktan geçiyor.

pkk olmasa şu ülkede kürtçe'ye, kürtlerin haklarına ses çıkartacak tek bir adam olmaz şu devirde. ama pkk şiddet sayesinde sahip olduğu iktidarı bırakmıyor, bırakmayacak da artık bu daha açık gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ordu şu ana kadar pkk'nın ilan ettiği hiç bir ateşkese uymadı. nerede 3-5 kişilik grup gördüyse peşlerine binlerce askeri taktı. ama işler böyle yürümüyor. tarafların biri böyle bir davranışta bulunuyorsa karşısındaki de buna benzer şeyler yapmalıydı ama olmadı hiç.

öbür türlü kimse silah bırakmaz ölen ölür kalan kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

ordu şu ana kadar pkk'nın ilan ettiği hiç bir ateşkese uymadı. nerede 3-5 kişilik grup gördüyse peşlerine binlerce askeri taktı. ama işler böyle yürümüyor. tarafların biri böyle bir davranışta bulunuyorsa karşısındaki de buna benzer şeyler yapmalıydı ama olmadı hiç.

kendi söylediğinin saçmalığını anlıyamıyor musun?Bir tarafta devlet diğer tarafta terör örgütü. Terör örgütüne tamam biz ateş etmiyoruz sizde ateş etmeyin demek kadar saçma prestij kaybı olabilir mi
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

karakola ateş açmadıkça askeriye ateş açmıyor ordu.. bu kesin emirdir. nerenden uydurdun bunu ordunun uymadığını hem ordu niye uysun ateşkese ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...