Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aman dikkatli olun!!

Catzee

Öne çıkan mesajlar

padişahım çok yaşa.

bu ülkede bedava eğitim diyen iki öğrenci iki sene hapis yatıyo, anne babasıyla görüştülmüyo.

buna çok mu şaşırdık.
şaşırmıyoruz çünkü en kötüsüde bu. buna bile şaşıramıyoruz artık alışıldı. ösymde skandal olunca bile şaşırmıyoruz, bir iki gün dışında..

olur abi yani başlığı boşuna açmışsın. daha artar. ters etki yapıyo
Sosyal ağlarda paylaş

aslında sinir olduğun birinin bi şekilde kimlik no sunu öğreniceksin sonra, önce onun adına bi tane bilet alıcaksın otobüslerden, kimlik no su ile mail ve fb hesabı açıcaksın, rte ye fln küfür hakaret aklına ne geliosa ediceksin fb dan en son [email protected] gibi bi mail ile de her gün şikayet edeceksin
Sosyal ağlarda paylaş

Iggy said:

padişahım çok yaşa.

bu ülkede bedava eğitim diyen iki öğrenci iki sene hapis yatıyo, anne babasıyla görüştülmüyo.

buna çok mu şaşırdık.
şaşırmıyoruz çünkü en kötüsüde bu. buna bile şaşıramıyoruz artık alışıldı. ösymde skandal olunca bile şaşırmıyoruz, bir iki gün dışında..

olur abi yani başlığı boşuna açmışsın. daha artar. ters etki yapıyo

Şaşırmıyoruz tabi ama en azından bilinmesi iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

aslında sinir olduğun birinin bi şekilde kimlik no sunu öğreniceksin sonra, önce onun adına bi tane bilet alıcaksın otobüslerden, kimlik no su ile mail ve fb hesabı açıcaksın, rte ye fln küfür hakaret aklına ne geliosa ediceksin fb dan en son [email protected] gibi bi mail ile de her gün şikayet edeceksin

Sonra sen bu kadar uğraşmışken adam otobüsün hareket ettiği saatlerde orda olmadığına dağir şahit/kanıt göstericek mahkemeye, üzerine komplo kurulduğundan dolayı dava açıcak, kazara bi güvenlik kamerasına falan yakalanmış olucaksın sonra mucks...

Yine makinanın MAC adresi problemi de var çözmen gereken.
Sosyal ağlarda paylaş

Lol savunduğunuz şey çok saçma. Evet bu forumda biri hakaret ederse o forum yetkililerince "bu forumu kullananları rahatsız ettiği" için yazınız mesela kaldırılabilir ki bu normaldir. Ama mesela Aykut Kocaman gelip Paticik'i özel olarak tarayıp sizi şikayet edip dava açarsa işte bu komedi olur, aynı başbakanın yaptığı gibi. Eğer sen her hakaret edeni tek tek tespit edip içeri atacaksan zaten bi zahmet o ülkenin başbakanı olmayıver. Karikatürü bile kaldıramayan birinden bahsediyoruz gerçi. Hayır yani bugün bir sürü platformda bu ülkede tanınmış isimlere hakaret edilmiş olabilir, bu da aslında çok da anormal birşey değil, ben başkaban olucam ve 1-2 insanın ettiği küfürle uğraşıcam, veya internette kim ne demiş buna bakıcam, nasıl bir egoki bu...
Bu hakaretin veya küfürün doğru birşey olduğu anlamında değil, sadece belli mertebedeki insanların bu tarz şeyleri ciddiye almasındaki saçmalık benim kastettiğim..
Sosyal ağlarda paylaş

hakaretin nerde yapıldığı mühim değil. ayrıca tarama falan da yok bildiğim kadarıyla birileri şikayet etmiş.

facebook'u hakaret var mı diye tarayacak sabah akşam devlet? öyle bir teknoloji var mı acaba cidden?

sokakta yürürken hakaret etmeyle, diğerleri arasında bir fark yok.

sen hakaret etmeden eleştirmeyi beceremiyorsan o senin sorunun.

ayrıca forumda hakaret edildi mi uzaklaştırılıyor insanlar evet, ama muhatap olan taraf mahkemeye şikayet etse eder. neden ediyorsun da denemez.

ben hakareti kaldırırım umrumda olmaz diyelim ki, adam kaldıramıyordur, kanuni hakkı da var? sen başbakansın herkes istediği gibi söver karışamazsın demek de güzelmiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Karışırsın tabi de, işte gözümde sadece egodan oluşursun ve ben buna gülerim. Düşünsene ben başbakan olucam ve hala bilgisayar üzerinde birilerinin ettiği 2-3 küfüre sinirlenip dava açıcam. Ahaha. Çok ciddiyim komik bu. Yahu hiç küfür yemediniz mi hayatta, her seferinde karşınızdakine dava mı açtınız. Hakemler ne yapsın peki. 50 bin kişiden küfür yiyor adam, ama kaldıramayacaksan orda olma o zaman.
Bak yine tekrarlıyorum küfür, hakaret bunların doğru olduğunu söylemedim. Sadece çocuk gibi bunlarla uğraşmak saçmalık, hele ki ülkenin başbanıyken. O zaman bütün futbolcular Antu, ultraslan gibi forumlara girip herkese dava açsın lol. Sen eğer hayatın gerçeğini kabullenemeyeceksen, daha çok adam avlarsın nette..
Sosyal ağlarda paylaş

açılabilir, kanuni hak var ama kişiye bırakılmış. böyle bir hakkın da olması gerek günün birinde size de lazım olabilir çünkü. bazen kaldıramadığınız anlar veya kişiler olur. (başbakan için demiyorum sizin için yani)

hukuki bir sorun yok, ama korku ortamı oluşturması açısından kötü bir uygulama. adam küfretse sana senden ne eksilir?
Sosyal ağlarda paylaş

İşte demeye çalıştığım o. Sen bana şu an küfür etsen benim için birşey farketmez kalkıp sana da dava açmam. Hele ki başbakansam heralde şu hayatta uğraşacağım son şey olurdu. Güler geçerim. Yani eğer ben ünlü biriysem, atıyorum futbolcu, manken, şarkıcı, gazeteci vs, dünyanın herhangi bir yerinde insanlar bana sektiriyor olabilir. Nette de yazıyor olabilir bunlar. Ama tek tek bunlarla uğraşmak, bunu dert etmek saçmalık çünkü dediğim gibi eğer sen bunu kabullenemeyeceksen orada olmayacaksın o zaman. Ki bunun küfürün, hakaretin iyi veya kötü, doğru veya yanlış olmasıyla hiç ilgisi yok...
Sosyal ağlarda paylaş

Catzee said:

baran 14 yaşında.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...