Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık 532 li hat hakkında görüşleriniz!!

KaMoNJuK

Öne çıkan mesajlar

• Admin
dom cugum
simdi bu cep teli kullananlar 2 ye ayrılır (kafalarından)
bir kısmı 6600 alır amma velakin cep telefonunun numaraları kaydedebilme özelligini bile bilmezler
dierleri herboku bilirler

1. tip kullanıcılar arasında yaygın olan moda kroyum ama para bende ve numarası akılda kalanları ararıs dierlerini aramayızdır
bu yusden bunnar l33t nolara para yatırmaktalardır[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cakojuk, 26 Eylül 2004 23:02 tarihinde demiş ki:
Adam ßi$ey sOrmu$..biLqi aLmak iStemi$..cIvIqInI cIkarIrmI$ınız :) Bende cOk gördüm i$ admLarI V.s. inSanLarIn ßöyLe İlk acıLan hatLara oLan iLgiSini...Sacma Ama Adam Karizma pe$inde :)

Güzel türkçemin güzel harflerini kullanarak daha anlaşılır bişekilde yazsanda,bizde "o neaymiş hula" diye bakmasak.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 27 Eylül 2004 03:36 tarihinde demiş ki:
benim numaramı bilen bilmekte. dünyanın en klas numarası hah
0532 300 xy yy banka numarası gibi

eski numaram 300 ab cd idi insanlara telefonumu verirken akla karayı seçerdim. 300den sonar belli bi duraklama vermezsen adam sen son rakamı söylediğinde eee son iki rakam ne diye bekliyo. :)[signature][hline]rtc
Sosyal ağlarda paylaş

535li hatlar da satılık mı benimki ilk çıkanlardan..ama sapıklardan çok çekiom ona göre[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delanoresse, 24 Eylül 2004 20:59 tarihinde demiş ki:
yazislara gel, yapi kredi ve pamukbank cukurova grubuna bagli bankalar oldugundan turkcellin acildigi donemde ust duzey yetkililerine direk en kralindan 532 2xx'li hatlari cekmistir. sallayacaksaniz mantikli sallayin.
,

Sen 0532 2 den sonra kaç kombinasyon yaratabileceğinin farkında değilsin galiba :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
Sosyal ağlarda paylaş

ama o hat 5000$ila 10000$arasında alıcı bulabilir..

[spo1=Kimdir Bu Hat Alan Adamlar & Kadınlar ]Yeni şirket kuran yada iş hayatına atılan, fakat türkcellin yllardır abonesiyim ben hemde ilk faturalı hatları ben aldım, yani bak o zamandan beri ne kadar tutarlı bir adammışım ki faturalarımı hep ödemişim bi kere bile hat kapanmamış imajı vermeye çalışanlar[/spo][signature][hline]| Mail | Lominadze | ME |
| News | Sheref | Msn |
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakmayinda cok bos ulkeyiz be kardesim yazik be.. Hale bak telefon numarasinin binlerce doalra satildigi bir ulke. Guzel gidiyoruz emin adimlarla devam...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...