toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Tenekeadam said: Dunyanın en kotu sarkısı olabilir mi bu? Ama radyoda cok calıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 eved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 eşcinsellik sapıklıktır ama isteyen kafasına göre taqHıLsIn beni enterese etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sana taqılsın biri bakalım enteres ediyo mu etmiyo mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 fede said: sana göre hava hoş tabi napae, ucu sana dokunmuyo :( fede said: uç diyorum nazcığım. sana dokunmayacak sana dokundu mu aga hayırdır, nedir yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ;:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Geçen patide gördüm burdan yönlenerek ama kimdi hatırlamıyorum. http://www.youtube.com/watch?v=in9SiDtJLaU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 2 gün önce viyana'da yol ortasında dalyan gibi bi kel abiyle, yine dalyan gibi sarışın bi çocuk ağızdan ağıza öpüşüyolardı hem de öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu ne saçma anket böyle bi de ilki çok beğenilmiş ikincisini çekmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 toggie said: Tenekeadam said: Dunyanın en kotu sarkısı olabilir mi bu? Ama radyoda cok calıyor nedense. ben çok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Rampapapam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 rihannanın en sevdigim sarkısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 rihannanın en güzel şarkısı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 mandown iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 rihanburella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tükmüklü tükmüklü. iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 şarkı baya hoş bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aşağıda kalmasın bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sebep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tamam abi çoğunluk sapıklık olduğunu düşünmüyor burda. Pati için umut vaadeden bir durum ; lakin SAPIKLIK diyen 30-40 kişilik bir güruh varmış burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yalnız gaylerle ilgili çoğunuzn düşüncesi iyi hoş da neden arkadaş olmuyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz sapıklık olarak görmüyorsanız -gerçekten- ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bella said: yalnız gaylerle ilgili çoğunuzn düşüncesi iyi hoş da neden arkadaş olmuyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz sapıklık olarak görmüyorsanız -gerçekten- ? Çünkü ikiyüzlülük parayla değil ehahea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 arkadaş olmakla sorunum yok ama iş üstündelerken itici geliyor? çöpten yemek yiyen evsize de sapık vs gibi etiketler koymuyorum yada 'sen insan değilsin püühüü" gibi tavırlar takınmıyorum ama önümde yerse hoşumuma gitmiyor. hoş gerçi topluca dışarı çıksak ortamda ali ayşeye veryansın dayanıyor olsa o da itici gelir.. yoksa gayler el ele tutuşsun gezsin gökkuşağı renkleri giysin nolcak? düz ilişkiden bi farkı olamz bana göre.. (tabi gelip Ohhş bak tampon ne güzel murat, hadi gel de bi tur at deseler.. koşarak kaçar bi daha yanına gitmem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Bella said: yalnız gaylerle ilgili çoğunuzn düşüncesi iyi hoş da neden arkadaş olmuyorsunuz ya da görmek istemiyorsunuz sapıklık olarak görmüyorsanız -gerçekten- ? bir çok kız gaylerle özellikle arkadaş olmaya filan çalışıyor, daha yakın görüyor onu. gay olmasa böyle düşünmeyecek. tam aynı sebepten de erkekler uzak duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar