Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Referandumu

cetintas

Öne çıkan mesajlar

DavidMills said:

cetintas said:

pati ahalisi benimle her konu başlığı altında dolu ya da boş tartışan isimleri çoktan belli 15-20 kişiden ibaret değil sevgili cuce.

Pati ahalisini bilemeyecemde senin bu saçma sapan anket ve konu başlıklarından sıkıldık-sıkıldım. Yeter artık yaşına yakışan şeyler yap, ölçerek-tartarak konuş. Seninle aynı yaştayım nerdeyse bu kadar kıvıran-dansöz kıvamında bir adama rastlamadım. Çetin abi havalarında ortama aktın (eyi güzel dedik, aklı başında birine benziyodun kanımca), acayip bişey olup çıktın çetin anlamadık biz seni. Bi ulusalcısın, bir devrimci, bir kemalistsin, bir gerici? Nesin aslanım sen? Harbi aylardır trolllüyorsan söylede bilelim.

sen pati ahalisi adına konuşma hakkına sahip değilsin.
seninle şu ana kadar en ufak diyaloğum olmadığı için bana atarlanma hakkına da sahip değilsin.
ulusalcı evet,devrimci evet,kemalist evet...ama gerici,hadi lan oradan? ne gericiliğimi gördün de konuşuyorsun?
ben neysem oyum.
sen kimsin?
Sosyal ağlarda paylaş

neyse.
trollemeye çalıştıkça daha da saçmalıyorsunuz.
lafa gelince hak,özgürlük,demokrasi...lafa gelince sizin gibi düşünmeyen ve hem de benim gibi bir adama olmadık hakaretler.
ben yatmaya gidiyorum.çok işim var yarın.

red.
bu özellikle senin için bak.
B)-
Sosyal ağlarda paylaş

hedehodohop said:

abi ulusalcı adam nasıl gerici olmaz da devrimci olur ayrıca ya.Ulan şu dünyanın en hastalıklı düşüncelerinden biri ulusçuluk,milliyetçiliktir.

Ağır küfürler yazmıştım sırf senın gibi 3 kuruş etmez bir adam için banlanmaya degmeyecegi için sildim şunu soyleyebılecek düzeyde bir adam degilsin uluşçulugu milliyetçiligi tartışabilecek bilgi birikimine sahip biri degilsin.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

seninle şu ana kadar en ufak diyaloğum olmadığı için bana atarlanma hakkına da sahip değilsin.
ulusalcı evet,devrimci evet,kemalist evet...ama gerici,hadi lan oradan? ne gericiliğimi gördün de konuşuyorsun?
ben neysem oyum.
sen kimsin?

http://i.imgur.com/fPLWw.png
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

ben neysem oyum.
sen kimsin?

Ne olduğunu ben başından beri biliyorum da insanlar yeni görüyor işte. Pati ahalisi+kendi hakkıma konuşma hakkına da gayet sahibim. Bende bu ahali içindeyim zaten. Senin samimiyetsiz mesajlarından kendi adıma sıkıldığım içinde atarlandım zaten. Eşcinselliği sapıklıkla bir gören adamın ileri görüşlülüğünden şüphe ederim ben. Ban onlarca arkadaş örnek verdi, hala kıvırıyosun üstüne savunduğun fikirler uğruna haklı çıkmak için birde anket açıyosun. Hadi naş.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...