Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pati Referandumu

cetintas

Öne çıkan mesajlar

çetintaş gayleri sevmemek eşit değildir sapıklık oldugunu anlayamadı bi türlü

bence gaylik hormonel bi hastalık yoksa saçmalık birşey.gayleride sevmem.erkek grup seksi falanda çok tiksinç

ama sapıklık değil bana göre.ne bilim sapıklık böyle elinde bi kadının donu koklayarak hms hms gezmek olabilir ahhaha
Sosyal ağlarda paylaş

cuce, sen neden rahatsız oluyorsun gözüm?
adı üstünde referandum.
milletimiz ne derse haklıdır.
B)-

edit: bizim buradaki ortamımız pati toplumu olduğuna göre onların bu konudaki düşüncelerini görmek önemli. deminden beri benimle dangıl-dungul tartışan demokrat patidaşlar, sakin olun, sinirlenmeyin, strese girmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

e pati ahalisi söyliyeceği söyledi, sen bepenmedim şimdi durumu zorluyosun.

pati ahalisi tek guruhmu bir nokta'yı kabul etmek zorunda olsun.

pati ahalisi benimle her konu başlığı altında dolu ya da boş tartışan isimleri çoktan belli 15-20 kişiden ibaret değil sevgili cuce.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Herhangi bir eylemi -ne olursa olsun- "bana göre sapıklık" olarak nitelendirmek bence düşünce özgürlüğü kapsamında olan bir şey.
Abi mesela ırkçılık ve nefret söylemleri bugün birçok ülkede özgürlük olarak görülmüyor anayasa dahilinde yaptırım kapsamına giriyor.Homofobi ve cinsiyetçiliğin özünde de ''öteki'' olana karşı tepki vardır yani ırkçılıkla benzer bir nefret durumu.Dolayısıyla faşizanlığın özgürlüğü olmaz .Şu var sevmek zorunda değilsin] ama sapıklık,ahlaksızlık olarak niteleyip nefret söylemlerinde bulunmanın bir adım ilerisi gerekli kamuoyunu topladıktan sonra bunları linç etmektir
Sosyal ağlarda paylaş

Abi çoğunuz homofobiksiniz, buradan başka arkadaşlarınız yok derecek kadar az. Her aktiviteyi buradan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Bar kültürünüz yok. Homo'yu tanıma kültürünüz yok. İnsanını tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, cinsel çeşitliliğe hazır değilsiniz. Hazırım diyeniz de tatava. Türkiye'nin her hibinesini gördüm diyo, ara sokakta bir esnaf gay barına uğramamıştır mesela. Duyulmuş yerlerini görmüştür.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

pati ahalisi benimle her konu başlığı altında dolu ya da boş tartışan isimleri çoktan belli 15-20 kişiden ibaret değil sevgili cuce.

Pati ahalisini bilemeyecemde senin bu saçma sapan anket ve konu başlıklarından sıkıldık-sıkıldım. Yeter artık yaşına yakışan şeyler yap, ölçerek-tartarak konuş. Seninle aynı yaştayım nerdeyse bu kadar kıvıran-dansöz kıvamında bir adama rastlamadım. Çetin abi havalarında ortama aktın (eyi güzel dedik, aklı başında birine benziyodun kanımca), acayip bişey olup çıktın çetin anlamadık biz seni. Bi ulusalcısın, bir devrimci, bir kemalistsin, bir gerici? Nesin aslanım sen? Harbi aylardır trolllüyorsan söylede bilelim.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...