Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Buyuk Hayaliniz vol: bilemedim?

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

en buyuk hayaliniz nedir mesela. daha once acilmistir mutlakada daha guncel konu olsun mesela bu son guncellemelerden sonra insanlarin hayalleri degismis olabilir mesela hem.

benim eskiden en buyuk hayalim bir f16 ucurmakti(kucukken)

daha sonra amerika'da egitim gorurken orada green card sahibi olup oturma ve calisma izni alarak orda yasamakti (son 4 yilimin 3 u bu hayali kovalamakla gecti ama gerceklesmedi tabi ki)

su aralar ise hayalim 600-1000cc arasi bir super sport motosikletle veya 300 beygir uzeri bir spor arabayla nurburgrind parkuru yapmak. tabi bu da simdilik hayal olarak duruyor, en azindan araci bulsam almanyaya gitme derdi olacak bu sefer de. ama belki istanbul parki acsalar en azindan bir previewini gerceklestirebilirdim. saatte 250 km/h uzeri giderken birden viraja gelip motorla kontraya yatmak, asfalti opme noktasina gelmek ya da arabanin icinde o s virajlarini alabildigim son suratle almak istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

kucukken hayalim cumhurbaskanı veya basbakan olmaktı.onların butun gun oturup para kazandıklarını dusundugum icin.

ortaokulda basketbol takımındaydım nba'ya gtmek cok istiodm.hatta zamanında kobe yeni parlıyordu onla beraber oynarım die hayal ediodm.

daha sonra hollywood yıldızı olmak istiyordum.hatta anneme oscar töreninde kırmızı halıda yürütcem seni gibi sacma sapan seyler soluyordum.oda oglum isin yok mu git ders calıs falan derdi..

simdiki hayalim yuksek lisansımı yurtdısında yapıp,yasamya orda devam etmek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...