Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 İstasyonda gördüğü bir mezar taşının izini süren Güneş Çelikcan, II. Dünya Savaşı'nda yaşanan çarpıcı bir hikâyeye ulaştı. Avrupa'da 19 Türk diplomat, toplama kampına gönderilen Yahudileri Türk pasaportu verip kurtarmıştı. Hikâyenin filmi 'Türk Pasaportu' 21 Ekim'de vizyonda. Okumaya başlarken baya şüpheliydim de adamlar uzun zamandır baya sağlam araştırma yapmış. Merak ettim şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ortalığı yumuşatmak türk-israil gerginliğini bitirmek ve halka çaktırmadan yenilgiyi kabullenmek için senaryoyu yazmış kılıfı uydurmuşlar hemen. şimdiye kadar gazladıkları halka izletip yumuşatacaklar, kardeşlik türküsüyle geri adım atacaz çaktırmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 2008de adamlari toplayip roportaj yapmaya baslamislar, bunun oncesinde bi de arastirmayla gecen zaman var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Rewendor said: ortalığı yumuşatmak türk-israil gerginliğini bitirmek ve halka çaktırmadan yenilgiyi kabullenmek için senaryoyu yazmış kılıfı uydurmuşlar hemen. şimdiye kadar gazladıkları halka izletip yumuşatacaklar, kardeşlik türküsüyle geri adım atacaz çaktırmadan.ahah bu nasıl bir komplo teorisyenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 schindlerin pasaportu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yav said: ahah bu nasıl bir komplo teorisyenliği diyecektim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 necati şaşmaza SS subayı rolü verselermiş böyle, salonlar yıkılır sinema biterdi ülkede ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yalniz ben bu olayi gecen sene okumustum, yani bu gerginlik olaylarindan once. rewendor a bu sefer katilmiyorum, direk komplo teorisyenligi olmus harbiden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 böyle bişey var bende okumuştum eskiden. ama şidlerin pasaportu olmuş evet :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 2. dünya savaşıyla ilgili hiç filmimiz yok. elin amerikanı 2. dünya savaşına harcadığı tüm parayı filmden çıkardı lan" diyen bir grup türkün iktirmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Böyle bir şey varsa çekilsin tabi ki abi film. İşin kâr kısmı falan beni ilgilendirmez açıckası araştırma falan düzgünce yapıldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 şekerin yok ama baban yanında desin tutuklulardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 bu filmle ilgili bir iki çevirmenlik yaptım çok güzel duruyordu, yollayan arkadaşta çok bahsetti çok iyi bi filmmiş falan ama daha izlemedim torrente düşünce anca :p Daha çok yahudileri kurtaran Türkleri anlatıyor elçilikte çalışanları. Schindler's list'in çakması olmuş gibi geliyor bana. Röpörtajlar falan yapmışar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 e abi o adamın yıllar önce yapı kredi yayınlarından çıkma kitabı var hatta İsrail tarafında Gentle Among Nations nişanı ya da ünvanına layık görülmüş bir adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar