nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Ardeth said: tüm bilim dünyası bunu çok merak ediyodu. bi yandan insanlar quantum bilgisayarı yapmaya uğraşsın bunlar hala şampuan haram mı diye araştırsın 150 sene ortadogu diye bir yer kalmayınca cok gülcem,tarihte cok var böyle dezenformasyon sonucu yol olmuş medeniyet,neyimize güveniyoruz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Llama said: ege üniversitesinde gerçekten eksen kayması var artık türbanlı kız doluydu geçen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ege'deki kadın eksen kaymasına kapılmıştan çok bari şu din etkisini kullanarak GDO'yu yurdumdan uzak tutayım diyen bir cengaver gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cok kahvehane agzı olcak ama adamlar marsın yörüngesindeki asteroid kuşagındaki madenlerden enerji elde etmenin yolunu ararken,biz bilimi diger bir cok kavram gibi (bkz.demokrasi) yanlıs anlayıp ne işlere kalkışıyoruz,gratz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 LathspeLL said: ULUSLARARASI HELAL KONGRESİndeyim ben halen. benim evin yakınında helal et satış marketi var, meyve, şampuan, kola vs tarzı şeyler satıyor ama içerde hiç bacon, alkollü içecek felan yok. otobüse binip 15 dakka felan gitmek gerekiyor bacon ve bira satan yerler için... şampuan da satmaz demek ki artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 markette şampuan reyonunda pusuya yatıp gelen teyzelere söylicen bunu aniden! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/359754_700b_v1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/131420_700b.jpg fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Rewendor said: http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/359754_700b_v1.jpg AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hahahahahah çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Kurallarını sallamadığın ve uymadığın bir din ve ona inanan insanlar için yapılan araştırmalar neden sizleri gerer onu anlamam hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gerilen kim gayet eğleniyorum ben şahsen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 da şimdi muhtemelen şampuan özel tüketim ürünü sayılıp vergilendirilecek, sabun kullanın denilecek, karşı çıkana da siz ve sizin gibiler kullanıyor onu zaten diye bir tepki verilecek. bu ihitmal korkutmuyor değil tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Şampuan içeriğinde dinen sakıncalı bir malzeme varsa, bu dine inanan kişi bunu tüketmez. Bunun nesi komik geliyo? Museviler için de var bu. 12 yaşında eline Penguen falan almış tipler gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Myshkin said: da şimdi muhtemelen şampuan özel tüketim ürünü sayılıp vergilendirilecek, sabun kullanın denilecek, karşı çıkana da siz ve sizin gibiler kullanıyor onu zaten diye bir tepki verilecek. bu ihitmal korkutmuyor değil tabi. Yani nerden nereye bağlamayı çalışıyo, eh artık Ali Sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Yoo ali sami değil. Dünyanın heryerinde alkol normal bir tüketim maddesi olarak tepki görür ama burda sırf birileri ağzına sürmüyor diye X2 X3 fiyata satlıyor. Başka biryerde bunu anlatsan onlar da senin bana verdiğin tepkiyi verir muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Alkoldan az vergi alan o bahsettiğin devletler, sigaradan yardırabiliyor ama. Ki az dediğin öyle abartı ucuz falan da değil. Diğer devletlerin çok da bizden aşağı kalır yanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 balon said: Şampuan içeriğinde dinen sakıncalı bir malzeme varsa, bu dine inanan kişi bunu tüketmez. Bunun nesi komik geliyo? Museviler için de var bu. 12 yaşında eline Penguen falan almış tipler gibisin. Kolonyada da alkol var. Bir ton tedavi urununde de alkol var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Yani? Dini kriter saçmalığı için mi söylüyorsun bunu anlamadım. Eğer o açıdan söylüyorsan şu açıdan da bak; başkasının yanında domalamıyorsun ama doktorun yanında aşı için domalıyorsun, bunun cevazı var gibi. içince sarhoşluk veren şeyleri keyif amacıyla tüketmek haram, kıstas bu. Kolonyayı içersen o da haram. Yapsınlar böyle araştırmalar, din adamlarıyla paylaşsınlar. Ortak kararlara ulaşsınlar. Bizler de yediğimize, içtiğimize, kullandığımıza dikkat etmeye çalışırız. Bu konuyu çok abartacak bir durum yok. Şeriat gelmiyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 toggie said: balon said: Şampuan içeriğinde dinen sakıncalı bir malzeme varsa, bu dine inanan kişi bunu tüketmez. Bunun nesi komik geliyo? Museviler için de var bu. 12 yaşında eline Penguen falan almış tipler gibisin. Kolonyada da alkol var. Bir ton tedavi urununde de alkol var? yasak olan içilen alkol,temizleme için olan değil. aynı şekilde mevuct olsa dahi işlenmiş bir ürünün gıda amaçlı kullanımı dışındaki kullanımından rahatsızlık duymak. 12yaşındaki çocuğun bile yapmaması gereken şeyler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Öeh be. Şu domuz olayını da bi anlasam. Afedersin löpür löpür hayvanın bağırsağını, kafasını, ayağını, pankreasını yerken sorun yok da domuzun etinin ne günahı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 balon said: Yani? Dini kriter saçmalığı için mi söylüyorsun bunu anlamadım. Eğer o açıdan söylüyorsan şu açıdan da bak; başkasının yanında domalamıyorsun ama doktorun yanında aşı için domalıyorsun, bunun cevazı var gibi. içince sarhoşluk veren şeyleri keyif amacıyla tüketmek haram, kıstas bu. Kolonyayı içersen o da haram. Yapsınlar böyle araştırmalar, din adamlarıyla paylaşsınlar. Ortak kararlara ulaşsınlar. Bizler de yediğimize, içtiğimize, kullandığımıza dikkat etmeye çalışırız. Bu konuyu çok abartacak bir durum yok. Şeriat gelmiyo yani. Hayır domuz yagından uretilmis bir seyi kafana surmenin haram olan yanı nerede onu cozmeye calısıyorum. Sadece yemesi haram diye biliyorum ben. Ayrıca bacon ve ham cok igrenc ama peperoni cok lezzetli. Cig bile yenebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 @dasaa: Ya o ürünün nasıl işlendiğini, araştırmacı ve üretici firmalar açıkça belirtir, dinen bir sakınca durumu oluşursa din adamları bunun hakkında fetva verir. Tabi ki açıkça bilmediğin ve güvenmediğin bir malzeme için tereddüt besleyeceksin, buna Museviler ve Müslümanlar her zaman dikkat etmiştir, doğal bi şey bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 daha kötü koksun halk evet peynirli doritos yada cami halısı gibi kokalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 @Toggie: Bunda bir sakınca olup olmamasını bilemem, varsa din adamları açıklar şu sebeple vardır ya da yoktur. Sende sebebine göre bunu kullanırsın ya da kullanmazsın. Sebepsiz bir şekilde tamam bunda bu var kullanmıyorum diyen yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar