Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 asker traşını bile yapamayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kozyatagi - beyaz sakal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ya da namik abi var, namik - men's planet tam ismi. evet mens. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ensenin naturel olması, yandaki beyin çıkıntısına göre kademeli almayı ön tarafı hafif makaslamayı enseden en üste kadar çıkması ya da yarı hizada bırakması gölgelememe olmaması işte kademe kademe söylemek lazım en fazla 1 söylediğini uygulayabiliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 neyse ki 3'e vurdurmak yakışıyor da uzun saçlı erkeklere tiksinerek bakabiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aynalitahir said: goldbären said: valla 10 lira alandan 25 lira alana terfi ettim çağ atladım resmen şşşşşş houuh diye ses bile çıktı berberin town centerdan. Ah bir de o sesin çağ atladıgında çıkmadıgını bilsen. biliyorum, hakiki çağ atlama sesi çikiçük gibi bi tarkan zilinden falan geliyodu sanki. sırf daha iyi bilinir diye onu yazdım. buraya kadar kimse mi farketmedi, yoksa bir tek senin içindeki cpt obv mu rahat edemedi işte bunu merak ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitecloud Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=_0QJcANWOno ben bu adama gidiyorum kafadır güzel keser eğlencelidir ama çok geçirir sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Akmerkez MOS'ta Filiz diye bir bayan vardı çok iyi kesiyordu fakat sonra ordaki MOS kapandı.Ataşehir'de MOS var sanırım.Oraya bir git gör derim.Bundan 1.5 sene önce ben 50tl veriyordum şu an ne kadar oldu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 levent iş kulelerinin altında bir berber var, baya iyi kesiyolar 50 ytl mi neydi fantezi olsun diye gitmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 aquila said: ben berbere para vermekten, kellige terfi ettim, size de tavsiye ederim. brofist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 goldbären said: aynalitahir said: goldbären said: valla 10 lira alandan 25 lira alana terfi ettim çağ atladım resmen şşşşşş houuh diye ses bile çıktı berberin town centerdan. Ah bir de o sesin çağ atladıgında çıkmadıgını bilsen. biliyorum, hakiki çağ atlama sesi çikiçük gibi bi tarkan zilinden falan geliyodu sanki. sırf daha iyi bilinir diye onu yazdım. buraya kadar kimse mi farketmedi, yoksa bir tek senin içindeki cpt obv mu rahat edemedi işte bunu merak ederim... Joke just died. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 tarlabaşında vardı bir tane, baya iyi kesiyordu hala yaşıyor mudur bilmem tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 saç sakal koçburssuz gibi dolaşıyorum, mutluyum. kafam filan düzgün yakışıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar