geezus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Selam, benim saçım şu an çok kötü durumda ve uzun; bu saçı adam edebilecek bir berber ya da moda deyimiyle kuaför/saç uzmanı vs arıyorum. Nasıl kesmesi gerektiğini bilecek, iş bittikten sonra adamı öldürme isteğimin falan doğmayacağı bir yer. Parasında değilim, zaten 3 yılda bir kestiriyorum, düzgün kessin de gerisi önemli değil. Var mıdır böyle bildiğiniz, güvendiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Git en pahalılarından birine.. İçerenköy Carrefour'dakine git mesela, önce derdini anlatır muhabbet edersin kescek adamla. Sonra beğenmezsen muhabbeti kestirmezsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 süper berber diye bir şey yok abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 bos yere telas yapiyosun nassa kivirciksin raad olman lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gitmeden önce kafanda bi netleştir nasıl bişey istiyosun (gerçi biraz deneme yanılmayla bulunuyor tam olarak). Sonra dışardan kaliteli görünen her hangi bi yere dal pişman olmazsın ama ne istediğini bilmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ne dersen de o saç 3 numara olarak çıkacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Lyvanna_Dolores said: bos yere telas yapiyosun nassa kivirciksin raad olman lazim kezban oluyorum bu gidişle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 agzini topla !11 sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ne yaparlarsa yapsınlar ilk tıraşta çirkin gelecektir uzun saçtan sonra kısa saç. alışana kadar. alışınca da oh be dünya varmış dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 sanki kız eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya şöyle bir olay var, saçımı zaten kısaltabilirim, ama ona karar vermedim daha, vakti var onun. en son saçımı da ben kestiğim için biraz düdük gibi oldu, başta iyiydi de biraz daha uzayınca fark ediliyor artık. eski fotoğraflarıma bakınca resmen nefret eder oldum bu saçtan. o yüzden bi elden geçsin, işini bilen biri adam etsin saçı, sonra karar veririz ne yapacağımıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Abi hastayım bu umutsuz erkeklerin berbere gidip bir anda değişeceği umuduna. Yok abi, istersen yurtdışından en kaliteli berberi getir. O saçlar dökülecek ve saçlar asla istediğin gibi olmayacak. Çünkü ne istediğini bilmiyorsun ne yaparsa yapsın beğenmeyeceksin. 100 lira alan berberde aynı kesiyor 10 lira alanda. 100 lira alan sadece kafana rahatlatıcı şampuanlar onlar bunlar sürüyor. Kasaba gitmedikten sonra değişmiyor bir şey. Git mahalle berberine sal kendini takma bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 kadıköyde sac sakal yıkama 8 lira mi ne git oraya abi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 valla 10 lira alandan 25 lira alana terfi ettim çağ atladım resmen şşşşşş houuh diye ses bile çıktı berberin town centerdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dusuncelihayvan said: Abi hastayım bu umutsuz erkeklerin berbere gidip bir anda değişeceği umuduna. Yok abi, istersen yurtdışından en kaliteli berberi getir. O saçlar dökülecek ve saçlar asla istediğin gibi olmayacak. Çünkü ne istediğini bilmiyorsun ne yaparsa yapsın beğenmeyeceksin. 100 lira alan berberde aynı kesiyor 10 lira alanda. 100 lira alan sadece kafana rahatlatıcı şampuanlar onlar bunlar sürüyor. Kasaba gitmedikten sonra değişmiyor bir şey. Git mahalle berberine sal kendini takma bunları umutsuz erkek değilim lol. ne istediğimi de biliyorum, 10 lira alanla 100 lira alan da aynı kesmiyor, sen yanlış berbere gitmişsin. mahalle berberi dediğin adam 2 tane model bilir, ne söylersen söyle o ikisinden birini yapar. biraz daha iyi yer olunca adam hangi saça nasıl müdahale etmesini gerektiğini bilir. ayrıca saçım uzun, uzun saçı ellemeyi bilen berber sayısı hakkaten çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yok saç konusunda dedim onu. Yaşadım biliyorum saç kesimine 10 lirada verdim 70lira da. Hiçbir şey değişmedi zaten hep aynı model benim kısa saç. Saçının doğasında yoksa zaten sürpriz bir şey bekleme Benimki hayatta başka model olmaz düz ince telli. Cidden böyle sinekli bi berbere gitmedikten sonra hiç bir şey değişmiyor. Mehmet Tatlı'da kestirmiştim değişmedi şimdi 15 liraya saç sakal yıkama yağlama maske yaptırıyorum mahalle berberinde mutluyum =) Her kesişinden sonra yine düzgün kesmedi bu ibnetor diye çıkıyorum ama unutuyorsun zamanla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 yok benim saçım ben elleyene kadar güzeldi. hadi dökülme falan var da yine de kıvırcık ve dolgun sayılabilecek gibi bir şekilde. yetenekli ellere ihtiyacı var bi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 git abi mehmet tatlı'ya işte etilere git hatta Şükrü dudu var en ünlüsü adam leventte Mos var capitolde git gör değişmeyecek bir şey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dusuncelihayvan said: Yaşadım biliyorum saç kesimine 10 lirada verdim 70lira da. Hiçbir şey değişmedi zaten hep aynı model benim kısa saç. abi makine ile 10numara kes dersen öle luyor tabii. o berberin değil senin problemin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 valla moss fln var diva cart curt ben galleriada oluyorum işte saç sakal maske fln 120 lira fln diva moss fln direk saç 80 fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 dasaaa said: dusuncelihayvan said: Yaşadım biliyorum saç kesimine 10 lirada verdim 70lira da. Hiçbir şey değişmedi zaten hep aynı model benim kısa saç. abi makine ile 10numara kes dersen öle luyor tabii. o berberin değil senin problemin yani yoo, benim saç çok kısa değil sadece uzayınca kabarıyor gidip düzeltiriyorum başka bir olayım yok berberde. Yıllarca farklı model denemeye çalıştım olmadı olmazda Erkek saçının doğasında yok. Ya siz sokakta gördüğünüz hangi adamın saçını beğendiniz? Erkek saçı öyle bok bir şey ki hiçbir model gitmiyor, model yapanlarda apaçiye dönüyor zaten. önemli olan jöleyle spreyle şekil verebilmek onun içinde kendi yeteneğin gerekli ben hiç uğraşamam mesela iki sürerim waxı çıkarım. haa ben de isterdim şöyle moda kataloğundan fırlamış gibi bi saç modeli dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 o senin çirkinliğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 4. levent berber naif gayet kuaför konforunda. solarium'dan saç boyamaya kadar herşey var. çok iyidir naif abi. kendisininde saçları uzun falan ztn. uzun saçlı adamın derdinden anlar. levent'ten taşınana kadar 18 sene boyunca naif abiye gittim hepte memnundum. 2 3 arkadaşımıda ona yönlendirmiştim hala daha giderler çok memnun kalmışlardı. tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 allahbaba böyle yaratmış :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar