Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da Süper Berber

geezus

Öne çıkan mesajlar

Selam, benim saçım şu an çok kötü durumda ve uzun; bu saçı adam edebilecek bir berber ya da moda deyimiyle kuaför/saç uzmanı vs arıyorum. Nasıl kesmesi gerektiğini bilecek, iş bittikten sonra adamı öldürme isteğimin falan doğmayacağı bir yer.

Parasında değilim, zaten 3 yılda bir kestiriyorum, düzgün kessin de gerisi önemli değil.

Var mıdır böyle bildiğiniz, güvendiğiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

ya şöyle bir olay var, saçımı zaten kısaltabilirim, ama ona karar vermedim daha, vakti var onun.

en son saçımı da ben kestiğim için biraz düdük gibi oldu, başta iyiydi de biraz daha uzayınca fark ediliyor artık. eski fotoğraflarıma bakınca resmen nefret eder oldum bu saçtan. o yüzden bi elden geçsin, işini bilen biri adam etsin saçı, sonra karar veririz ne yapacağımıza
Sosyal ağlarda paylaş

Abi hastayım bu umutsuz erkeklerin berbere gidip bir anda değişeceği umuduna.

Yok abi, istersen yurtdışından en kaliteli berberi getir. O saçlar dökülecek ve saçlar asla istediğin gibi olmayacak. Çünkü ne istediğini bilmiyorsun ne yaparsa yapsın beğenmeyeceksin.

100 lira alan berberde aynı kesiyor 10 lira alanda. 100 lira alan sadece kafana rahatlatıcı şampuanlar onlar bunlar sürüyor. Kasaba gitmedikten sonra değişmiyor bir şey.

Git mahalle berberine sal kendini takma bunları
Sosyal ağlarda paylaş

dusuncelihayvan said:

Abi hastayım bu umutsuz erkeklerin berbere gidip bir anda değişeceği umuduna.

Yok abi, istersen yurtdışından en kaliteli berberi getir. O saçlar dökülecek ve saçlar asla istediğin gibi olmayacak. Çünkü ne istediğini bilmiyorsun ne yaparsa yapsın beğenmeyeceksin.

100 lira alan berberde aynı kesiyor 10 lira alanda. 100 lira alan sadece kafana rahatlatıcı şampuanlar onlar bunlar sürüyor. Kasaba gitmedikten sonra değişmiyor bir şey.

Git mahalle berberine sal kendini takma bunları

umutsuz erkek değilim lol. ne istediğimi de biliyorum, 10 lira alanla 100 lira alan da aynı kesmiyor, sen yanlış berbere gitmişsin. mahalle berberi dediğin adam 2 tane model bilir, ne söylersen söyle o ikisinden birini yapar. biraz daha iyi yer olunca adam hangi saça nasıl müdahale etmesini gerektiğini bilir. ayrıca saçım uzun, uzun saçı ellemeyi bilen berber sayısı hakkaten çok az
Sosyal ağlarda paylaş

yok saç konusunda dedim onu. Yaşadım biliyorum saç kesimine 10 lirada verdim 70lira da. Hiçbir şey değişmedi zaten hep aynı model benim kısa saç.

Saçının doğasında yoksa zaten sürpriz bir şey bekleme Benimki hayatta başka model olmaz düz ince telli.

Cidden böyle sinekli bi berbere gitmedikten sonra hiç bir şey değişmiyor. Mehmet Tatlı'da kestirmiştim değişmedi şimdi 15 liraya saç sakal yıkama yağlama maske yaptırıyorum mahalle berberinde mutluyum =) Her kesişinden sonra yine düzgün kesmedi bu ibnetor diye çıkıyorum ama unutuyorsun zamanla.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

dusuncelihayvan said:

Yaşadım biliyorum saç kesimine 10 lirada verdim 70lira da. Hiçbir şey değişmedi zaten hep aynı model benim kısa saç.

abi makine ile 10numara kes dersen öle luyor tabii.

o berberin değil senin problemin yani

yoo, benim saç çok kısa değil sadece uzayınca kabarıyor gidip düzeltiriyorum başka bir olayım yok berberde. Yıllarca farklı model denemeye çalıştım olmadı olmazda Erkek saçının doğasında yok. Ya siz sokakta gördüğünüz hangi adamın saçını beğendiniz?
Erkek saçı öyle bok bir şey ki hiçbir model gitmiyor, model yapanlarda apaçiye dönüyor zaten.

önemli olan jöleyle spreyle şekil verebilmek onun içinde kendi yeteneğin gerekli ben hiç uğraşamam mesela iki sürerim waxı çıkarım. haa ben de isterdim şöyle moda kataloğundan fırlamış gibi bi saç modeli dsfsd
Sosyal ağlarda paylaş

4. levent
berber naif

gayet kuaför konforunda. solarium'dan saç boyamaya kadar herşey var. çok iyidir naif abi. kendisininde saçları uzun falan ztn. uzun saçlı adamın derdinden anlar. levent'ten taşınana kadar 18 sene boyunca naif abiye gittim hepte memnundum. 2 3 arkadaşımıda ona yönlendirmiştim hala daha giderler çok memnun kalmışlardı. tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...