cetintas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 idilik said: cetintas said: konuya dönersek de bir adamın dibini dövdürmesi bizim "lan rezilliğe bakına ya" dememize engel değil çünkü rezillik. rezilliğe rezillik demek de en temel insani haklardan biri olmalı. hee,dibini dövdüren adama "dövdüremezsin lan dibini" deme hakkımız yok. o ayrı. adamın cinsel hayatı ve seks tercihi yalnızca kendisini ve eş(ler)ini ilgilendirir. esas o kişiyle hiçbir bağı olmayanların, kişinin özel yaşamını yargılayıp, bir takım yaftalar takması, afişe etmesi, edenlerle işbirliği yapması; ahlaksızlık, rezillik, onursuzluktur. yazılanı anlamadan sadece başlığa bakıp yüzeysel değerlendirmelerin sonucunda hiç tanımadığı bir eşcinsel için başka bir tanımadığı adama bir takım yaftalar takılması,afişe edilmesi, edenlerle işbirliği yapılması; ahlaksızlık, rezillik, onursuzluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 goldbären said: çetin abi adam bunu gözümüze soka soka özellikle yapmıyorsa, adama karşı skandal olsun diye paparazzilenip yapılıyorsa bu etik değil. sen bugün eşcinsellik rezalettir diyosun vakit sabah akşam BİRA EŞCİNSEL VE ATEİST YAPIYOR diye manşet atıyor ne farkımız kalır onlardan? yok goldbarenim,sen de anlamamışsın,eşcinsellik rezalettir demiyorum. adam eski bir bakan fakat halen resmi bir sıfatla görüşmeleri yürüten bir adam. şimdi durumu daha iyi anlatmak için nasıl bir örnek vereyim? mecburen daha da büyüteceğim olayı...obama'nın nato toplantısı için brüksel'e gelip 4 tane erkekle cinsel pazarlık yaparken yakalanması sence rezalet midir, değil midir? mevzum budur. yoksa yukarıda da yazdım, elemanlar da heyecanlandı,salladıkça salladı. eşcinsellik konusunda tabii ki iyi şeyler hissetmiyorum ama bu eşcinsellere yönelik bir saldırı değil. ne yaparlarsa yapsınlar,bana ne. ben haber konusu olayın rezilliğini kastediyorum,herifin homoseksüelliği değil orada bu durumu rezil yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Abi kusra bakmayın da gidip de uluslararası müzakereye gidip orada karşı tarafla seks pazarlığı yapmazsın. Paparazilikle alakası yok bunun, etik meselesi. Eşcinsel olmuş ya da straight olmuş fark etmez. İş ortamında hele hele uluslararası dev bi müzakerede bu işe girişmezsin, hatadır, etik dışıdır, onun da ötesinde kepazeliktir. İsterse karşı taraf Adriana Lima'yla gelsin görüşmeye. En kötü kontak bilgisini falan alır iş bittikten sonra arar görüşürsün (ki o bile tam doğru değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 lan tamam şimdi anladım mevzuyu. o zaman millet HOMOFOBİK MİSİN ÇETİNTAŞ:)))))) diyip belden aşağı vuruyor lan O BAKAN BOŞ OTOBÜSTE AYAKTA GİTMİŞTİR KESİN MÜZAKEREYE diyor ve artırıyorum hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 idilik said: cetintas said: konuya dönersek de bir adamın dibini dövdürmesi bizim "lan rezilliğe bakına ya" dememize engel değil çünkü rezillik. rezilliğe rezillik demek de en temel insani haklardan biri olmalı. hee,dibini dövdüren adama "dövdüremezsin lan dibini" deme hakkımız yok. o ayrı. adamın cinsel hayatı ve seks tercihi yalnızca kendisini ve eş(ler)ini ilgilendirir. esas o kişiyle hiçbir bağı olmayanların, kişinin özel yaşamını yargılayıp, bir takım yaftalar takması, afişe etmesi, edenlerle işbirliği yapması; ahlaksızlık, rezillik, onursuzluktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Seks-----------Diğer eylemler bu ikisini bu kadar ayırıp biri diğeriyle ilintili bir görüntüye girdi mi bu kadar ayıplamak çok tuhaf geliyor.Yani adamın uluslar arası bir görüşme sırasında orda kalırken seks görüşmesini yapmasını yadırgamak , birinin restorana gidip hangi yemeği yiyecem diye düşünmesini yadırgamak gibi geliyor.Şu cinsellik tabusuna bu kadar özel anlam yüklemek niye anlamıyorum.Belirli şartlar ve kıstaslar altında serbest onun dışında rezalet ? Sanki adam toplantının ortasından çıkıp geneleve gitmiş.Hele çetintaş bunu bile ilkel,modern çağın ucubesi ulusalcılıkla türk-rum-seks üçgenine dönüştürmüş ki sormayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 çok acayip bu kadar takılınması bu konuya, türklerin tayland'da yaptığı şeyleri taylandlılar bu kadar garipsemiyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 gerçekten çok alakalı bir örnek taylanda dünyanın her yerinden insan gidiyor seks için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Lol, ne tabusu yahu? Restorana zaten yemek yemek için gidiyosun tabii ki seçeceksin. Uluslararası müzakereye seks için gidiyosan zaten çok yanlış yerdesin (Kıbrıs bile olsa). Seks olması da şart değil, orada iki bakandan biri diğerine arabasını satmak istese yine aynı şekilde kepazelik olacak mesela. Çünkü müzakere ortamında konuyla alakasız ve fayda içeren bir ilişki kuruyorsun, bu da hem müzakerenin "bağımsız" şartlarda yapıldığı konusunda şüphelendirir hem de ciddiyetini bozar. Orada adama yavşayıp da şartlardan vazgeçmesini sağlamadığı ya da arabası için yaa yarı fiyatına satayım ama şunu koyma anlaşmaya demediği kesin mi diye sorar insan. Seks tabii ki yapılan eylem olarak diğerinden daha büyük. Bunu insanın kendi başına düşünebilmesi lazım ama, "seksi tabu görüyolar çok normal" demek 20 yaşında geç ergen üni öğrencisi lafı çünkü. Yakışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Uluslar arası müzakereye seks için gitmek algıda seçiciliği tamamen konunun ''seks'' olmasından kaynaklanıyor.Müzakerenin kendi içindeki siyasi bağımsızlığına orda kalırken tecrübe ettiği ''kişisel'' eylemlerinin etkisi olduğunu düşünmek veya gerçekten etkisi olması çok talihsiz bir realite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Red said: gerçekten çok alakalı bir örnek taylanda dünyanın her yerinden insan gidiyor seks için işte kimileri tayland'taki seks ticaretine ağzının suyunu akıtırken, bunu yapan bir siyasetçi olduğunda ve eşcinsel olduğunda -ki bunlara göre eşcinsel olması yeterli- adamı yerden yere vurma hakkını görüyorlar kendilerinde. adam, iş için değil, turistik amaçlarla gelmiş olsaydı türkiye'ye, ''rezalet, ne biçim bir dünyada yaşıyoruz!, nasıl bir sapıklıktır bu!'' denmeyecekti sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Diyelim tepki noktası müzakerenin objektifliği gerçekten. O zaman burda vurgulanması gereken konunun ahlaki boyutu değil , bu olmalı.Kaldı ki adamın ''seks pazarlığıyla'' müzakerede türk tarafının organik bağı ispatlanmış mı buna bakmak lazım.Bu şüpheyi uyandırması bile kötü bir durum diyorsan adamın yediği yemek bile ona peşkeş çekiliyor olabilir bu paranoyak düşünceyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Onca şey yazılmış... Aklımda bir şarkı. In this town we have no sympathy. Portecho negzel yazmış adamlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bu arada belirtilmeli ki bu adam müzakereye gelince hatun erkek farketmez bırıyle yatmaya geliyorsa rezillik yoksa eşcinsellik kısmı degil rezillik olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hedehodohop said: Uluslar arası müzakereye seks için gitmek algıda seçiciliği tamamen konunun ''seks'' olmasından kaynaklanıyor.Müzakerenin kendi içindeki siyasi bağımsızlığına orda kalırken tecrübe ettiği ''kişisel'' eylemlerinin etkisi olduğunu düşünmek veya gerçekten etkisi olması çok talihsiz bir realite. senin örneğine cevaptı o, konunun seks olup olmaması farketmez, oranın amacı belli, amaç o, daha fazlasını yaparsan dikkat ve şüphe çeker. Talihsiz malihsiz de değil bu arada her gün pek çok anlaşmada olan bir durum o. Al en güzel örneği Baltacı Mehmet Paşa, bugün de her büyük anlaşmada örneği mevcut. Orada karşılıklı tartışma-anlaşma safhasında ayrı bir çıkar ilişkisi koyamazsın. İster seks ister ticaret ister akrabalık ister başka bişi olsun. Koyamazsın. O kadar. Ve evet, adamın yediği yemek bile peşkeş olabilir. Bu yüzden büyük firmalar bu tür durumdaki çalışanlarına şartlar koyarlar, şu kadar pahanın üstünde hediye asla kabul etmeyeceksin, yemekte herkesin ötesinde bir ikram almayacaksın vs vs diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Forumdaki Yazıya Hitaben: http://forum.paticik.com/read.php?13,5938882,5939257#msg-5939257 cetintas said: EricCantona said: cetintas said: abi,adam bakan-siyasetçi olunca öyle özel hayata hedehödö olmaz. koskoca baykal yıkıldı gitti be,ne özel hayatı escape kardeş? Baykal özel hayatından gitmedi, özel hayatındaki kadını bunun karşılığında milletvekili yaptığı için gitti. mantıksız,mesnetsiz,subjektif yazılarından biri daha. B)- Bu kadın baykalın sekreteriyken durduk yerde milletvekili olduğunda sorgulanmıştı ne olup bittiği, arkasından Baykal'ın kadına "takıldığını" öğreniyoruz... Sence gerçekten aşk mı yaşıyor bu insanlar? 2 veriyi birbiriyle bağdaştıramayacak kadar mı körleştin? p.s. Aslında özel mesaj atıcaktım konu karışmasın diye ama kutun dolu olduğu için buraya atmak zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 herkes işine baksın yahu. size ne elalemin töbe töbe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 4 kadınla sevişme pazarlığı yapsa sapıklık der miydin diye sormak istiyorum bu arada asıl sapıklık bence buna hapis cezası verilmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 4 kadın ne iyi giderdi şimdi kahvaltının üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ceza sacma başlık konu ayrı sacma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Red said: 4 kadın ne iyi giderdi şimdi kahvaltının üstüne Konunun en mantıklı postu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Chemical said: çok acayip bu kadar takılınması bu konuya, türklerin tayland'da yaptığı şeyleri taylandlılar bu kadar garipsemiyordur. tayland'da defalarca bulundum...anlaşılan sen bulunmadın ya da oradayken gözün 72 milletten hayvanın yedikleri rezaletleri görmedi, ille de türkler'e hastasın ki hiç ilgisi olmadığı halde bu konunun mevzuyu türklerin tayland'da yaptıklarına getirmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 hedehodohop said: Uluslar arası müzakereye seks için gitmek algıda seçiciliği tamamen konunun ''seks'' olmasından kaynaklanıyor.Müzakerenin kendi içindeki siyasi bağımsızlığına orda kalırken tecrübe ettiği ''kişisel'' eylemlerinin etkisi olduğunu düşünmek veya gerçekten etkisi olması çok talihsiz bir realite. :))))))) biz çocukken Emret Bakanım vardı. Aynen oradaki cümleler gibi bir cümle şu, tebrik ederim. Uluslararası İlişkiler okuyup bakanlık müşaviri olacak adamsın yeminlen. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 idilik said: Red said: gerçekten çok alakalı bir örnek taylanda dünyanın her yerinden insan gidiyor seks için işte kimileri tayland'taki seks ticaretine ağzının suyunu akıtırken, bunu yapan bir siyasetçi olduğunda ve eşcinsel olduğunda -ki bunlara göre eşcinsel olması yeterli- adamı yerden yere vurma hakkını görüyorlar kendilerinde. adam, iş için değil, turistik amaçlarla gelmiş olsaydı türkiye'ye, ''rezalet, ne biçim bir dünyada yaşıyoruz!, nasıl bir sapıklıktır bu!'' denmeyecekti sanki... arkadaş, bu işi neden bu şekle soktunuz anlamıyorum. yukarıda birkaç kez anlattım, adamın kime neresini dürttürdüğü benim umrumda değil. ama uluslararası bir müzakere için başka bir ülkede bulunduğu sırada bu türden bir pazarlığın içinde olması durumu rezil hale sokuyor. bunun dışında adamın siyasi bir görevi olmadan turistik amaçla orada bulunduğu sırada bu durum ortaya çıksaydı rezillik der miydik,demez miydik? bu durumda empati yapmak icap eder. sözgelimi senin babanı sen 4 tane adam ile cinsel pazarlık yaparken yakalasan sence bu rezillik olur mu,olmaz mı? samimiyet bu soruya verilecek cevaptan geçer. aynı soruyu bana sorarsan ben eğer kendi babamı 4 tane herifle cinsel ilişki pazarlığında yakalasam bu rezilliğin ansiklopeilere konu başlığı olacak şeklidir. Bu kadar netim. Sen ve senin gibi düşünenler de net olun. Böyle uzun uzun birbirimize sallayacak bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 cetintas said: Chemical said: çok acayip bu kadar takılınması bu konuya, türklerin tayland'da yaptığı şeyleri taylandlılar bu kadar garipsemiyordur. tayland'da defalarca bulundum...anlaşılan sen bulunmadın ya da oradayken gözün 72 milletten hayvanın yedikleri rezaletleri görmedi, ille de türkler'e hastasın ki hiç ilgisi olmadığı halde bu konunun mevzuyu türklerin tayland'da yaptıklarına getirmişsin. sadece türkler demedim, ama böyle bi ticaret var, taylanda gittim dediğimde "ooo" yapıyor hala insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar