tunca Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Tyrannus said: çetin abi bak şimdi.seni bağlıyolar bi yere.böyle filipinlerde gezerken yamyam rehber bağlıyo hatta.Dayıyo şırıngayla östrojeni.Bütün bünyede östrojen geziyo,sonra bırakıyor seni geri şehre hadi gez diye.Bakıyosun etrafta çok kaslı çok yakışıklı erkekler var,beni falan görüyosun kenarda çok kötü oluyosun.çok arzuluyosun.sonra bi gece çok çok çok yakışıklı bi erkeğe açılıyosun gidip (kıvanç tatlıtuğ).birlikte çok ateşli bir günah gecesi yaşıyosunuz.ertesi gün toplantım var çıkmam lazım diye işe gidiyosun.herşeyin aynı böyle,sadece artık hormonlarından dolayı pipipi seviyosun.sonra bir iki kişiye söylüyosun ben pipipi seviyorum diye,çok kötü dövüyolar seni."Benim hormonlarım böyle abi manyağın biri bana östro inject etti" diyosun,anlamıyolar yine dövüyolar.Ha flipinli sapık rehber ha doğuştan böyle. benim yazılarımın sonu zayıftır.dersi kendiniz çıkarın http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/16031_149277142613_687407613_2326973_3081205_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 cetintas said: sapığın haklarını savunacağız diye sapıklığın tarifini yeniden yapıyorsunuz. Al yine sapık demişin, sapığın haklarını savunmak demişsin. Bence kargaşa yaşıyan sensin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 cetintas said: Marty said: neyin dogal olup olmadigina da sen karar veremezsin yalniz o da var. doğal bal, doğal hıyar, doğal domates, doğal et, doğal süt, doğal yoğurt... bunların doğal olduğuna nasıl karar veriyorsak aha cinselliğin ne şekilde olursa doğal olduğunu, ne şekilde olursa doğal olmadığını söyleyebiliriz. atlan deve değil yani. Prezervatif doğal mı çetin taş kardeşim sen onu söyle. Bu lafı sana ithafen söylemiyorum ama oral sex görünce falan ağzının suyu akan sonra da eşcinsellere anormal diyen arkadaşlara da soruyorum oral sex doğal mı arkadaşlar? Acayip seksi bi kadın gelip size gelip sana oral sex yapmak istiyorum dese ıyy hiç doğal değil bu tiksinç iğrenç rezil diyeceksiniz sanki. Asıl siz eşcinselliği tiksinç yapcaz diye doğallığın tanımını değiştiriyorsunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ağız burun doğal şeyler işte. herkeste var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Doğada var olmak şeklinde tanımlarsak zaten bir kavram ortaya çıktığı an doğaldır çünkü doğada var olmuştur o an sdf ayrıca bu konu aquilanın 3 cinsiyet mesajından sonra kapanmalıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Abi sırf insanlarda olsa belki farklı düşünürdüm de hayvanlarda da var eşcinsellik. YAni alalhın yunusları neler ypaıyor 3lü 4lü gurplar halinde. cetintasa sordum bunu ama cevap vermedi ne düşünüyor çok merak ediyorum bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 çok türde var eşcinsellik, insana özgü değil. tüm üreme bundan zevk alma altyapısının amacı olan çoğalmaya aykırı olduğu için bir kusur. düz tabanlık, miyop falan gibi bişi. Ama hastalık, seçim ya da sapıklık olarak görmek komedi. Adam zorla ilişkiye girmeye kalkmadıkça tecavüze yeltenmedikçe de sapıklıkla alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 çetintaş ''sapıklık değil'' diyenlerin dürüst olmadıklarını, ona gıcıklık olsun diye ya da karizmatiklik olsun diye böyle dediklerini ve bu kişilerin 15-20 yi geçmeyeceğini söylüyordu. şimdi işin öyle olmadığını, eşcinselliğin aynen heteroseksüellik gibi doğal bir olgu olduğunu savunan insanların (anket sonuçlarına göre en az 82 kişi), gerçekten de öyle düşünüyor olduklarını biraz olsun anlamıştır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 hastalık olarak görmek de saçma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Rewendor said: tüm üreme bundan zevk alma altyapısının amacı olan çoğalmaya aykırı olduğu için bir kusur. düz tabanlık, miyop falan gibi bişi. Ama hastalık, seçim ya da sapıklık olarak görmek komedi. Yalnız beyin denen kavram oraya çıktığından beri evrimin önemi biraz arka plana atıldı. Yani insanlar çok üreyerek ve çeşitlilik arttırarak uzun vadede çevreye adapte olmak gibi bir zorunluluğa sahip değil çünkü beyin oldukça proaktif ve kısa vadede bir adaptasyon mekanizması. O genlerin gelecek kuşaklara aktarılması falan hepsi ilersi için daha iyi kuşakların ve daha iyi adapte olabilen kuşakların yaratılmasına yarıyor ama şuan ona ihtiyaç var mı yok mu o ayrı bir tartışma. Yani evrimsel açıdan kusurlu olmak baya önemsiz kalıyor şu çağda. Benim senin mesela beyaz tenli olmamız ozon tabakası delindiği için şu çağda kusur. Anca onun gibi bişey yani sdf. Bence evrimin pek bir önemi kalmadı artık teknolojinin ve beynin yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ha buarada yeri gelmişken söyleyeyim, beyin denen şey de oldukça "robust" bir adaptasyon mekanizması olduğu için nasıl bir ortamda olursan ol bence beyinin gelişmesi evrimsel açıdan ileri gitmek demek. yani evrimsel açıdan ileri gitmek gibi bişey yok diye senelerce dişimize dişimize vurdu biyoloji genetik hocaları falan ama bence bariz var ve genetikçiler falan çok fazla matematik optimizasyon kafası ile düşünmediği için böyle diyorlar. ilerde kitap ya da makale yazcam bunla ilgili valla içime oturdu bu mesele hep tartışıyorum insanlarla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 BEYLER sayfalardır gayliği mi tartışıyorsunuz burda ya? ilk sayfalar öyleydi bi değişiklik oldu mu okuyalım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yok hep gayliği tartıştık ben yeni değiştirdim konuyu evrim faland iye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 gaylik olmasaydı evrim olmazdı. gaylik beyni geliştirmiş primatların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 böle tartışmalarda bir tarafın tek savunması hep "NEDEN Mİ? ÇÜNKÜ ÖYLE, SEN NASIL BİLMEZSİN?" oluyor. irdeledikçe çünkü öyle olmasını nedenleyen kaynak kendi ailesi mahallesi arkadaşları çevresi başkanı falan derken allaha doğru gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Gaylik iyi birşey olsaydı küfür olmazdı!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 mesela bir meslek olarak pezevenkliğin de hareket olabilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum, ama o da küfür mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 kadın malum sektörde kendi kendini pazarlayamıyor mu? istese gayet güzel pazarlar; ama pazarlayamıyor. niye? çünkü pezevenklik çok daha oturmuş ve güçlü altyapısı olan bir meslek dalı. işte bu yüzden pezevenklik baya boktan bir iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Fuhuş başlı başına aşağılık bişeyken, fuhuşla iştirak eden tacir olmak baya kötü be chemical. Gerçi fuhuşu bakış açına göre değişir bu, meh bana ne ben çakar geçerim diyorsan aracı kurumları da dert etmezsin. Bide ardeth "evrimsel açıdan ileri gitmek diye bişey yok" argümanını biraz açsana hocalarının. İleri gitmişiz ki doğanın hakimiyiz işte. Dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 ''Orospu'' kavramının hakaret olarak kullanılması bence cinsiyetçiliktir çünkü kendi bedeni üzerine inisiyatif alıp seks işçiliği yapan bir kadın da özne olarak kullanılmıştır.Yani kimse fabrikada çalışan bir işçinin sıfatı üzerinden küfür türetmez ama emeğin içeriğinde ''seks'' ve ''kadın'' olunca direk aşağılık birşey olarak görülür. Diğer yandan ''pezevenk'' çok güzel bir hakarettir çünkü kendi iradesiyle seks işçiliği yapan bir kadını değil onu köle emeği olarak kullanan başka birini ifade eder. Gerçi ''pezevenk'' derken çoğunluk vurguyu bu boyutuna değil ''orospu'' kavramıyla ilintili kısmına yapıp aşağılamayı bunun üzerinden kuruyor.Yani kullanan yine cinsiyetçi amaçla kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 yoo işçidende hakaret türetirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 varya hepiniz sosyolog kesildiniz basimiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Küfürden sayılmaz belki ama "amele" gayet sık kullanılan bi hakaret mesela. İşin emekle pek alakası yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 var mı abi popüler kültürde bir işçinin ''emek'' sıfatının çok aşağılanması.En fazla amele falan dersin ama ben bu ahlakçı bakış açısını bir seks işçiliğinde görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2011 Fuhuşa seks işçiliği diyip, insanın "karşılıklı arzu" sonucu giriştiği cinsel ilişkiyi para karşılığı yapmayı mazur, hatta beden işçiliğiyle eşdeğer görülmesine de ben anlam veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar