karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 türkleri geri almışlar oyuna s2 yok artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 adamlar dota'nın heroları portluyodu, sonra icefrog itiraz edip durdurttu, s2 yeni hero çıkarıp parayla "early access" verip, bide yeni heroları ilk çıktığında aşırı op yapınca millet bayıp bırakmaya başladı falan, oyunun en sevdiğim yönü dotadan daha seri olmasıydı, game speed olarak 1.25x - 1.35x civarında bi hızda, ki ilk başladığımda alışamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 hon yiğidin harmanlandığı oyundu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Koca forumda benden başka oynayan yokmu.Bırakın cs yi de gelin takım kuralım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 koca türkiye'de kaç kişi kaldı ki oynayan abi. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Çok var.Her 2 oyundan birinde türk bulabiliyorsun.zaten online sayısı 75k da felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bayaa cevremdeki herkes birakti oynamayi.. yok zor oyun yok bilmemne diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 dota varken nere gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 İyi olmuş bırakmaları.oyun zorlastikca nooblar teker teker ayrılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2016 5 sene sonra tekrar yüklüyorum suan. ddoslardan bırakmıstık en son. bakalım ne durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Oo eski honculardan kim kaldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Aynen iyidir, hon candır. Redall kullanıcı adım varsa oynayan buyursun eklesin abi arada mid war falan gireriz hiç olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Redall bilmez pek, paso yenilirsiniz, onun karşı takımını alın mutlaka, free kill.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Su oyundaki kozmetikler hic bi yerde olmadi. Tauntlar announcementlar hepsi efsaneydi. Adamlar t-bag taunt bile yapti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Şu oyunu oynatan en önemli faktör bence hızı abi, tam yerinde. Quake III oynmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 en basarili oldugum moba idi sanirim hon bu hiz olayi yuzunden. vayas oyunlar beni bayiyor butun yetenegim kayboluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 benim var da, dotayla bu bi arada gitmiyo buna alışınca dotaya dönemiyorum, dota oynarken buna yetemiyorum dotayı da şu hon hızına cekseler süper olurdu yada valve s2 games'i alıp dota2 yerine hon dan yürüseydi aynı herolarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 HoN gibisi varmı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2016 bir ara cozutmuştu mmr düştüm 1400'lere, maça giriyorsun lağım kokuyor oyunculuklar falan böyle, ağır bezişler geliyordu bünyeye pc başında. Sonra topladım kısa süren carry üstlenme dönemimle, supportla da renklendirdim böyle ortalığı 1800'e merdiveni dayadım mutluyum lan! UO'dan sonra oynadığım en dinamik oyun. 4.0 geliyor yakın zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Bu oyun devam mı hala ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 hon mid wars a gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2018 sadece mw oynuyorum çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar