Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uğur Kantar


fede

Öne çıkan mesajlar

http://www.ntvmsnbc.com/id/25288394/

niye açılmıyor bunun topiği.


said:
Kuzey Kıbrıs'ta askerlik yaparken "Disko" olarak tabir edilen disiplin koğuşuna konulan ve 25 Temmuz günü gardiyan olarak askerlik yapan erler Fırat Keser ve Ayhan Aslan tarafından ciddi şekilde dövülen ve güneş altında sandalyeye kelepçelenerek tutulan Uğur Kantar dün akşam hayatını kaybetti
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Açılmaz çünkü PKK ile savaşırken ölmedi, öyle olsaydı şimdi allahh rahmet eylesinciler damlardı, 30 saniyeliğine allah rahmet eylesin yaz sonra disappear.

Ama işte böyle "münferit olaylarla" öldüğü zaman aynı asker, yahu zaten disiplin koğuşundaysa hak etmiştir. Demir sopalar ile dövülmüşse haklıdırcılar olayı ciddiye almaz.

Nede olsa gardiyanlar dövmüşdür, başlarındaki astsubay ve subayların bundan haberi yoktur nasılsa, münferittir canım bu hadiseler.

Susalım ki unutulsun gitsin.

Hastalık zaten bu, şehitde olsa, gazide olsa, bir hiç uğrunada ölse unut gitsin. Ölen öldüğü ile kalır bu kadar. Vatanseverliğide röah röaahhh diyede kimseye kaptırmazlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

işencenin sonu ölümle bitmemiş olsaydı, 'askerlikte içtimaya geç kalınır mı? haketmiş dayağı' diyen sürüyle insan çıkardı şimdi.

gencecik 21 yaşında insan pisi pisine ölmüş, işkenceyle öldürülmüş daha doğrusu. yazık... hala silahlı kuvvetler bünyesinde yapılan işkenceyi doğal ve haklı görenlere de yazık. akıllarının başlarına gelmesi için bir yakınlarının işkence görmesi mi gerekiyor illa?!

sanmıyorum ama umarım hem işkenceyi direkt uygulayanlar, hem sorumlu subaylar, hem de bu disko cezası gibi kurallar koyanlar hakkında gerekli cezai yaptırımlar uygulanır.

yakınlarına, sevenlerine sabır dilemekten başka bir şey gelmiyor elden. gerçekten çok yazık...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

adam napmış olursa olsun bahanesi ne olusra olsun döve döve adma öldürmenin adaleti olmaz.

herkesin asker olması ve asker meziyetleri taşıması beklenmesi zaten sorun.

oraya gidip sorumluluk taşıyamayan adam da sorun, egosu ve aşağılık kompleksi var diye bulduğunu döven de sorun.

ordumuz da diğer devlet kurumlarından hallice bi kurum işte malesef.

birlik kültürü yok, devrecilik diye bi illet var, hani yarın çatışmaya girsek bana eziyet çektiren adamı karambolde ben bile vurabilirim. ondan sonar sınır mı koruyacağız bu kafayla
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...