Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 geçenlerde starcraft2 eswc Türkiye ayağını kazandım 1 haftalık fransaya yolluyorlar tüm masraflar onlardan artı grand finalde oynıcam dünyanın prolarıyla birkaç dakika sonra tahminimce kargo gelicek ups kargo da aşmış direk anlık kargo nerde gösteriyor heyecan yaptırıyor, şu an birkaç sokak ötede , fransa vizesi çıkmış mı acaba , resimdeki X benim ev :P http://b1110.hizliresim.com/11/10/15/4772.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo çıkmış vizem , bekle beni fransa !!! dize getircem eu/us/kore li procanları !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 gl hf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 gururumuz. paticik t-shirt'ü giy turnuvada =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 böbrek.avi ahaha tebrik ederim, maçlarda bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bol sans basarilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 gl&hf turushan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 gratz pati tişörtü giy lan hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 evinin adresini biliyoruz id pasaport falan çalıp çırpıp yerine geçebiliriz sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 niye çıkmasın sabıkalı mısın gereksiz heycan yapmışın başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yav said: niye çıkmasın sabıkalı mısın gereksiz heycan yapmışın başarılar dilerim ya şöyle bişi çok rahattım inviteım var oh çıkcak diye neyse istanbulda diğer eleman başvuramadı malatya ikamet gözüküyor diye gitti ankaraya burdaki belgelerle ankara bunlar eksik şunu bunu getir dedi bende olmayan 3-4 ekstra şey istemişler(o direk ankarada fransız konsolosluguna başvurmuş) dedim aha bizim burdaki türk aracı vizedeki eleman kesin unuttu falan dedim ondan heyecan yaptım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Helal usta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 HELAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tebrikler hadi bakalim saglam bir derece bekliyoruz. bol bol fotograf cekiver. sagina soluna paticik.com takistiriver bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Bol şans dostum çalışmaya devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar