Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 alt hesap açtım onla takılıyorum, main accounttan daha çilesiz <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben klavye kırdım :D Evet kırdım malesef :D Sonra speys geldi oyun ortasında gittim klavye aldım sdfsfs :D Kaç kere oynamıyacam dedim sevdiğim başka oyun yok mecbur oynuyorum. Tek tesellim Dota'da mm daha dengeli takımlar kurması umudu :) Ha bide stats olayında sadece psr sıfırlama olayı olmaz umarım Hon'daki gibi. Adamlar 500 600 psrlara düşüyorlar oyunu sallamadan full kd kasarak. Sonra 30$'lara kd'yi sıfırlamadan 1500 psr satın alıyorlar pro diye gezip oyunları mahfediyorlar. Umarım buda olmaz Dota'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hiçbirşey kırmadım sonuçta oyun,erken yatın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yavrum yaş kaç seen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 sorun hon çözüm mario oynamak ya da hello kity online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 genetiktir büyük ihtimal, babamın 35'inde kırlaşmaya başlamıştı saçlar. Benim ilk beyaz telimi daha 5 yaşında falanken çocuk berberi keşfedip koparmıştı (çocukluğumun en eski tramvatik anlarından biridir hala gözümün önünde) 17-18 yaşından sonra arttı, odtü makine hiç de iyi gelmedi, şimdi uzaktan çok belli olmasa ve fotolarda çıkmasa da aslında baya fazla sayıda beyaz tel var kafada. Ama değişik bir hava katıyo, karizması var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Takmayın şu saç işlerini kafanıza. Benim lise sonda dökülmeye başladı, universite resmen ulti + crit! attı ön yanlardan gayet net açıldı, önler boş ilerleyelim beyler durumu var. Jason Statham'a bakın ona benzer işte şu anki durumum. 20 günde bir berber makinayla giriyor, cillop. Artık uzayınca çok çirkin görünüyor o yüzden sürekli kısa. Uzayınca beyazlar fln ortaya çıkıyor. Kızlar kısa ve/veya kel seviyor. Yeterki vücutları fit olsun, döt döbek olmasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Red said: hondandır aahsdufjasd gördüm orda naabtığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 fixmen said: Takmayın şu saç işlerini kafanıza. Benim lise sonda dökülmeye başladı, universite resmen ulti + crit! attı ön yanlardan gayet net açıldı, önler boş ilerleyelim beyler durumu var. Jason Statham'a bakın ona benzer işte şu anki durumum. 20 günde bir berber makinayla giriyor, cillop. Artık uzayınca çok çirkin görünüyor o yüzden sürekli kısa. Uzayınca beyazlar fln ortaya çıkıyor. Kızlar kısa ve/veya kel seviyor. Yeterki vücutları fit olsun, döt döbek olmasınlar. Durumun Jason Statham ise sevinebilirsin bile abi sdfgssdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Vücudum öyle olsun sevincem ahaha. Bi de biraz daha aksan kasmam lazım :P. Sonra Rosie yeniyıl hediyesi olarak gelcek :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ahgahahahhahaha bu ne be sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aynalitahir Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Bi de Kaede var, halinize şükredin. Adam golf topu gibi daha yaşı 24. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 ya resim liseli javier bardem imajı verid bana bi sean connery değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 saçlarının beyazlaması genetik fakat hon oynarken sinir krizlerine girmen, bağırıp çağırman psikolojik rahatsızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 arkadaşın ebesi hamile kalınca bıraktı honu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2011 oynamayın şu gudubet oyunu, böyle leş bir oyuncu kitlesi yok hiç bir online ortamda ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu beyazlama olayı genetikten ziyade stresten oluyor galiba. çok sıkıntılı stresli dönemlerimde 3 tel falan beyazladı benimde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 benimkiler hem dokuldu hem beyazladi, 3 vakte kanserim, hakkinizi helal edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hon oynadığım günden beri yastığımın altında bıçakla uyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 aquila said: benimkiler hem dokuldu hem beyazladi, 3 vakte kanserim, hakkinizi helal edin. olmaz, önce aqPhone, aqPad çıkarman lazım. aq derken aquila'nın kısaltması. yanlış anlamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 senin hondan jazz mı civic mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 saçını boyat diyen olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar