Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanırım Hon Oynamaktan Saçlarım Beyazladı

Lord_Argos

Öne çıkan mesajlar

Ben klavye kırdım :D Evet kırdım malesef :D Sonra speys geldi oyun ortasında gittim klavye aldım sdfsfs :D Kaç kere oynamıyacam dedim sevdiğim başka oyun yok mecbur oynuyorum. Tek tesellim Dota'da mm daha dengeli takımlar kurması umudu :) Ha bide stats olayında sadece psr sıfırlama olayı olmaz umarım Hon'daki gibi. Adamlar 500 600 psrlara düşüyorlar oyunu sallamadan full kd kasarak. Sonra 30$'lara kd'yi sıfırlamadan 1500 psr satın alıyorlar pro diye gezip oyunları mahfediyorlar. Umarım buda olmaz Dota'da.
Sosyal ağlarda paylaş

genetiktir büyük ihtimal, babamın 35'inde kırlaşmaya başlamıştı saçlar. Benim ilk beyaz telimi daha 5 yaşında falanken çocuk berberi keşfedip koparmıştı (çocukluğumun en eski tramvatik anlarından biridir hala gözümün önünde) 17-18 yaşından sonra arttı, odtü makine hiç de iyi gelmedi, şimdi uzaktan çok belli olmasa ve fotolarda çıkmasa da aslında baya fazla sayıda beyaz tel var kafada. Ama değişik bir hava katıyo, karizması var.
Sosyal ağlarda paylaş

Takmayın şu saç işlerini kafanıza. Benim lise sonda dökülmeye başladı, universite resmen ulti + crit! attı ön yanlardan gayet net açıldı, önler boş ilerleyelim beyler durumu var. Jason Statham'a bakın ona benzer işte şu anki durumum. 20 günde bir berber makinayla giriyor, cillop. Artık uzayınca çok çirkin görünüyor o yüzden sürekli kısa. Uzayınca beyazlar fln ortaya çıkıyor.
Kızlar kısa ve/veya kel seviyor. Yeterki vücutları fit olsun, döt döbek olmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:

Takmayın şu saç işlerini kafanıza. Benim lise sonda dökülmeye başladı, universite resmen ulti + crit! attı ön yanlardan gayet net açıldı, önler boş ilerleyelim beyler durumu var. Jason Statham'a bakın ona benzer işte şu anki durumum. 20 günde bir berber makinayla giriyor, cillop. Artık uzayınca çok çirkin görünüyor o yüzden sürekli kısa. Uzayınca beyazlar fln ortaya çıkıyor.
Kızlar kısa ve/veya kel seviyor. Yeterki vücutları fit olsun, döt döbek olmasınlar.

Durumun Jason Statham ise sevinebilirsin bile abi sdfgssdfs
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...