Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Lütfen trollememeye çalışın durum ciddi. Evet saçlarım beyazlıyor yazın başında 1 tel olan beyazım an itibari ile 5 tel'e dayandı. Babama sordum sabahlara kadar bağıra çağıra küfür ederek hon oynuyorsun ondan oluyor dedi, doğru olabilir mi çok sinirleniyorum hon oynarken ama çok da zevk alıyorum, hondan olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 hondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Hem trollemeyin diyosun hem de su yazdıklarına bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Peki başka neden olabilir çalışmıyorum, evdeyim, fitness yapıyorum, sutopu oynuyorum hergün havuza gidiyorum, beslenmeme dikkat ediyorum, alkol-sigara kullanmnıyorum (sadece arada puro kullanıyorum)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 seks yoksa istediğin kadar sigara içme sfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 doktor bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 genetik olabilir babadan-dededen geliyo olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kesin hondan. kanser olmadan bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 benim burnum dustu hon oynarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 genetiktir yav. benim de saçlarım dökülüyo mesela çünkü anne tarafında kellik var vs. boşver beyaz saç karizmatik gösterir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genetik olarak dedelerimin hala saçları var maşallah babamda normal.. Benden başka bu kadar oyunda sinirlenen varmı, strese bağlı başka birşey gelmiyor aklıma çünkü ((: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Red said: hondandır ahahahaha helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ben laptopu kırdım honda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Cons said: kesin hondan. kanser olmadan bıraktım ben. Bende mouse kırmıştım. Yorumlara göre oyunu silicem bu kadar strese dayalı bir oyun olmamalı, sağlığımdan daha önemli değilya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 mesla consun durumu tamamen genetik hondandır hondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 iyi oynayamıyorsun demek ki bu kadar sinirlendiğine göre http://marcusvbp.com.br/site/arquivos/user-upload/navegadores/half-trollface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Red said: hondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ben hiç sinirlenmiyorum ya, olay doğru takımı bulmakta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 1.62 kd 1730 civari mmr var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 sac beyazlar yani sebebi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 3 laptop 2 telefon kırdım ben dota ultima oynarken ama saçlar gür np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Şimdi düşünmeye başladımda ben betadan beri oynuyorum, o zamanlar tamamen sinir küpüydüm artık alıştım belkide sebebi başka bişey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 boyatırsın abi dert edilecek şey değilki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Lord_Argos said: Şimdi düşünmeye başladımda ben betadan beri oynuyorum, o zamanlar tamamen sinir küpüydüm artık alıştım belkide sebebi başka bişey... yok abi bence hon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ben sinir ediyorum milleti artık. çivi çiviyi söker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar