Kaede Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 kedi değil aslan ısırsa bile bir yarabandı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 teyzemi aslan isirdi, sole bi ovaladi gecti peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hayvan kediden cok pitbull a benziyodu kuyrugu _________________ bu kadardi bacaklari ( ) boyleydi ama kafasi kediydi gerci yuzunde de bi husky mask i vardi dfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 teyzem kendisini ısırmaya çalışan aslan onu tam ısıracakken çenesinden yakalayıp aslanın ağzını ayırdı ikiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Lyvanna_Dolores said: hayvan kediden cok pitbull a benziyodu kuyrugu _________________ bu kadardi bacaklari ( ) boyleydi ama kafasi kediydi gerci yuzunde de bi husky mask i vardi dfsdfds seni bayağı bayağı chupacabra ısırmış yahu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 En son Skyrim'de kuduz kaptım lanet pitwolf'lardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 abi beni günde 5 tane kedi tırmalıyor sokaklarda kedi sevme huyumdan ötürü kedi tırmayalınca aşı mı olunurmuş ya :p ısırırsa olunabilir ama tabi kanatırsa. da artık cat whisperır tarzı bişey olduğum için nasıl kediye yanaşacağımı çok iyi biliyorum. diceniz günde 5 kedi niye tırmalyıo o zaman onlar oynarken falan oluyor. böle böle http://cdn.ohmagif.com/wp-content/uploads/2011/09/cat-playing-from-box.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 100 kere kedi parçalamıştır oramı buramı ama bir kere sokak kedisini severken başka bir kedi fırladı avaz avaz, hayvan bana taktı pençeyi, ben de refleks olarak çekince eli caaart diye açmıştı. Sucugumu geri aldım bende. JUSTICE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 dasaaa said: Lyvanna_Dolores said: hayvan kediden cok pitbull a benziyodu kuyrugu _________________ bu kadardi bacaklari ( ) boyleydi ama kafasi kediydi gerci yuzunde de bi husky mask i vardi dfsdfds seni bayağı bayağı chupacabra ısırmış yahu! iste o kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 horrorface.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 dedigim gibi kuyrugu _____ bukadarcik bacaklari ( ) boyle ve butun ev nereye gitsem oraya takip eden ayrica ve ayrica biberonunu kendi tutup sutunu icebilen bi yaratikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 kedi pek bi şirin psikopatmış cidden. allah bağışlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar