forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 5üzerinden3lük mekanda, 20üzerinden17lik lezzette bişeyler yediniz 14 lira tuttu, cebinizdeki 20lirayı çıkartıp, 1 lirası bahşiş olsun diye hesabı istediniz gelen para üstü 25, 50 kuruş ve 1 tl lerden oluşmakta ne yaparsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 1.4 lira bırakırım. orda 1.4 lira yok. 1.25 i bırakırım. cebimden de 10 kuruş ve 5 kuruş çıkarır koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ben sorulacak yanlış adamım, ne var ne yok toplar alır cebime atarım gerekirse garsonun gözünün içine baka baka. Sıkıntı yok o parayı calısarak kazanıyorsa bıze havadan düşmüyor , yerden bulmuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Bahşiş vermek istediğimde bile sanki daha ufacık veledim, para bırakırsam karşıdakini aşağılayacakmışım gibi hissediyorum. Genelde utangaç bir şekilde tüm parayı cebe atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 git şunları 5lik yap getir derim. 1 lirayıda atar cuzdana giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ahaha garson haketmis bence tum bozukluklari almayi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 şimdi garson böyle yavşaklık yaptıgı için muhtemelen bütün bozuklukları cebe atardım oysa 5 lira kağıt artı 1 lira getirse 1 lirayı alır 5 i bırakırdım memnun kaldıgım bi mekansa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Z-qV9wVGb38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 anket liseli tribi olmuş standart bi miktar vardır %5 vermek istersen verirsin heyecana telaşa gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 %10 deil mi bahşiş şeyi geçen sen başıma geldi sinirden elim ayağım titredi, lan ne güzel de denk geldi 5 lirayı alıp giderdim diyordum bir de sap başına bahşiş bırakmak çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 %5 mi la standart. ben kazık yemişim o zaman %10 veriyodum ben hep :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 türkiyede %5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yok la %10 biliyom ben amerikan filmlerinden, adam fakir herhalde kendien göre %lemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 türkiye işte. her alanda fakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 fistan gibi standartım vardır. ya onu veririm ya da hiç vermem. mekanı, servisi, yemeği beğenmediysem avuçlarım. beğendiysem bahşişi bırakırım. bu gibi bozuk gelme durumlarına karşı çantamda her zaman bulunan 5 kuruşlarımı kullanarak uyuz bir bahşişte bırakabilirim. bide büyük harf kullanmayı unutmuşum. belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ameirka'da hesabı öderken bahşişi de kredi kartından ödeyebiliyorsun bi kere. bizde o yok. kredi kartından hesap ödeyip sonra bozuk bulman gerekiyor cüzdanda. saçmalık direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Abi amerikada deli gibi ucuza çalışıyorlar burda ki garsonlara nazaran ( en azından gittigimiz mekanların samatya lahmancuncu olmadıgını dusuncek olursak) bir midpoint garsonu kimi masabaşı işlerden baya daha fazla kazanır ornegir (1 ile başlıyor desem yeterli) e durum boyle olunca %5 %10 yalan sıfır bırakın cunku zaten hakettıgı kadar maaşı olacak amerikada vermelerinin sebebi maaş düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 tr de de var kredi kartından alan yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 hiç denk gelmedim. neresi var ? bu arada ben de %10 ya da %0 bırakırım. o kadar net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 fizban said: ameirka'da hesabı öderken bahşişi de kredi kartından ödeyebiliyorsun bi kere. bizde o yok. kredi kartından hesap ödeyip sonra bozuk bulman gerekiyor cüzdanda. saçmalık direk. hah ya ben bunu sorcaktım esas kredi kartını bahşiş kutusuna koyup getiriyorlar geçrketen amaç ne %10 fazla çek bu kadar garipsemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 mesela bizim dükkanlarda kredi kartından da 10 lira bahşiş çek diyeni geri yollamayız antalyadaki mekanlarda da kk dan bahşiş çekiyor cogu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 ustu kalsin derim olay kapanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bodrum mantıda zorunlu veriyosun bahşişi servis bilmemneyimiydi neydi hesaba ekliyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bozuklukları cebe atar, masaya 50 tl bırakıp şöförüme klimayı açması için işaret verirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kermit said: bodrum mantıda zorunlu veriyosun bahşişi servis bilmemneyimiydi neydi hesaba ekliyolar ha aklıma gelmişken bide resmini çekip ünlülerin resmini koydukları yere koyuyolar resmini öyle biyer bilmiyosunuzdur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar