fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 nediyosun lan emo diyip ağzına çakaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi topii çok okumadım da "ben biraz yabaniyim" nası salakça bi laf ya?!? uzaklaşmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 o yuzden lafin uzerinde durmuyoruz,bi insan neden boyle bi laf soylerkiyi anlamaya calisiyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ^==> 'Pek insanların yanında rahat olamıyorum. Olsam da 1-2 kişi maksimum. Birileri beni davet edince de çok geriliyorum.' 5 kere bir kızı bi yerlere davet etmem şahsen. Bir kere işi vardır başkasıyla takılacaktır, annesine çorba yapacaktır, evi temizlecektir ya da beni o zaman çekici bulmuyordur eyvallah. İkinci sefer geri çevirirse onun adı senle takılmak istemiyorumdur. Hafif çakır keyif değilse de üçüncü bir girişim gereksizdir. Başka birilerine bak madem kıza aşık neyim değilsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 arabamı buraya park etmemiştim diyip kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Mr_Hand said: abi topii çok okumadım da "ben biraz yabaniyim" nası salakça bi laf ya?!? uzaklaşmak lazım. O lafin ustune boyle en sapik en salyali haliyle "hssssssssp ne severim seni var ya" deseydi kapmisti kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 vaniLLe said: olayi 5.ye kadar getirmis olman büyük hata. 2.de anlariz genelde biz =P 5 ne abi? hic mi yüzsüz gibi hissetmiyosun? gurur murur yapmiyosun`? 5 kez reddetiyse 6.da da kabletmez. yok, birakcaksin pesini. gelir kendisi teklif ederse, olur anca su saatten soora. bu kadar israrci bir insandan kimse hoslanmaz. konusmasina da aldanma her gün, bir insan hosmuhabbet olabilir, konusabilir herkesle, bu senden hoslanacagi anlamina gelmez illa. Acı ama gerçek, katılmadığım nokta gurur meselesi sanki hepimiz lorduz :), kimi ilk rededilişde kabullenir kimi 10.cuda medenice oldukdan sonra sorun yok. Birde hoş sohbet olabilir evet hani ordan yanlış sinyalde alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ben 15te kaptim, durmak yok daha yol uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ya kaç kere olduğu değil sorun teklif etme şeklinde. ayı gibi hadi çıkak, nolur la çıkak filan denmediyse, ince ince dozaj arttırılıyorsa güzel bile oluyo. ha sonradan çok götü kalkıyoz kızın. 3 ay koşmuştum ben kaç kere teklif ve benzeri şey yaptığımı hatırlamıyorum. yalnız başladıktan sonra her hareketinde sen benim peşimden bu kadar koştun bırakamazsın beni o yüzden istediğimi yaparıma döndü olay. ben de dururmuyum yabıştırdım tokadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Fede haklı yapıştır tokadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 fede durur mu yabıjtırmış tokatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Tenekeadam said: Beğendiğiniz vücutlara, hayalinizde ki ruhları koyup aşk sanıyorsunuz diye bir laf vardı. Zaten aşkın tanımı bu. Hatta bir laf var insan hayallerine aşık olur, gerçeklerle sevişir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Beğendiğim vücutları dizsem burdan istanbula yol olur. Rampların ustasıyım beğendiğim vücutların hastasıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 içinize mehmet coşkundeniz kaçmış sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bugün normalden de kötüsün sigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Bugün normalden de fakirim abi, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Ben hep aynı fakirlikteyim sorunumuzun cevabı dediğin olamaz o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 kozalak said: o yuzden lafin uzerinde durmuyoruz,bi insan neden boyle bi laf soylerkiyi anlamaya calisiyoruz... Bak şimdi kız neden bu lafı demiş olabilir, Dedin ki, kız nişanı atmış sanırım öyle bi duyum aldım, muhtemelen olayın kaynağı bu, yani kız muhtemelen ya çok büyük bi kazık yedi, yada nişanlısı affedilemeyecek bi hata yaptı, yada o hatayı kendisi yaptı ve birileri nişanı attı, o yüzden su an bu psikolojiyi üzerinden atamamış olabilir. Eğer nişanlısı nişanı attırıcak kadar kötü bişey yaptıysa, bu kız epey bi süre kendini diğer insanlardan duygusal anlamda soyutlayacak. Ve sende bu döneme denk gelmişsin. Kısacası sana diyoki, ben bi insanı cok sevdim ama çok büyük kazık yedim, o yüzden o eski ben yok artık diyo, şu anki psikolojim o boşluğa birini koymaya hazır değil diyo, bana biraz zaman tanı daha birini tam anlamıyla söküp atmamısken bir diğerini düşünebilecek kadar iyi değilim diyo.Ben o birinden ayrılıp ertesi gün başkasıyla sevgili olabilecek kızlar gibi değilim diyo. Ve muhtemelen bunları bu şekilde yüzüne söyleyemediği için başlıktaki o cümleyi kullandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 bana da bi kız "im too nerd" demişti, o geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 vay emenike yaa, kiz ya yemege inmedi.ya da indi kuytu koseye gecti ya da disari kacti.insan ister istemez killaniyo bu davranislardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi bırak artık şu kızın peşini ya. nerdesin gelip ben konuşucam kızla, nedir senin bu havan lan diye. lan falan dicez artık kusura bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi sende de tam bir tacizci ozverisi varmis ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 stalker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 ne tacizcisi abi, her gun ayni satte yemekhaneye iniyor,her zaman oturdugumuz yerlere oturuyoruz.kizin beraber indigi ekip masada ama kiz yok.kizi taciz ettigim de yok, etsem zirt pirt mesaj atardim.suna da taciz demeyin bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar