Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kusura bakma ben biraz yabani biriyim

kozalak

Öne çıkan mesajlar

^==> 'Pek insanların yanında rahat olamıyorum. Olsam da 1-2 kişi maksimum. Birileri beni davet edince de çok geriliyorum.' 5 kere bir kızı bi yerlere davet etmem şahsen. Bir kere işi vardır başkasıyla takılacaktır, annesine çorba yapacaktır, evi temizlecektir ya da beni o zaman çekici bulmuyordur eyvallah. İkinci sefer geri çevirirse onun adı senle takılmak istemiyorumdur. Hafif çakır keyif değilse de üçüncü bir girişim gereksizdir. Başka birilerine bak madem kıza aşık neyim değilsen.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

olayi 5.ye kadar getirmis olman büyük hata.
2.de anlariz genelde biz =P
5 ne abi?

hic mi yüzsüz gibi hissetmiyosun?
gurur murur yapmiyosun`?
5 kez reddetiyse 6.da da kabletmez.
yok, birakcaksin pesini. gelir kendisi teklif ederse, olur anca su saatten soora.
bu kadar israrci bir insandan kimse hoslanmaz.

konusmasina da aldanma her gün, bir insan hosmuhabbet olabilir, konusabilir herkesle, bu senden hoslanacagi anlamina gelmez illa.

Acı ama gerçek, katılmadığım nokta gurur meselesi sanki hepimiz lorduz :), kimi ilk rededilişde kabullenir kimi 10.cuda medenice oldukdan sonra sorun yok. Birde hoş sohbet olabilir evet hani ordan yanlış sinyalde alma.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kaç kere olduğu değil sorun teklif etme şeklinde. ayı gibi hadi çıkak, nolur la çıkak filan denmediyse, ince ince dozaj arttırılıyorsa güzel bile oluyo.
ha sonradan çok götü kalkıyoz kızın. 3 ay koşmuştum ben kaç kere teklif ve benzeri şey yaptığımı hatırlamıyorum. yalnız başladıktan sonra her hareketinde sen benim peşimden bu kadar koştun bırakamazsın beni o yüzden istediğimi yaparıma döndü olay. ben de dururmuyum yabıştırdım tokadı
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

o yuzden lafin uzerinde durmuyoruz,bi insan neden boyle bi laf soylerkiyi anlamaya calisiyoruz...

Bak şimdi kız neden bu lafı demiş olabilir,

Dedin ki, kız nişanı atmış sanırım öyle bi duyum aldım, muhtemelen olayın kaynağı bu, yani kız muhtemelen ya çok büyük bi kazık yedi, yada nişanlısı affedilemeyecek bi hata yaptı, yada o hatayı kendisi yaptı ve birileri nişanı attı, o yüzden su an bu psikolojiyi üzerinden atamamış olabilir.

Eğer nişanlısı nişanı attırıcak kadar kötü bişey yaptıysa, bu kız epey bi süre kendini diğer insanlardan duygusal anlamda soyutlayacak. Ve sende bu döneme denk gelmişsin.

Kısacası sana diyoki, ben bi insanı cok sevdim ama çok büyük kazık yedim, o yüzden o eski ben yok artık diyo, şu anki psikolojim o boşluğa birini koymaya hazır değil diyo, bana biraz zaman tanı daha birini tam anlamıyla söküp atmamısken bir diğerini düşünebilecek kadar iyi değilim diyo.Ben o birinden ayrılıp ertesi gün başkasıyla sevgili olabilecek kızlar gibi değilim diyo. Ve muhtemelen bunları bu şekilde yüzüne söyleyemediği için başlıktaki o cümleyi kullandı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...