Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 rüştü üç hafta yalan olur kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ya bu furkan ne mal adammış ya 5dakkada 3golü iç etti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 şonunda attı ya Ibrahim de adami çekmek için gitti yalan oldu uçtu kenara ehah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 güzel gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Evet dünden beri güzel goller oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 beşiktaş gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 off çok fena oldu toraman'a ya içim gitti resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 ee penaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 derken 0-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 cenk mi milli takımin as kalecisi olacak yetenekteyim diye açıklama yapmıştı bu hafta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kaleci oyuncumuzun burnunu kırabilir. bunda penaltılık bişey yok. hani rezalet beşiktaş falan o ayrı , üzülmüyorum yenildiğimize falan da , komik artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 CthuLhu said: cenk mi milli takımin as kalecisi olacak yetenekteyim diye açıklama yapmıştı bu hafta? aynı şeyi düşündüm. yediği pozisyonlar harici top gelmedi kaleye , gelenlerde de tutamadı. e kalecisiz çıkalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 cenk milli takıma yeterim ama beşiktaşa yetemem demiş zira milli takım 2.lig kategorisinde top oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 bu td ile yurumez belli oldu adam dili dısarda guti ile simao almadı oyundan stoke city macında da aynı nane oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Hiç bişi oynamadık bütün maç. 1 tane iyi oynadı diyebileceğim sakatlanana kadar Rüştü hariç kimse yok. Sezon başlamadan sol/sağ bek diye bas bas bağırıyordu herkez, sonucu görüyoruz. Goller Ekrem ve Toroman ın hatalarından geldi. Tebrik ediyorum allahın belası demiröreni, batırsada o da kurtulsa bizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 yıldırım demirören devre arası tepkileri susturacak şöhretli topçu avına şimdiden başlamıştır.sezon sonu da 2 portekizli şöhretle 2 yılını daha garantiye alır zaten.ona olan borç 150 milyona çıkar ve kendisinin 10 sezonda kazandığı şampiyonluk sayısıda 1 olarak kayıtlara geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 boşa tartışıyorsunuz. Kayseri kalecisi maçtan sonra yere yığıldı. çocuğun üstünde ne yük, ne stres varmış arkadaş. bir anda boşaldı herif direk hüngür hüngür ağladı. ben kendimi kaybettim ağladım lan yazık. Herşey yalan tek gerçek o çocuğun 90 dakika o ruh haliyle aslanlar gibi oynaması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kayseri kalecisi kimdi ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Bjk'nin yenemeyeceğini düşünüyordum yanıltmadılar 15günlük arada Kayseri iyi motive olmuş ama üst oynamıştım gitti güzelim kupon tek maçtan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Nolmus lan Kayseri kalecisine ben de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 babasi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/18996662.asp said: Kayserispor'un 22 yaşındaki kalecisi Gökhan Değirmenci, takımının Beşiktaş ile oynadığı maça kolunda siyah bant ile çıktı.. İşte o siyah bandın “yürek sızlatan” hikayesi... Tarih: 2 Ekim 2011 Pazar…. Kayserispor sahasında Mersin İdman Yurdu ile 2-2 berabere kalıyor. Genç kaleci Gökhan, 42. dakikada Navarro'nun kırmızı kart görmesiyle oyuna dahil oluyor. Maçı heyecanlı bir şekilde takip eden Gökhan Değirmenci'nin babası Ahmet Değirmenci, oğlunun oyuna dahil olmasıyla daha da heyecanlanıyor. Ancak baba Değirmenci, maçın yüksek temposuna fazla dayanamadı ve beyin kanaması geçirdi. Hemen hastaneye kaldırılan Ahmet Değirmenci hayatını kaybediyor. Gökhan'a maçta olduğu ve telefonunun kapalı olduğu için haber veremeyen Değirmenci ailesi, mücadele sonrasında 22 yaşındaki oyuncuya ulaştı ve acı haberi verdi. Duydukları karşısında adeta yıkılan ve gözyaşlarına boğulan Gökhan hemen İstanbul aktarmalı uçakla İzmir'e gönderildi. İNÖNÜ'DE GÖKHAN'A BAŞSAĞLIĞI Vefat eden baba Değirmenci, fanatik bir Beşiktaş taraftarıydı. En büyük hayali de oğlu Gökhan'ı bir gün Beşiktaş forması ile sahada görmekti. Ancak Ahmet Değirmenci, bu arzusu gerçekleşmeden hayatını kaybetti. Gökhan Değirmenci, Kayserispor'un Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda oynadığı maçta Navarro'nun cezası nedeniyle ilk 11'de sahaya çıktı. Ayrıca Gökhan'ın, babası için koluna taktığı siyah bant da gözlerden kaçmadı. Beşiktaş taraftarları da "Başın sağolsun Gökhan Değirmenci" diyerek genç oyuncunun acısını paylaştı. Kayserispor'un 2-0 kazandığı maç sonrasında da Gökhan Değirmenci, gözyaşlarına boğuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 kayseri kalesini göremedik ki spiker bişey derdi hiç olmazsa bizde baş sağlığı dilerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 oha hemen alalım gökhan'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar