ilk maçlar nerede oynanacak bilgi var mıdır tamamını yazar mısınız haber sitelerine giremiyorum ):
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
2012 Avrupa Şampiyonası: Play - OFF
stadı soruyorsan bilmiyorum fakat ntvsporda ilk maç türkiyede demişlerdi.
Hadi bakalım hayırlısı 2. maçta gömüp göndermeseler bari..
İlk macta koyacagımızı da nerden cıkardın :)
İlk maçlar 2.torba takımlarında yani türkiyede.
GG no re
(paradoxlu totem)
(paradoxlu totem)
Öyle bi haber vardı yada tff'nin sitesinde öyle yazıyodu ama bişey vardı.
off hırvatlar acıtacak panpalar
bişi olmaz hırvatlardan. bir iki zorlarlar da geçeriz.
çekler çıksa daha iyiydi, çek kızları daha güzel, gözümüz gönlümüz açılırdı.
çekler çıksa daha iyiydi, çek kızları daha güzel, gözümüz gönlümüz açılırdı.
Hırvatistan 2008 jenerasyonunun aynısıyla devam ediyor, o zaman daha formdaydı tabi Srna, Corluka, Petric, Klasnic vb. isimler.
Kadro genel anlamda o günden sonra toparlanamadı sjjdsf, Modric dışında üstüne koyan bir oyuncuları yok aslında. Ama adamlar tam saha pres olayında aşmışlar senelerdir Bilic yönetiminde. Ama yine de kadroyu yazdığımda aşağı yukarı tahmini, bu adamlar şu an bizi ağır harcarlar:
Pletikosa
Corluka - Simunic - Lovren - Pranjic
Srna - Rakitic - Modric - Perisic(Krancjar)
Eduardo(Olic) - Petric(Klasnic)
Biz forvet bulamazken Burak ve Kazım'ı oynatırken asli pozisyonları olmamalarına rağmen, adamlarda senelerdir yenilerini çıkaramasalar da 4 tane üst düzey golcü var.
Srna-Corluka kanadı hem taş gibi defans hem de hücumda bizi koridor eder. Rakitic-Modric orta sahasını tercih eder mi Bilic bilemem adamlar çok ofansif ama tercih ederse ve presi yedirirsek burdan bir şansımız olabilir. Yine de adamlar pure skill. Perisic'i çok beğenirim Dortmund'da fakat arkasında sol beke pek güvenilmeyeceği için bu kanadı zorlayabiliriz.
Kadro genel anlamda o günden sonra toparlanamadı sjjdsf, Modric dışında üstüne koyan bir oyuncuları yok aslında. Ama adamlar tam saha pres olayında aşmışlar senelerdir Bilic yönetiminde. Ama yine de kadroyu yazdığımda aşağı yukarı tahmini, bu adamlar şu an bizi ağır harcarlar:
Pletikosa
Corluka - Simunic - Lovren - Pranjic
Srna - Rakitic - Modric - Perisic(Krancjar)
Eduardo(Olic) - Petric(Klasnic)
Biz forvet bulamazken Burak ve Kazım'ı oynatırken asli pozisyonları olmamalarına rağmen, adamlarda senelerdir yenilerini çıkaramasalar da 4 tane üst düzey golcü var.
Srna-Corluka kanadı hem taş gibi defans hem de hücumda bizi koridor eder. Rakitic-Modric orta sahasını tercih eder mi Bilic bilemem adamlar çok ofansif ama tercih ederse ve presi yedirirsek burdan bir şansımız olabilir. Yine de adamlar pure skill. Perisic'i çok beğenirim Dortmund'da fakat arkasında sol beke pek güvenilmeyeceği için bu kanadı zorlayabiliriz.
Hırvatistan'ın teknik direktörü Slaven Biliç, Türkiye'yi geçerek Euro 2012'ye katılabilecek güçte olduklarını söyledi. Euro 2008'deki tarihi maça atıfta bulunan Biliç, son 4 yıldır Türkiye'yle yeniden karşılaşmanın hayallerini kurduğunu da itiraf etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/195/bilic3_ZSV92.jpg
http://www.ntvspor.net/haber/avrupa-sampiyonasi/50259/bilic-son-4-yildir-bu-maci-bekliyordum?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
http://media1.ntvspor.net/C/I/195/bilic3_ZSV92.jpg
http://www.ntvspor.net/haber/avrupa-sampiyonasi/50259/bilic-son-4-yildir-bu-maci-bekliyordum?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
hiddink bilic'e sizin ananız bacınız bizim red light'ta çalışıyor demiş.
güzel maç olacak bence
milli takım 1 ayda biraz toplanır diye umut ediyorum.
gökhan-emre-hamit form tutar belki nuri geri döner,lig maçlarıyla kondisyon biraz artar filan doğru düzgün bir takım izleyelim artık.
milli takım 1 ayda biraz toplanır diye umut ediyorum.
gökhan-emre-hamit form tutar belki nuri geri döner,lig maçlarıyla kondisyon biraz artar filan doğru düzgün bir takım izleyelim artık.
hani ışık olsa ümitlenirdim ama milli takımda hiç iş ve ışık yok. yürü koçumlarla belki dicem ama onu yapacak kapasite de yok takımda. ruhsuz ruhsuz takılıyorlar.
hangi elemede rahattikki. biz turnuvaya gidince aciliyoruz. olay gitmekte
ölüm grubunamı düştük?
takım les gibi olsa da gecebilir ya turu. cok super oynayacakları tutar eleme macında. tam tersi de olabilir tabi. ne yapacagı belli olmuyo bizimkilerin. istikrar denen seye hic yaklasamadık bile.
psikolojik olarak ustunuz yoksa baska bi ustunlugumuz yok hırvatıstana karsı
Öne çıkan mesajlar