Flassh Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sigara 20 lira olsun alamasınlar hahha diyenler hükümet kadar aptal, çevresine baksa adım başı kaçak sigara satıldığını görücek ama... bazen israilin suyumuza kimyasal madde kattığını düşünüyorum çünkü aptal oranı çok fazla ülkede
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sigarayı 40tl yaparsanız tek değişen şey sınırdan kaçak geçen sigara sayısı ve sarma sigara içen kişi sayısındaki artış olacak.
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Ha ayrıca alım gücü olarak baktığında türkiyede sigara diğer ülkelere göre daha pahalı.
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 yahu selçuk erdem ayı/öğrenci karikatürlerindeki kompozisyon mantık zinciriyle düşünen adama laf mı anlatmaya çalışıyosunuz :)
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sigara içmek baştan fail zaten ona lafım yok.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sigara 50 Bira 30 lira olsun, çünkü 2 side zararlı, içip de sapıtabilirsin çünkü!! Bi gidin bilae
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 2010 yılından sonra 4.5 tl zam geldi toplamda. FFFFFUUUUU
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Zehirlemenin yanında leş gibi kokuyor içenler ıyk.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Cari açık için yapılan en mantıklı zam KKDF oranının yüzde 3 ten yüzde 6 ya çıkarılmasıydı. Öte yandan olay sigaraya gelen 2 lira zamda bitmiyor, olay yukarıdaki zihniyetin lüks arabaya binmeyin diye konuşup, sonra bizden aldığı vergilerle meclise S600L almasından kaynaklanıyor. Yoksa cari açığı kapatmak için vergi koymak o kadar da ölümcül bir şey değil bence. Ama işte yapılan şekil, başbakanın konuşmaları falan yanlış.
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sigara da iciyorum, icki de iciyorum, ama bana en cok koyan otomobillere yaptiklari zam oldu, zaten otomobil fiyatlarini yurtdisindaki fiyatlari bildigim icin uzun zamandir yanlis buluyordum, bir de bu otv dalgasi ecevit tarafindan getirilmis sanirim deprem meprem sonrasi 2000li yillarin basinda. rahmetliyi severdim de olmeden once en buyuk kazigi atmis turk milletine farkinda olmadan. tabi dusunemedi herhalde daha sonra boyle somurulecegini bu sistemin.
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Khelben said: Cari açık için yapılan en mantıklı zam KKDF oranının yüzde 3 ten yüzde 6 ya çıkarılmasıydı. Öte yandan olay sigaraya gelen 2 lira zamda bitmiyor, olay yukarıdaki zihniyetin lüks arabaya binmeyin diye konuşup, sonra bizden aldığı vergilerle meclise S600L almasından kaynaklanıyor. Yoksa cari açığı kapatmak için vergi koymak o kadar da ölümcül bir şey değil bence. Ama işte yapılan şekil, başbakanın konuşmaları falan yanlış. Olay bu yoksa zam yaparak alkol sigarayı azaltamazsın.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Rewendor said: DareJedi said: Bence sigara yurtdisindaki gibi 20TL fln olmali boyle kendisini zehirlerken baskasini zehirledigi icinde cebinden ceza niyetine cok para cikmali sonra sigara kullananlar fakirlesip ac kalmali butun aile duzeni bozulmali. Akli basina gelince o parayi kendine daha faydali seylere yatirip en azindan cesitli urunlerde nakit para akisini hizlandirmali. Sigara zammi gram dokunmuyor bana cunku kullanmiyorum daha cok yukselir umarim gelecek nesiller daha saglikli yetisir. http://4.bp.blogspot.com/_BRA7bA7a5Rc/S8ceqLpyTTI/AAAAAAAAArc/Z0cAZ3w4Qhc/s1600/slecuk+erdem.jpg abi.. AHAHAHA koy üst üste hiç bir fark yok
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 ALLAH TEKER TEKER KAHRETSİN YA 7.5 LİRA VERDİM YA GO GO YA http://www.kamualani.com/wp-content/uploads/2011/07/sigaramatikhab.jpg
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 amaçlarına hizmet mi edelim? bu mudur yani gerçekten düşünceniz? tamma sigara kötü bişi ama bu onların asıl yapmaya calıştıgını önlemek için veya hizmet etmek için bi faktör olamaz yani...
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Sigarayı bırakmak kötü bir şey değil. ^_^ Asıl amaçta millet içmesin değil.
S-H Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 rakıyı 5tl birayı 50krş zamlamışlar,5 liralık şaraplar 7 lira olmuş.
Spiegel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 insanlara zorlanarak birsey biraktirilmaz ki, bir seyi insan kendisi isteyerek birakmali, ozellikle de bagimlilik yapan birsey sigara gibi, alkol gibi. bu sekilde biraktirmaya yeltenmek soz konusu degil; ayriyeten zaten vergiyi artiranlarin amaci da insanlari biraktirmak degil, herhalde bunun boyle oldugunu herkes biliyor, eksisozlukte sagda solda insanlar biraksin diye artirildi diyen trollerden olmadiginizi dusunuyorum. ayrica simdi bu otv skandali ilk patladiginda, yurt disindan iki arac alin gene daha az fiyata geliyor fikrimi beyan etmistim, ve sizin tarafinizdan da mantikli bulunmustu sanirim cogunluk tarafindan. simdi de bu porsche'ye degil fiata bin diyenlere karsi bir eylem dusuncem var fakat kendim gerceklestiremiyorum malum porsche marka otomobilim olmadigi icin, fakat bence porsche araci olan bir veya birden fazla kisinin araclarini alip basbakanlik onune cekip orada belli bir muddet durmalari gerektigini dusunuyorum. en azindan daktilo vesaire atan ya da annesiyle gelenlerden daha sacma bir eylem olmaz.
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 gerçekten sadece "insanlar bıraksın, içmesin alkol sigara bole bole daha islamik olacagız hehe" sebebiyle olmadığını mı düşünüyosunuz bu zamların? cari acığı bunlar kapatacak yani? peki.
escape Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tamam sigarayı bırakmak iyi bişey ama onların bu zaaftan faydalanarak yapmaya calıştıgı bazı şeylere hizmet etmek istemiyorum. ben haftada 2 3 kere alkol alırım ve yanında da sigara tüketirim dogal olarak; bu bağlamda bunların fiyatlarının fazla olması benim onlardan caymam anlamına geliyor...
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Hala bazı kafalardakiler ben sigara alkol kullanmıyorum benim arabam lüks değil ulaşım aracıma zam gelmedi bak 1,2tlye gidiyorum diye konusuyor şöyle hazır elimin tersindeyken caksamda rahatlasam
alperozg Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 çok küfür ediyorum küfür ettikçe daha da sinirlenip daha çok ediyorum! boku çıktı artık bu olayın.. o biraya 50 krş yapılan zam gidip bir bara oturduğunda 2-3 TL olarak yansayacak. Zaten ucuz değildi iyice zıvanadan çıktı! Sigara desen ayrı bi olay.....
Öne çıkan mesajlar