S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sorumu sormadan önce ne olduğunu bir anlatayım ilk önce :) bugün arkadaşlarla batak oynayalım dedik kahvehanenin birine girdik tam masaya oturacakken adamın birinin yüzünü gördüm düşüp bayılacaktım 2 sn filan bakabildim.adamın yüzünün yarısı mosmor sivilce gibi bişeyle kaplanmış ben bakamadım ama arkadaşların dediğine göre gözü filan bile kapanmış korkunç bir haldeydi yani.olayın üstünden 3-4 saat geçti hala unutamıyorum bi yandan da paniklemeye başladım ya banada bir şekilde bulaşırsa belki çay içtiğim bardaktan o adam daha önce içmişti vs(biliyorum çok kurgu ama aklımdan çıkmıyor.ağzımı yıkarken yarım kilo sıvı sabun yutmuş olabilirim.) adamın hastalığını bilmiyorum tabii büyük ihtimal bulaşıcı değildir 10-15cm mesafesinde oyun oynadıkları adamlar duruyordu. neyse benim sorum şu (gerçi yüzlerce nedeni olabilir) böyle bir hastalık bulaşıcı olabilir mi günlük hayatta dış etkenlerle böyle bir rahatsızlık olabilir mi ? benim aklıma gelen başka bir senaryo adamın doğuştan böyle bir rahatsızlığı vardı tedavi edilmedi ve bu hale geldi. tam toplayamadım ama böyle bir dert düştü içime.doktorlar sağlıkçılar yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 hastalıgın ne oldugunu görsek bilsek bile cildiye uzmanı olmadigimizdan sallarız anca diye düşünüyorum paniğe de gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 dediğim gibi bende bilmiyorum öyle google'dan rastgele cilt hastalıkları diye arattım benzer bişey göremedim üstüne daha da korkunç şeyler gördüm.böyle ciddi cilt hastalıklarından nasıl korunabiliriz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 güneşte yanmıştır bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 salatalık doğra suratına sür iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Yüzü sırf sivilce şeklinde bir tanıdığımız vardı mahalleden. Tamamen hormonsal birşey. Yersiz yusuf cildi bozar... Tırsma bu kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 abi ne güneşi bildiğn zerg blight vardı adamın yüzünde @vap aynen abi stresten çıkan bir sürü cilt hastalığı var kendi kendime hasta edicem diye korkmaya başladım bi yandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 LUPUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 benzemiyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 cilt hastaliklari ole bulasici olmaz ya, olsa zaten simdiye coktan cogu kisiyi karantinaya almislardi. korma yani bisi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sabahı çıkaramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 adam zaten arkadaşıyla(yancı) omuz omuza duruyordu ben kuruntu yapıyorum işte sınav filan yok dert yok ya illa dert bulucam kendime, @senko öldürse iyi ben süründürmesinden korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 çamaşır suyuna dal çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 sabunlarla çok ilginç tecrübeler yaşadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 beraber otobüs bindiğin insanların bir kısmında HIV virüsü olabilir ve sen onların tuttuğu demirleri tutuyorsun her gün. birinin elinde bi yara olsa gg. bu kadar titiz olmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 çıkacağı varsa çıkar sal gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aynen holy ama ister istemez düşünmekten kendimi alamıyorum pisikologa mı gitsem napsam gündelik yaşamda da titizliği abartıyorum.böyle sıkıntı yapa yapa hastalanıcam diye korkuyorum valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 titizlik iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 S-H bugün elini sıktığın beş kişiden biri osbir çekip elini yıkamadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 günde 4 kızla el sıkışıyorsan iyiymiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 onlar da erkek arkadaşlarına hj yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 onlar yıkamışlardır ellerini ama ya... gerçi kızın pisi hiç ama hiç çekilmiyor, ıyyykkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 hacı öyle otobüste peçeteyle tutunanlardan değilim öyle sıkıntım yok henüz. ama dışarıda hayatta yüzüme dokunmam mesela öyle garip garip huylar edindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 ben dokunuyorum bişey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar