Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cilt hastalıkları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sorumu sormadan önce ne olduğunu bir anlatayım ilk önce :)
bugün arkadaşlarla batak oynayalım dedik kahvehanenin birine girdik tam masaya oturacakken adamın birinin yüzünü gördüm düşüp bayılacaktım 2 sn filan bakabildim.adamın yüzünün yarısı mosmor sivilce gibi bişeyle kaplanmış ben bakamadım ama arkadaşların dediğine göre gözü filan bile kapanmış korkunç bir haldeydi yani.olayın üstünden 3-4 saat geçti hala unutamıyorum bi yandan da paniklemeye başladım ya banada bir şekilde bulaşırsa belki çay içtiğim bardaktan o adam daha önce içmişti vs(biliyorum çok kurgu ama aklımdan çıkmıyor.ağzımı yıkarken yarım kilo sıvı sabun yutmuş olabilirim.)
adamın hastalığını bilmiyorum tabii büyük ihtimal bulaşıcı değildir 10-15cm mesafesinde oyun oynadıkları adamlar duruyordu.
neyse benim sorum şu (gerçi yüzlerce nedeni olabilir) böyle bir hastalık bulaşıcı olabilir mi günlük hayatta dış etkenlerle böyle bir rahatsızlık olabilir mi ?
benim aklıma gelen başka bir senaryo adamın doğuştan böyle bir rahatsızlığı vardı tedavi edilmedi ve bu hale geldi.
tam toplayamadım ama böyle bir dert düştü içime.doktorlar sağlıkçılar yardım pls
Mesaj tarihi:
dediğim gibi bende bilmiyorum öyle google'dan rastgele cilt hastalıkları diye arattım benzer bişey göremedim üstüne daha da korkunç şeyler gördüm.böyle ciddi cilt hastalıklarından nasıl korunabiliriz ?
Mesaj tarihi:
abi ne güneşi bildiğn zerg blight vardı adamın yüzünde

@vap

aynen abi stresten çıkan bir sürü cilt hastalığı var kendi kendime hasta edicem diye korkmaya başladım bi yandan
Mesaj tarihi:
adam zaten arkadaşıyla(yancı) omuz omuza duruyordu ben kuruntu yapıyorum işte sınav filan yok dert yok ya illa dert bulucam kendime,

@senko

öldürse iyi ben süründürmesinden korkuyorum.
Mesaj tarihi:
beraber otobüs bindiğin insanların bir kısmında HIV virüsü olabilir ve sen onların tuttuğu demirleri tutuyorsun her gün. birinin elinde bi yara olsa gg.

bu kadar titiz olmaya gerek yok.
Mesaj tarihi:
aynen holy ama ister istemez düşünmekten kendimi alamıyorum pisikologa mı gitsem napsam gündelik yaşamda da titizliği abartıyorum.böyle sıkıntı yapa yapa hastalanıcam diye korkuyorum valla
Mesaj tarihi:
hacı öyle otobüste peçeteyle tutunanlardan değilim öyle sıkıntım yok henüz.
ama dışarıda hayatta yüzüme dokunmam mesela öyle garip garip huylar edindim.
  • Yeni Oluştur...