Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cilt hastalıkları

S-H

Öne çıkan mesajlar

sorumu sormadan önce ne olduğunu bir anlatayım ilk önce :)
bugün arkadaşlarla batak oynayalım dedik kahvehanenin birine girdik tam masaya oturacakken adamın birinin yüzünü gördüm düşüp bayılacaktım 2 sn filan bakabildim.adamın yüzünün yarısı mosmor sivilce gibi bişeyle kaplanmış ben bakamadım ama arkadaşların dediğine göre gözü filan bile kapanmış korkunç bir haldeydi yani.olayın üstünden 3-4 saat geçti hala unutamıyorum bi yandan da paniklemeye başladım ya banada bir şekilde bulaşırsa belki çay içtiğim bardaktan o adam daha önce içmişti vs(biliyorum çok kurgu ama aklımdan çıkmıyor.ağzımı yıkarken yarım kilo sıvı sabun yutmuş olabilirim.)
adamın hastalığını bilmiyorum tabii büyük ihtimal bulaşıcı değildir 10-15cm mesafesinde oyun oynadıkları adamlar duruyordu.
neyse benim sorum şu (gerçi yüzlerce nedeni olabilir) böyle bir hastalık bulaşıcı olabilir mi günlük hayatta dış etkenlerle böyle bir rahatsızlık olabilir mi ?
benim aklıma gelen başka bir senaryo adamın doğuştan böyle bir rahatsızlığı vardı tedavi edilmedi ve bu hale geldi.
tam toplayamadım ama böyle bir dert düştü içime.doktorlar sağlıkçılar yardım pls
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...