Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 http://www.ji-hi.net/ sitesinde farklı fansublara sahip animeleri takip ediyorum, ama site tüm animeler olmuyor (tek fansublıları hariç tutuyor mesela). bir de sadece ordaki screenshotlardan animenin içeriği pek anlaşılmıyor. çıkan tüm animeleri tek tek izlemem de mümkün olmuyor. bu yüzden son senelerde çıkmış tüm animeleri hepsini veya çoğunu izlemiş kişilere sormak istiyorum, şu üç kategori içinde tavsiye edebileceği yeni şeyler var mı: 1- Akira, Ghost In The Shell, Jin-Roh The Wolf Brigade, Spriggan, Vampire Hunter D Bloodlust, Blood The Last Vampire, Appleseed Ex Machina, Samurai X ayarında filmler, OVAlar 2- Great Teacher Onizuka, Haruhi Suzumiya, Neon Genesis Evangelion, Cowboy Bebop, Ghost In The Shell Stand Alone Complex, Black Lagoon, Darker Than Black, Ergo Proxy, Hellsing, Full Metal Alchemist, Rurouni Kenshin, Naruto, Fairy Tail izleyen birisinin ilgisini çekebilecek, eğlendirebilecek en fazla 50 bölümlük seriler 3- Kiss X Sis veya Love Hina kafasında şeyler özellikle son 5 senede çıkan veya 720p/1080p şeyler olursa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aykutdmn Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Samurai X demişsin, seni lanetliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 highschool of the dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sen de herkes gibi anidb'ye baksana abi. Git Toradora'yı izle bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bleach ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 boku no pico Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 aykutdmn said: Samurai X demişsin, seni lanetliyorum... ne diyeceğiydim? hedehodohop said: maximum 50 bölüm mü bu? benjani said: highschool of the dead hangi kategoriye göre söyledin bunu? 2'ye göre söylediysen hiç sevmemiştim bu highschool of the dead'i. GERGE said: sen de herkes gibi anidb'ye baksana abi. Git Toradora'yı izle bir de. anidb'de genre'ler yazıyor, içeriği değil. "aa seinen imiş bunu izliyim" diyemiyeceğim, çünkü benim istediğim şeyler seinen olması, shounen olması felan değil. "herkes gibi" kısmını anlamadım es geçiyorum. 2006-2011 arası çıkmış tüm animeleri indirip tek tek izlememi beklemiyorsun herhalde? başta da dediğim gibi çok fazla anime var, bunlar arasında sizin görüp sevdiklerinizi alayım demiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Kaede said: boku no pico http://i.imgur.com/wmMPB.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 izlemediysen kara no kyokai ve sekirei ye bak bi... bakabtde en çok download edilen (hentai dışında :/ ) Hikaru no Go. bende bi ara çekip bakıcam hatta buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 @bone 300ü geçiyor 4 tane de filmi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 abi, anidbde hem icerigi yaziyor hem de elestiriler yaziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Steins;Gate diyorum B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 naruto diye bi anime varmis cokguzelmis buyucu cocuk varmis bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 One Piece izlemez olaydım, hiçbiri zevk vermiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 AniDB'ye üye ol, settings'den 1 animenin 1000 farklı isimle listede çıkmasını kapat. Rating, reviews veya aired'a göre sırala. İzlemediklerinin konusuna bak, taglarına bak, yorumlarına bak. Zaten çoğu bitmiş olduğundan batch torrentleri vardır bakabt'de veya nyaa torrents'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 size soruyorum anidb'ye değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 bu arada 2. şık için ek olsun, bu sezondan persona ve fate zero'yu beğendim, ilk 3 bölümünü izledim. phi brain'in ilk üç bölümünü ve un-go ile guilty crown'ın ilk bölümlerini izledim, ilgimi çekti. daha önceki sezonlardan bunlara benzer şeyler varsa o da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 beelzebub son yillarin en iyi shounenlerinden. bounen no xamdou mukemmel. izlemediysen full metal panicin bluraylari cikti, hayatimda izledigim en iyilerden. sonra yazarim daha, telefondayim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 beelzebub baya kötü ben izleyedim 10. bölümde falan bıraktım. konu güzel ilerleyebilir gibiydi ama her bölümde 3-5 dakka arası aynı elektrik çarpma sahnesini izlemek içimi sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Bide bone Garden of sinners, Stein's gate deneyebilirsin ilgini çekerler diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2011 bakuman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar