fede Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 aoçye hazır dondurma dedi adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 baya başarısız bir dondurma bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bir ara feci sarmistim dondurma olayina, bir oturusta 700-750gr filan yiyordum karisik. Dondurmacilarla ahbap olmustuk, adam beni gorunce hazirlamaya basliyordu. Bu arada bahsedilen dondurmayi begenmiyorum. Magnum findikli yada fistikli cok cok daha iyi, double karadut & bogurtlen e gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 magnumun bademlisi yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 aoç nin ne olduğunu bi ben mi bilmiyorum? http://www.eksisozluk.com/show.asp?t=atat%C3%BCrk%20orman%20%C3%A7iftli%C4%9Fi%20dondurmas%C4%B1 bu değildir heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Atatürk orman çiftliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptak Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 kermit said: son derece başarısız bi dondurma çikolata ile karadut ve böğürtlen birleştirmek... daha yemedim ama yiyeceğim zaman seveceğime eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Ee napayim yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 yeni mi çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 sıcak kumlardan serin sulara atlar gibi bir his veriyomu arkadaşlar ona göre gidip alcam hemen? edit;kızgın olcak osıcak değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 tatlıda hafif ekşi tadı seven varsa denesin, ben sevmememe rağmen başarılı buluyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bayağı iyi bir dondurma bu hakikaten. o iğrenç bademliyi yiyeceğinize azcık vizyonunuzu genişletin. 20 yıldır aynı dondurmayı yiyorsunuz roma dondurmacıları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar