Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bjk-Bodo

insight_13

Öne çıkan mesajlar

Seyirci ve İ.Akın olmasa BJK fark yiyecek. Seyirci süper, özellikle ligde 15. sırada ve çok kötü günler geçiren bir takıma böyle destek çok güzel bir şey...

Keşke BJK da şuna layık olabilse, şuna layık bi futbol oynasa ama...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dedim ne bu RAMAZAN?

Adam altı pasın dışında duruyor ya. Ne işin var kardeşim senin orda? Ya çıkarsın ya çıkmazsın.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Sosyal ağlarda paylaş

Önce insanlara laf yetiştireceğine sen "saçma sapan" konuşmasan da kavga çıkmasa şu forumda di mi? Ne meraklısınız her lafa agresif cevap vermeye ya?

İ.Akın bence İ. Üzülmezle beraber en iyisi şu anda takımın. Tek başına ceza sahasında yapabileceği her şeyi yapıyor yine...[signature][hline]

[Bu mesaj Rewendor tarafından 30 Eylül 2004 21:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bence kendi görevini gayet iyi yapıyor. "Fark yemekten" kurtarmak da topu ileride ve rakip kaleye dönük tutmak, rakibi o bölgede oyalayarak atağa çıkmasını engellemek veya etkili ortalarla rakibi bunaltmak şeklinde olabilir. Farkındaysan her atağınızda İ.Akın'ın adı geçiyor. Neden acaba?

Ha yorumun saçmalığına gelince, hani dinime küfreden müslüman olsa dert yanmayacam.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ahmed Hassan'ı harcıyoruz gene, sağ kanada Okan Buruk lazım, Sergen de oyuna girmeli. Pancu Ahmet Yıldırım'ın içini fazlasıyla yapar.Sergen de ilerde pancunun yerini alır..

ama GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL tabiki ehu[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...