souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Arkadaşlar navigasyon almayı düşünüyorum iş gereği lazım oluyor.Pek anlamıyorum açıkçası hangisi iyidir iş görür.Varmı kullanan ve memnun olan.Marka olarak tavsiye de bulunursa sevinirim.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Bende aynısını iPhone için sorayım. Orda da aynı markaların ürünleri var. Aylar evvel baktığımda millet iGO öneriyordu, şimdi durumlar değişti mi?
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 garmin bence daha iyi tomtom dan yinede kendin karsilastirmalisin
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 bu arada yazmamissin ama telefona yada tablete yuklemek istersen daha guzel cozumlerde var
uk Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2011 part-time tomtom için çalışmıştım 6 ay kadar öğrenciyken, sakın tomtom veya garmin dışında bir şey almayın diğerleri çok leş hele hele navigon denen zurnayı hiç almayın, bu kadar karışık ve kullanışsız bir user interface görmedim ben asdsf
Öne çıkan mesajlar