gellidus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 psn: omoyd Ben birkaç kişiyi ekledim bari sizde ekleyinde friendly yaparız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 10 kisilik ve sureli yapmamiz lazim ligi. ha cok istek olursa 2. lig kurulur ayni anda suresiz su anki lig gibi 16 kisilik maclarin bitiş suresi olarakta fifa 13 un cikisi deriz asd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ya aktif olacak adamlarla yapmak lazım. herkesin bahanesi var da maç yapan da yapıyor. benden çok online olup maç yapmayan adam vardı en son. 10 kişiyse 10, 5 ise 5. süre sınırı konursa da bu kez alt sıralardaki takımlar bazılarına yenildikten sonra şevkini kaybeder ve hiç girmezse, bu diğer takımlara haksızlık olur. maçların tam tamamlanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 eksideki ligler akiyo yalniz. bizim trafta 2 haftadan ber mac yapmiyom lann abi bide koln gibi takimin abv. bu kadar koylu bu kadar esnaf takimi ben hayatimda gormedim. takimin speed ortalamasi 30 falan heralde dfdsfdsf lan ilerde podolskiden baska adam yok, bide adamlarin hepsi ayi gibi kafa topu alamiyolar, bidaha bana uzak sonsuzluga yakin olsunlar. peh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 red bu hafta sonu mac yapmayan adamlari kickle ligden yau var mi ole bi secenek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 ligden atabiliyoruz öyle bi seçenek var dorukun önceki sayfadaki listesi degişmediyse maç yapmayan 4 kişi var. bilmiyorum karar verin.ligin bitceğini sanmıyorum pek.o kadar kişinin birbiriyle oynaması imkansız. ekşi liglerine akalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 atın birini ben geliym Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 kikleme imkani varsa ve hala 0'da olan varsa atalim bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 0 lari kickle direk ondan sonra da haftada 4 mac yapmayanlari atalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 aynen ya artik hammurabi kanunlarinin gelmesi lazim bole gevseklik olmaz :D cumartesi aksami kicklemeye basla sifir olanlari, pazar gunu geriye kalanlar baya mac yapsinlar lig kendine gelsin sonra aktif olanlarla yeni bi lig kurariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 ya ben maç yaparım yarın ama bu hafta bayağı kötü oldu okul durumu falan, salı'dan beri izmit'teydim. Bugün yeni geldim, pazartesi sabahı yine gideceğim, 3 gün yokum vs. ancak ondan sonra kalan bütün maçlarımı yaparım. Hatta bayram tatilinde yaparız işte ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 gellidus said: psn: omoyd Ben birkaç kişiyi ekledim bari sizde ekleyinde friendly yaparız :) vanguardtr benim psn senle bır maç yapmıstık sanırsam :) bende gelırım lıge hala hayattaysa tabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 beni çıkaraibliyorsanız çıkarın ligden, playstation'ın network card'ı bozuldu 10 dakikadan fazla bağlı kalamıyorum internete ps ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 reyou yu lig admini yapıcam naparsa yapsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Yap valla yav, kotu futbol oynayan ve mac yapmayan herkesi aticam :p bu lig bitincede en azindan haftasinu 4 mac yapacak olanlarla guzel temiz bi lig kutariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 adam olsa bi haftasonunda tüm lig maçlarımı tamamlarım ben hayır online da buluyoruz ama invite ata ata parmağım nasır tutuyor adam umursamıyor bile bari işim var de. hoş bakıyorum gidip h2h falan oynuyor invite'ın üstüne. oynamak istemiyorum sonra oynarız diye cevap at falan hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 reyou admin yaptım kendimide ligden kovdum oynamam sanırım daha hevesim kaçtı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2011 eksi liglerine gelin abi bidahakine baya guzel ilgileniyo ordakiler. kzlsakalda var sanirim ligde ama oynama firsatimiz olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 reyo ekşi ligi falan söylede girelim ya paticik olarak bi allah ligi yapamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2011 abi ordakide patladi kimse mac yapmiyo sfsdfdsf kurcaklarmis tekrar aktif adamlarla tekrar ama bilmiyom ne zaman olur o zaman atarim sana linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 playoff olmasa bizim lig biterdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 res attim lige dalin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar