Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

24 saat sonra idam edilecek olsanız ?

Mavi

Öne çıkan mesajlar

said:
zgrw, 29 Eylül 2004 18:44 tarihinde demiş ki:
aslında ölecek olsam en çok beni sırtımdan bıçaklayan , arkadaşım gibi görünüp , bir arkadaşa yapılabilcek en kötü şeyi yapan kişinin karşısına geçip , yaptıklarınıa anlattıktan sonra "ben gidiyorum bidaha beni aramazsın sanırım" diyip gitmek isterdim . (daha fena laf koymak var ama okadar acımasız değilim :))

+1[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bundan daha kötüsü, Rusya da esir olup sizi kurtarmaya kurtarma timlerinin gelmesi :D[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki:
Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir...
Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman...

Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :)
Sosyal ağlarda paylaş

Burdan anlıyozki paticiğin yarısı sapık ve içinde katil dürtüleri var. yanlız yazılanların %90 ıda yapılamaz. öle insan 1 günde tüm huylarından vazgeçip farklı bi insan olamaz tabi içinizde öyle şeyler yoksa.

ben valla arkadaşlarımla takılırdım ne biliyim ağlardım heralde tüm gün. gördüğüm herkezle sokaktaki insanlarla sohbete falan çalışırdım. ne biliyim ya aslında çok zor bir durum benim için.(insandan insana değişiR)[signature][hline]Demon_of_Hell, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
fantezilerimden biride taş gibi bir ayşe teyzenin gelip üstümdeki elbiseleri caaarrrtt diye yırtmasıdır...
Mirage Icq'da demiş ki:
Predator (10:17 PM) :
terminale gittim çok iyi bir film ya
Mirage (10:17 PM) :
terminalör?
Sosyal ağlarda paylaş

Herşey dahil mi?

Everestin tepesine paraşütle,normal olarak elbiselerimle bırakmalarını isterdim...
Zaten 2-3 dakika içinde öleceğimden sorun olmazdı :)[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
Sosyal ağlarda paylaş

gördüğüme tüm kızlara asılırdım yapmadım rezilliği yapardım hep akmerkezde çırılçıplak gezmek istemişimdir onu yaparım girip bir yerden araba çalar son hız denize uçarım :D[signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...