Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

orcs must die!

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

İlk birkaç bölüm zevkli ama bir yerden sonra eğlence değil sadece koşturma ve sinir-stres işine dönüşüyor.

Konsept güzel ama özellik ilk raidlerde çok az para veriyor tuzaklar için, oyunun genelinde iş tuzaklardan çok elindeki oka düşüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sonlara doğru çok çeşitli tuzağa kalıyor iş aslında. Elimdeki cbow'la çok bişi indirmedim şahsen. O işi genelde guardianlara bırakıyorum.

Barikatlarla 3-4 yoldan gelenleri tek kanala nakletmek falan acaip eğlenceli ve işe yarayan bi taktik. Barikatın arkasına 4-5 de okçu koy, barikata kadar gelip damage yiyip geri dönsün hıyarlar :D

Ben hiç öle geri itme büyüsü falan kullanmadım. Daha çok dwarven springi kullandım. Direkt katapult gibi geriye fırlatan var ya... o işte. Özellikle magmalı delikli yerlerde işe yarıyo. Direkt oraya çeviriyosun pata pota çöpe atıyo orkları. Ama öbür türlü de fırlatınca damage veriyo ve aynı yolu 4-5 kez yürütüyo bi çok orka. O yolların kenarlarına da upgradeli duvar ok zımbırığını koy. Mis.

Oyunun 3 kötü yanı var:
1: Tek kişilik olması. Coop multi akardı
2: Map az. Cts indirdim öyle abartı oynamasam da pazar akşamüstü bitti -_-
3: Nightmare olayı direkt saçmalık. Hiç zaman vermiyo waveler arasında. E bu durumda da trap koymaya zaman kalmıyor. Oyun direkt fps'e dönüyor :/
Sosyal ağlarda paylaş

Nightmare zorluk derecesini ben de abartılı buldum. Düşününce 2 kapı 2 base olan haritaları direk bıraktım ilk bölümü bitirdikten sonra :D. Asıl normal zorlukta böle geri dönüp bitirdiğin haritaları upgradeli ve sonlarda unlock olmuş yeni traplerle denemek değişik bir tat :D. Hiç bir kısıtlama koymamışlar ne kadar trap unlock ve upgrade ettiysen hepsini kullanabiliyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

tam kapatabiliyosun ama barikatı patlatıyolar akıl kârı değil.

gardiyanları iyi kullanmak lazım. 2 paladin arkasına diz 8 okçuyu bak bakalım nası katliam yapıyolar. bi de upgradelerine ver weaverlardan full'le soldaki upgradeleri. yardırıyolar resmen

dediğin bölümü tam bilemedim ama archerları damage yemeyecekleri yüksek yerlere koyarsan çok kârlı oluyor. ben hiç kaybetmedim oyunda şimdiye kadar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...