BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Bu sabah gördüm, indirdim. başladım. fena değil. http://www.robotentertainment.com/games/orcsmustdie eğlenceli işte zaman geçirmek için. bölümler sonrası mal mal dans etmese bide haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 İlk birkaç bölüm zevkli ama bir yerden sonra eğlence değil sadece koşturma ve sinir-stres işine dönüşüyor. Konsept güzel ama özellik ilk raidlerde çok az para veriyor tuzaklar için, oyunun genelinde iş tuzaklardan çok elindeki oka düşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Ben de başladım dün gece, ilk 3 bölüm fena değildi ama 4 de baydım gibi, denerim bugün bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Dungeon Defender diyer bir oyun daha çıkıyor. O çok daha iyi buna nazaran sanırım. Bu basit, tek kişilik tower defense, diğeri 4 kişilik co-op falan destekliyor sanırım, tam bakmadım ama çok daha gelişmiş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 İlk 7-8 bölümü oynadım çok güzel çok zevkliydi.Multi de olsa efsane olurmuş bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=9Ku6gagYh80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2011 Ofiste oynadığımdan pc kasıyor aim alamıyorum :( ben genelde rüzgar olayı ile geri itiyorum tuzaklardan yine geçirmeye çalışıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2011 dün başladım 1 saat falan oynadım sonra bıraktım çok yoruyor oyun, bugün de 1 saat falan oynadım bıraktım eğlenceli ama çok çeşitli tuzak kullanmaya gerek kalmıyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 sonlara doğru çok çeşitli tuzağa kalıyor iş aslında. Elimdeki cbow'la çok bişi indirmedim şahsen. O işi genelde guardianlara bırakıyorum. Barikatlarla 3-4 yoldan gelenleri tek kanala nakletmek falan acaip eğlenceli ve işe yarayan bi taktik. Barikatın arkasına 4-5 de okçu koy, barikata kadar gelip damage yiyip geri dönsün hıyarlar :D Ben hiç öle geri itme büyüsü falan kullanmadım. Daha çok dwarven springi kullandım. Direkt katapult gibi geriye fırlatan var ya... o işte. Özellikle magmalı delikli yerlerde işe yarıyo. Direkt oraya çeviriyosun pata pota çöpe atıyo orkları. Ama öbür türlü de fırlatınca damage veriyo ve aynı yolu 4-5 kez yürütüyo bi çok orka. O yolların kenarlarına da upgradeli duvar ok zımbırığını koy. Mis. Oyunun 3 kötü yanı var: 1: Tek kişilik olması. Coop multi akardı 2: Map az. Cts indirdim öyle abartı oynamasam da pazar akşamüstü bitti -_- 3: Nightmare olayı direkt saçmalık. Hiç zaman vermiyo waveler arasında. E bu durumda da trap koymaya zaman kalmıyor. Oyun direkt fps'e dönüyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Nightmare zorluk derecesini ben de abartılı buldum. Düşününce 2 kapı 2 base olan haritaları direk bıraktım ilk bölümü bitirdikten sonra :D. Asıl normal zorlukta böle geri dönüp bitirdiğin haritaları upgradeli ve sonlarda unlock olmuş yeni traplerle denemek değişik bir tat :D. Hiç bir kısıtlama koymamışlar ne kadar trap unlock ve upgrade ettiysen hepsini kullanabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 barikatla yolu tamamen kapatınca noluyor? yani var mı öyle bir imkan? ben daha 6. mı 7. mi ne bölümde kitlendim. 1 kere denedim hoş :) şu köprüden ve aşağıdan gelende. geri ittirme dediğim fırtına mı ne işte. geri püskürtünce geriye ittirme oluyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 tam kapatabiliyosun ama barikatı patlatıyolar akıl kârı değil. gardiyanları iyi kullanmak lazım. 2 paladin arkasına diz 8 okçuyu bak bakalım nası katliam yapıyolar. bi de upgradelerine ver weaverlardan full'le soldaki upgradeleri. yardırıyolar resmen dediğin bölümü tam bilemedim ama archerları damage yemeyecekleri yüksek yerlere koyarsan çok kârlı oluyor. ben hiç kaybetmedim oyunda şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 hmmm anladım. benim takıldığım o bölümde guardian yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2011 Deathblade said: http://www.youtube.com/watch?v=9Ku6gagYh80 bu topiği her görüşümde bu şarkı aklıma geliyor. açıyorum bu topiği bu şarkıyı görüyorum. nasıl bir şarkıysa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar