Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Goblin bi char varda mini motordan sıkıldım en hızlı alınabilecek mount ne var. Para ile olur elbette hayvani bi fiyatı yoksa vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hızlı mount derken hızlı giden anlamında değil de zırt diye alabileceğim mount anlamında dedim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Ben de dedim ne diyo bu adam. Kac senelik wowcu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 mechano hog tabi ilk olarak. sonra euroya kıyarım diyorsan bu winged guardian fena değil gibi. şehirlerin tabardlarını alıp exalted da olabilirsin kolayca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Yok ya bana ayakları olan bi mount lazım reple falan ugrasamam yani sıkıldım mini motordan. Para ile alınabilir derken 1000gold max :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 2k honora şunlardan herhangi birini alabilirsin http://www.wowhead.com/items=15.5.1?filter=cr=158;crs=392;crv=0#0-4-14+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Tavuğa kas abi tekrar sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Elbette tavuk ve barona kasıyorum ama onların dusme ihtimali çok dusuk. Hopnorla alınanları zaten alıcam 1-2 gune honor işim bitince ilk honorla mountu alıcamda bana hemen alınabilecek bişi lazımdı yokmuş demek ki :P Büyük ihtimal bi pvp wolf alıcam bu gidişler pfff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 absolut barona 2 yıldır kasıyorsun sanki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Evet ya baron umudum yok işte ama arada bir gidiyorum bu charlada. Warlockla gecenlerde gene bi costum 100-150 run yaptım banamısın demedi baron bey bıraktım gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Hellscream ile exalted olmak çok mu zor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 herhangi bi ırkın tabardını giyip dungeon falan yap, exalted olduktan sonra kap işte istediğin mountu. kurt üstünde güzel duruyo goblin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Absolut said: Hellscream ile exalted olmak çok mu zor? 1 ay falan. Geçiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 axedice said: Absolut said: Hellscream ile exalted olmak çok mu zor? 1 ay falan. Geçiniz. 1 ay yok 2 hafta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 HAHAHAAHAHAHAHHAHAHAHA rogue char ile 14. runda düştü laaayyyyyynnnnn Deathcharger. Valla düşüyormuş billa düşüyormuş hemde cidden ihtiyacım olan bi anda düştü. Ulan Lord Aurius büyük adammışsın beee. Çirkinim ama Mount bende hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 şirin olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Abi oyunun en zor dusen ama aynı zamanda en cirkin binegi su. Nesini begeniyosunuz cidden anlayamadım yıllardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Undead LVL 20 de alınan mount değil mi bu ya? Horde da ne anlamı var pek çözemedim. Horda a geçtikten sonra bunu ve Magister Terrance dan düşen mountları farmlamayı bıraktım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Farmlamayan değerini bilmez :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ripe said: Magister Terrance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 axedice said: ripe said: Magister Terrance ne bu şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 terrance iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 eee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 ne eee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ripe Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Harbiden merak ettim ne anlama geliyor? Aydınlat bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar